Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Mondjuk bónuszokkal Dembélé szerintem többet fog kapni..S.Agüero írta:mellé vállalhatatlan fizetése van 18 éves kora létére.
Ja, csak a PSG-be akart menni, mellé vállalhatatlan fizetése van 18 éves kora létére.Nero. írta:Mbappe-Cavani-Neymar trió nagyon komoly
A francia enyhén robbanékony.Ha azt nezem hogy Messi közepén játszik, Dembelé kb. ugyanannyi volt, Suarez meg vállalhatatlan akkor ot is hozhattuk volna.

Miert mondta valaki hogy csak 2 lehet?Samper írta:Szerintem egyáltalán nem két lehetséges győztese van az idei BL-nek, hanem több.
Jó de azért ha láttál már török rangadót (mondjuk egy Galata-Besiktas) még tévén keresztül is brutális hangulatot tudnak odarakni a törökök. Attól függetlenül, hogy ez úgymond a munkájuk velejárója ez nem egy egyszerű "Puta Barcázás". De mindenesetre tényleg érdekes, én nem láttam még ilyet, hogy valaki ezért jöjjön le a pályáról.hajnesz írta: Azért van olyan néger focista, akinek "végighuhogják" a mérkőzést a bőrszine miatt (ez egyre ritkább hálistennek), és nem kér cserét. Azért a profi futballista türje már el, ha fütyül a közönség

Azért van olyan néger focista, akinek "végighuhogják" a mérkőzést a bőrszine miatt (ez egyre ritkább hálistennek), és nem kér cserét. Azért a profi futballista türje már el, ha fütyül a közönség18Barca99 írta: Azért ilyet még én sem hallottam, mondjuk tegyük hozzá nem tudom én hogy reagálnék 40.000 török szurkolóra, ezek még a tv-ből is "állatok". De úgy néz ki az edző sem áll mellé ezzel fél mondattal.
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... sa-2594251
„A mérkőzés elején kicsit hatással volt ránk a légkör. Erre a hangulatra nem lehet felkészíteni a csapatot, fülsiketítő zaj uralkodott a stadionban. Most már tudom, kikre számíthatok az ilyen helyzetekben”visca el barca írta:![]()
most olvasom h a lipcse egyik játékosa azért kért cserét a szünet előtt, mert megzavarodott a túl hangos besiktas szurkolóktólmondtam én hogy nem normális egyik szurkolótábor se

Ez nagy hibája amúgy Bosznak, az EL döntőben is ezért szívtak mint a torkosborz, még ha nem is fő esélyesek voltak. Egyszerűen nem alkalmazkodik az ellenfelekhez, nem túl jó edzői tulajdonság. Mondjuk én a kezdőt se értettem már annyira megmondom őszintén, a 3 cserét simán a kezdőbe kellett volna raknia szerintem, de ilyen taktikával úgy se nyertek volna.mess2009 írta:tipikus példa az edzői melléfogásra! rosszul mérte fel a saját csapata képességeit és öngyilkos taktikával küldte pályára őket. ezen túl vagy éppen ezt igazolva a tisztán látszó minőségi különbség (játékos állomány) döntött.idézet:Amúgy jól játszik most a RM, kontrában még mindig jók, az ilyen feltolt védelem ellen megy nekik, mellé még nagyon ki is nyíltak a hazaiak, nagy területek maradtak előttük, nem kellett a bunker ellen beadogatniuk.
Ne hulljanak ki, kerüljenek csak össze velünk és kivánom hogy küldjük haza őketdavi10 írta:Gyökér Liverpool "nagy babérokra tör", remélem kihullanak már a csoportkörbe, a bajnokságban úgysincs semmi esélyük, szerintem (remélem) a BL helyekre se fognak odaérni.
(igen elvitték a mixemet, azért vagyok idegbeteg, de amúgy sem a szívem csücskei, a nyár után főleg...)
Nekem ezekről a lúzerekről mindig az jut eszembe amikor B csapattal álltak ki a Bernabeuba valamikor a csoportkör közepe táján, mondván úgy sincs semmi esélyük (egy ilyet még a Levante vagy a Granada se merne megengedni magának presztízsből) inkább pihennek a Ludogorets (?) ellen, ellenük meg persze ki is estek ahogy illik.davi10 írta:Gyökér Liverpool "nagy babérokra tör", remélem kihullanak már a csoportkörbe, a bajnokságban úgysincs semmi esélyük, szerintem (remélem) a BL helyekre se fognak odaérni.
(igen elvitték a mixemet, azért vagyok idegbeteg, de amúgy sem a szívem csücskei, a nyár után főleg...)