Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
erre amennyi példát fel tudsz hozni, legalább annyi ellenpéldát lehet.Bob_Marley írta:Nem stabilabb, de valószínűleg könnyebben beépíthető, de igen ez nem szentírás, de működő modellnek tűnt! Kiegészítőnek Arda vagy Rafinha megállta a helyét, Paco is abszolút éledezik. Denis és Gomes, aki elmarad az előző csapatnál mutatott játékától.
Sampert remélem visszahozzuk.
Neked meg ez a passziód, mert hogy a ligából stabilabb játékos jön, ott van mindjárt Rafinha/AG/DS/Arda/Paco mind-mind a ligából jött, de szerintem hagyjuk a szintet amit képviselnek, nem értem amúgy mi ez a mánia, bánom is én, hogy melyik ligából jön, ha tényleg jó játékos.Bob_Marley írta: Inkább ez annak szól, hogy akik felröppenek hírek, hogy igazoljuk nem Ligás játékosok.
Bob_Marley írta: Én Chino hsz-re reagáltam csak nem másoltam be telefonról, bocsánat.
Pont, hogy a Real kezd spanyolosítani mi kevésbé, szerintem hiba egyébként, eredményesebbek is most. Mondjuk jöjjön Herrera és ok.De bőven lehetne szemezgetni a spanyol ligán belül, s remélem Valverde meg is teszi és adott esetben a Bilbaoból is hozhat embert, Benat vagy San José ügyes kis játékosok, Williams meg talán a mezőny leggyorsabb embere.
de mit kezd spanyolosítani komolyan?Bob_Marley írta:
Pont, hogy a Real kezd spanyolosítani mi kevésbé, szerintem hiba egyébként, eredményesebbek is most. Mondjuk jöjjön Herrera és ok.De bőven lehetne szemezgetni a spanyol ligán belül, s remélem Valverde meg is teszi és adott esetben a Bilbaoból is hozhat embert, Benat vagy San José ügyes kis játékosok, Williams meg talán a mezőny leggyorsabb embere.
Én Chino hsz-re reagáltam csak nem másoltam be telefonról, bocsánat.Normandia írta:...és akkor most mi van? Hozzák, majd meglátjuk mennyien válnak be. Nem az a lényeg, hogy kik játszanak, hanem, hogy mit. Mintha nem is oly régen mondta volna valaki.Bob_Marley írta:Áthozom ide, mert nem igazolás topik.
Most nem fogom felsorolni a neveket, de bőven vannak spanyolok a mostani RM-ban és sokan saját nevelésűek plusz ott vannak kölcsönben még Vallejo vagy Llorente, s olvastam múltkor twitteren, hogy pl Ceballost nézegetik meg Theo Hernandezt.
És ha csak a kölcsönembereket visszahozzák már több spanyoljuk lesz mint nekünk.Tőlem Roncit is honosíthatják, baromira nem tud érdekelni, én annak idején Romario és Stoichkov miatt kezdtem el nézni egyáltalán a Barcát rendszeresen, majd lettem a filozófiájuk, multjuk, történelmük miatt szurkolójuk és nem azért, mert echte katalánok rúgták a labdát abban az időben. A játékuk volt az, ami megfogott és persze néhány játékos tudása, az ahogyan a klub értelmezte (azóta is) a játékot.
lehet jobb, de most nem erről volt szó azért.ferninho írta: ?
Vesd már össze a két csapat spanyoljait, de komolyan.
Jobb a Real Madrid spanyol részlege a Barcáénál bárhogy is nézem, de jószívűen is max egy X hozható ki.
Az a töltelék meg épp idén derült ki mennyit is ér és elég komoly teljesítményt pakoltak le az asztalra.
...és akkor most mi van? Hozzák, majd meglátjuk mennyien válnak be. Nem az a lényeg, hogy kik játszanak, hanem, hogy mit. Mintha nem is oly régen mondta volna valaki.Bob_Marley írta:Áthozom ide, mert nem igazolás topik.
Most nem fogom felsorolni a neveket, de bőven vannak spanyolok a mostani RM-ban és sokan saját nevelésűek plusz ott vannak kölcsönben még Vallejo vagy Llorente, s olvastam múltkor twitteren, hogy pl Ceballost nézegetik meg Theo Hernandezt.
