Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Adom, mondjuk ellenpéldaként ott van Hummels és Lewandovski.Bob_Marley írta:Amúgy ha már az Arsenal felmerült anno, hogy páran befürödtek ha onnan igazoltak, Dortmund is ilyen ha már Götze szóba került. Götze, Kagawa, Sahin, Immobile, Gündogan (?) akik hirtelen eszembe jutnak.
És ugye adódik, hogy Dembelé???
Pontosan.BarcafanTomee írta:Arra gondolt szerintem Agüero, hogy a Tottenham ellen elvettek tőlük egy szabályos gólt, az angoloknak meg megadtak egy szabálytalant. Meg akkor most is volt már egy döntő hiba. Én nem látom a meccset. Ramos tényleg kézzel védett? Az nem tizi és piros?MQuCsabi írta:Azért nem a bírók, nagyon gyengén játszanak.
Pedig jól vezeti a spori, de ezt a kezezést benézték.S.Agüero írta:Szerencsétlen Dortmundot kiejtik a bírók, könnyen lehet.
Arra gondolt szerintem Agüero, hogy a Tottenham ellen elvettek tőlük egy szabályos gólt, az angoloknak meg megadtak egy szabálytalant. Meg akkor most is volt már egy döntő hiba. Én nem látom a meccset. Ramos tényleg kézzel védett? Az nem tizi és piros?MQuCsabi írta:Azért nem a bírók, nagyon gyengén játszanak.
fantasztikus... akkor azok a kommentátorok, akiket már a sportf.s klubon is rühelltünk (Hethéssy pl...) fogja megint közvetíteni a meccseinket... éljen mászcseránó! (ha még itt leszvisca el barca írta:jövőre a sport tv-n már nem lesz BL. a menetrend is változik az eddigi egységes 20:45-ös időpont helyett 19:00-től és 21:00-től is lesznek meccsek mindkét napon. az "A" csomag (előválasztási jog) továbbra is az m4 tulajdonában lesz a másik jogot pedig a meglepő módon a földikutya felvásárolta a sport tv elől. reméljük ezentúl minden barca meccs a spíleren lesz, hogy lehessen arab streameket nézni, vagy jobb esetben beteszik vmelyik SD rosalinda vagy paprika tv-re...
Nagyon király, remélem ott is olyan jó minőségű munkát fognak folytatni mint az M4-nél, ahol egy csomó meccs képe folyamatosan röcög/akadozik, a kommentátor hangsávját meg nem képesek 1 mp-el késleltetni hogy ne a jövőt mondja nekünk..visca el barca írta:jövőre a sport tv-n már nem lesz BL. a menetrend is változik az eddigi egységes 20:45-ös időpont helyett 19:00-től és 21:00-től is lesznek meccsek mindkét napon. az "A" csomag (előválasztási jog) továbbra is az m4 tulajdonában lesz a másik jogot pedig a meglepő módon a földikutya felvásárolta a sport tv elől. reméljük ezentúl minden barca meccs a spíleren lesz, hogy lehessen arab streameket nézni, vagy jobb esetben beteszik vmelyik SD rosalinda vagy paprika tv-re...
Nevetséges ez az egész, komolyan sajnálom a SportTV-t, már így is csak a spanyol bajnokság meg a 2-od, 3-advonalas BL meccsek miatt érdemes odakapcsolni.visca el barca írta:jövőre a sport tv-n már nem lesz BL. a menetrend is változik az eddigi egységes 20:45-ös időpont helyett 19:00-től és 21:00-től is lesznek meccsek mindkét napon. az "A" csomag (előválasztási jog) továbbra is az m4 tulajdonában lesz a másik jogot pedig a meglepő módon a földikutya felvásárolta a sport tv elől. reméljük ezentúl minden barca meccs a spíleren lesz, hogy lehessen arab streameket nézni, vagy jobb esetben beteszik vmelyik SD rosalinda vagy paprika tv-re...
Ez miért akkora baj, hogy fejfogós smiley kell hozzá?pitta19 írta:Tegnap a Guimaraes kezdőjében nemhogy portugál, de még európai játékos sem volt...![]()
http://index.hu/sport/futball/2017/09/1 ... _kezdoben/" target="_blank
A Lipcsének volt egy jó szezonja, nem hiszem, hogy hosszútávon megragadnának a Bl-ban. Max. a csoportmeccsekre kerülhetnek be többször, de szerintem inkább a Dortmund-Bayern lesz az állandó résztvevő, harmadiknak meg odaérhetnek ilyen Hamburg/Leverkusen/Hoffenheim/Werder szintű csapatok. Bár a Bremen-Leverkusen az utóbbi időben eléggé maga alatt teljesít.LG írta:Azért a Lipcsét nem hasonlítanám a Leicesterhez, szerintem top 4 a Bundes Ligában meg lesz nekik idén is, hosszabb távon pedig a BL-ben is lehet egy stabil top 16 belőlük. A Monaco is elég jónak tűnt a hétvégi zakóig, szerintem simán benne van, hogy most csak "véletlenszerűen" belefutottak késbe. Belőlük is lehet egy stabil középcsapat Európában, a tavalyi szezonjuk sem volt kifutott, már a korábbi években látszott, hogy szépen épülgetnek. Ha pedig működik egy rendszer, akkor a távozókat is könnyebb pótolni.S.Agüero írta:Ja, csak csomó kulcsember távozott tőlük, eléggé gyengültek, nem véletlenül kaptak ki 4-0-ra a hétvégén. A Lipcse meg szerintem olyan szezont fog hozni, mint tavaly a Leicester...![]()
Na mindegy, nekem nem egy BL-meccs jut eszembe a Lipcse-Monaco párosításról.