Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Agyaltam ezen a korszakos dolgon amit este beszéltünk, és szerintem ezért nincs meg bennem ez az érzés annyira. Mert minket még nem tartottak úgy rettegésbe igazán hosszútávon - Clásicocra gondolok most. A legutóbbi nagy verés a 3-1 volt amit kaptunk szerintem, de abban az évben tripláztunk, szóval az elveszi kicsit az élét.csababarca írta:leírtad a kulcsmondatot. igen, MI szétszedtük őket, más nem tudja, senki más. ezt írtam már szeptemberben is, hogy a bl-t simábban behúzzák, mint tavaly, hacsak velünk nem kerülnek össze. Bár idén nem biztos, hogy lett volna sanszuk. De ellenünk még mindig van bennük gát, egyik más csapat ellen sincs meg ez.
pedig pont te is ezen a véleményen voltál.Nero. írta: "A Real? Az ugyse lesz ott!"![]()
De jo érzés erre kelni meg mindenhol a Realt látni
hagyd őket, ott is megvannak a normálisak, viszont ezekből is látszik, hogy semmivel nem különbek, mint ahogy hangoztatják páran.visca el barca írta:kaptam pár privátot, csak a címeket másolom be, a tartalmakat nem olvastam el:
"hajléktalan ...."
"remélem ezek után majd anyá*at fogob ...." non-stop"
"akkora .... kaptál a torkodba hogy két hétig csak okádni fogsz"
és még vagy 3-4 ilyen.
a szint meg van.
leírtad a kulcsmondatot. igen, MI szétszedtük őket, más nem tudja, senki más. ezt írtam már szeptemberben is, hogy a bl-t simábban behúzzák, mint tavaly, hacsak velünk nem kerülnek össze. Bár idén nem biztos, hogy lett volna sanszuk. De ellenünk még mindig van bennük gát, egyik más csapat ellen sincs meg ez.Rivaldo11 írta: Azt én sem látom, játékban mi alapján javulnának. Ezt a csapatot már számtalanszor szétszedtük Ronaldostol, Benzemástol, Ramosostul...semmi varázslat nincs bennük, egyszerűen nagyon akarnak nyerni. Nálunk sokkal sokkal jobban. És mivel nagyon belterjes lett az egész BL, eleve max 4 ( 3...) csapatnak van igazi sansza, ez ki is emeli őket.
"A Real? Az ugyse lesz ott!"Samper írta:Palesz, jó lenne, ha törölnétek az egész posztot, mert a legostobább, legundorítóbb megszólalások rendszeresen a két riválist összehozó kommentekben jelennek meg. Nincs erre szükségünk.
Azt én sem látom, játékban mi alapján javulnának. Ezt a csapatot már számtalanszor szétszedtük Ronaldostol, Benzemástol, Ramosostul...semmi varázslat nincs bennük, egyszerűen nagyon akarnak nyerni. Nálunk sokkal sokkal jobban. És mivel nagyon belterjes lett az egész BL, eleve max 4 ( 3...) csapatnak van igazi sansza, ez ki is emeli őket.ALEXDP írta:Azt nem tudom, mitől lenne jövőre annyira jó és szép a játékuk.
Erősek. Botrányosan, én így látom.
De nem csak a Pep féle csapattol vannak messze fociba.
Nem látom azt hogy mitöl lennének olyan nagyon jók jövőre.
Remélem Zizou marad, sokáig, és meglátjuk.
Aztán csúnyán vissza is nyalhat.
De nem hinném...
Lehetséges mondom, lehet csak az én szentimentálisabb nézetem szerint nem. De bennem az van, hogy egy valóban korszakos csapat hosszútávú emlegetéséhez kell egy olyan játék is, és az eredmény is. Nem a saját szurkolók körében, hanem világszerte gondolom ezt most. De ennek a Madridnak igazából megvan hozzá az állománya, jövőre lehet már a játék is meglesz náluk, akkor az én szememben is olyan csapat lesznek.csababarca írta:egy korszakot meghatározhat egy játék, egy filozófia, de meghatározhatják az eredmények is. ha a kettő még ötvözve is van, az parádé.