És ha csak a kölcsönembereket visszahozzák már több spanyoljuk lesz mint nekünk.
?
Azért a Real meg a spanyol játékosok... Most adtak 45 milliót egy 16 éves brazil kölyökért, meg készülnek 120-130 milliót letenni MBappéért. A "gálakezdőjükben" 2-3 spanyol van, a többi meg kb. csak töltelék.
Mondjuk ket honapja kicsit mas volt a leanyzo fekvese mint az utobvi par hetbe...TripleH írta:Szerintem az a szemet szúró, hogy úgy változik a véleményed, ahogy a szél fúj. Visszanéztem 2 hónapja még gyakorlatilag, mindennek elmondtad őket, most meg ömlengesz róluk, mint egy wannabe real drukker. Mondjuk szíved joga, csak elég feltűnő.Nero. írta:Amikor jobb volt naluk egy Las Palmas, Betis stb meg hasonlo kozepcsapatok akkor lemertem irni hogy gyengek, most meg hogy lesimaztak a Bayernt, Atleticot, velunk partiba voltak akkor meg leirom hogy fejlodtek es jok lettek az gond?
Tehat ha mondjuk valaki 2015 majusban leirta hogy mi vagyunk a vilag legjobb csapata, de iden azt irja hogy komoly gondok vanank es valtoztatni kell akkor maganak mond ellent? Az nem lehet hogy az eletben meg a futballban valtoznak a dolgok?
Akarmelyik madridista megerositi hogy telen Zidane es Ronaldo is kozellenseg volt naluk.
Szerintem az a szemet szúró, hogy úgy változik a véleményed, ahogy a szél fúj. Visszanéztem 2 hónapja még gyakorlatilag, mindennek elmondtad őket, most meg ömlengesz róluk, mint egy wannabe real drukker. Mondjuk szíved joga, csak elég feltűnő.Nero. írta:Amikor jobb volt naluk egy Las Palmas, Betis stb meg hasonlo kozepcsapatok akkor lemertem irni hogy gyengek, most meg hogy lesimaztak a Bayernt, Atleticot, velunk partiba voltak akkor meg leirom hogy fejlodtek es jok lettek az gond?
Tehat ha mondjuk valaki 2015 majusban leirta hogy mi vagyunk a vilag legjobb csapata, de iden azt irja hogy komoly gondok vanank es valtoztatni kell akkor maganak mond ellent? Az nem lehet hogy az eletben meg a futballban valtoznak a dolgok?
Akarmelyik madridista megerositi hogy telen Zidane es Ronaldo is kozellenseg volt naluk.
Hidd el, ez csak napok kérdése, rövid időn belül fel fogunk hergelnitibcsaninja írta:Sziasztok, üdvözlök mindenkit. Nagyjából 95 óta vagyok Real drukker (előtte gyerekként a világverő Milan-t kedveltem, de az nem volt ilyen őszinte szerelem), de kérem, higgyétek el, nem kárörvendeni/fikázni/bajnoki arannyal a zsebünkben magas lóról okosakat mondani jöttem át.
Nero hozzászólásában azt éreztem, ez a szemellenző nincsen rajta, mint ahogy sokatokon sincs. Csak azért léptem most be, hogy annyit mondjak erre: respect!A 6-1 masnapjan atneztem a tuloldalra kivancsi voltam mit irnak, 15 emberbol 14 birozott, egy gratulalt. Na erre mondtam azt hogy a ket forum kozt szinvonalban kulonbseg nincs (hogy is lenne ugyanolyan hus-ver emberek irnak oda is)
Ezt meg nagyon túltoltad, inkább nem reagálok.De tudjatok mit, az UEFA huti a golyokat, a Realnak lefekudtek az ellenfelek, CR egy kozepszer tisztelni nem kell, Zidane csapata egy hiba a matrixban, es ti tudjatok hogy min ment el a szezon meg hogy kell 11est loni mert ti jatszottatok a megye 3ban
Messias2 írta:Erre én is kiváncsi vagyok, elég nagy pálforduláson ment keresztül az ürge.recrea írta: Te mikor lettél Real drukker Nero?