barca99 írta:Sztem meg a görögök ezután a meccsünk után kicsit nagy arccal fognak jönni, mert 1., nekik már mindegy 2., "még egy Moldova is 3-at ver nekik"
Szvsz egy erősen B válogatott fog jönni, akit lehetőségünk lesz meglepni, főleg ha eleve azzal a taktikkal megyünk ki, ami a 2-ős csere után volt.

Ez most elsősorban nem Neked fog szólni, hanem az összes örökoptimista - néha csőlátású - szurkolónak!!!
Ez megy, de ez mindig. Ha nyerünk, akkor mi vagyunk az istenek megynerjük a VB-t és az EB-t is - legalábbis ez folyik a médiából és a magyar elhiszi, mert olyan ostoba, hogy arra nem lehet szavakat találni. De legalább a magyar bajnokságot magyar csapat fogja nyerni. Ha viszont kikapunk, akkor jöhet a magyarázat kersés, hogy miért fogunk nyerni, ez kezdődött el most is. Meccs előtti hsz-ek: Nyerünk 2-3-4 góllal. Utána: A realités nem a 2-3 gólós győzelem volt...Legalább következeteség legyen már meg bennetek!
Ja és senkitől nem kérek semmi féle lebszást, hogy mit képzelek magamról!
Ati!
Mivel lassacskán Te vagy ennek a topicnak a védőszentje, így h elsősorban hozzád szólok!
Ismerem a véleményed ebben a témában, és Te is az enyém az elmúlt hetek több száz dicshimnusza után bőven el fér ez a kritika itt - én legalábbis így gondolom. Mert sajnos ez a REALITÁS több tíz év lemaradását NEM LEHET HÓNAPOK ALATT BEHOZNI! Ja 4-5 oldallal hátrébb 2010-es EB selejtezőt írtál véletlen, utána már VB selejtezőt, csak visszaolvasgattam és gondoltam szólok.
barsza92!
Abban a hszedben oylan hibákat írtál, hogy én fogtam a fejed, remélem nem a hozzád hasonló koruakkal lesz tele a fórum mostanában (amennyiben tévedek és nem tizen egynéhány éves vagy, akkor viszont elkeserítő a helyesírásod)
Szóval, hiába mondtuk mi "józanok", hogy lassan a testtel, a többség megint elhitte, hogy NA MAJD MOST, immáron 124434-ik alkalommal, hát ismét nekünk lett igazunk és ezért nem kell leszólni, mert mi azt írtuk, ami a valóságban történt/történik, és ez az én olvasatomban nem számít bűnnek...
De többet nem fogok itt na én megmondtam stílusban írni eddig sem tettem túl sokat, csak ez kikivánkozott belőlem.