én így látom.
egy korszakot meghatározhat egy játék, egy filozófia, de meghatározhatják az eredmények is. ha a kettő még ötvözve is van, az parádé.palesz77 írta:Lehet, nem tudom. Ha jövőre is dobbantanak valami nagyot, de folyamatosan jó játékkal akkor azt mondom oké, nekem ez a csapat még nincs az a szinten. Eredményességben lehet, játékban szerintem közel se, és ahhoz azért az is kell. Mondjuk a keretük megvan ahhoz, hogy abban is hosszútávon javuljanak sajnos, kíváncsi leszek mi lesz velük jövőre. Remélem megállítjuk őket majd mi!csababarca írta:Nekem is, de ettől még egy lapon említhető.
hidd el, mostantól egy real szurkoló sem cserélné el ezt a korszakot.
Lehet, nem tudom. Ha jövőre is dobbantanak valami nagyot, de folyamatosan jó játékkal akkor azt mondom oké, nekem ez a csapat még nincs az a szinten. Eredményességben lehet, játékban szerintem közel se, és ahhoz azért az is kell. Mondjuk a keretük megvan ahhoz, hogy abban is hosszútávon javuljanak sajnos, kíváncsi leszek mi lesz velük jövőre. Remélem megállítjuk őket majd mi!csababarca írta:Nekem is, de ettől még egy lapon említhető.
hidd el, mostantól egy real szurkoló sem cserélné el ezt a korszakot.
A közelében nincs a Pep féle csapatnak. Nyerni lehet sokféle módon, de az a foci amit az a csapat játszott, ennek a madridnak elérhetetlen szint.csababarca írta:ez a real így a Pep-teammel egy lapon említhető bőven
Es akkor most en is kezdjem hozni a statisztikakat Messirol ? Hogy melyik meccsen mit muvelt ?ferninho írta:Ja, borzasztó volt tényleg.csabooo írta: Ne haragudj, de meg a madridistak is, az uj evtol egesz mondjuk marciusig atkoztak sokszor, elkuldtek volna CRt. Olvass vissza a forumotokon ha nem hiszed. Azert az Aranylabdat, ne hogy mar 2,3 jo meccsre adjak oda, mert akkor azzal kb. ertekelek is a dij presztizset...![]()
Csak a bajnokikat nézve, első idei 10 bajnoki meccsén rúgott 9 gólt meg adott egy assistot.
Utána beakadt a gólcsap 4 meccsig (Bilbao, Alaves, Atleti, Barca), de a kövi meccsen a Bilbao ellen 2 assist, nyert a Real 2-1re, majd azutáni meccsen első gólnál megint gólpasszt adott.
Utána jött Zizou, Zsinórban 4 idegenbeli meccsre el se vitte CRt és ekkor volt közben az Atleti meg a Barca elleni meccs is, ahol nem tudott betalálni (de ugye itt BL meccsek is mentek közte, ne felejtsük el).
Valencia ellen újra betalált, majd a Sevilla, Celta, Malaga trió ellen tudjuk mit művelt.
Eközben meg a BLben is nagyon ott volt a szeren.
És ez a CR nem csinált idén semmit meg egy darab kaki volt meg volt 2-3 jó meccse.
Mindkét meccset nyerték volna nélküle.Bob_Marley írta:Kapásból itt a végén a Celta és a Malaga ellen is nyerő embernek bizonyult Ronaldo. Szerintem nagyon rossz gondolat összehasonlítani őket, mert Messii is másban jó, Ronaldo is másban jó. Egy közös halmazt lehet találni, ki volt eredményesebb és ez most Ronaldo felé billenti a mérleg nyelvét.
Ez meg tipikus menekülőszövegmiro. írta:Na nyerje Messi az aranylabdat.
Mi meg a bajnoksaghoz nyerjuk meg a BL-t.deal!
Mármint egyénileg? Mert akkor Messi.Bob_Marley írta: Egy közös halmazt lehet találni, ki volt eredményesebb és ez most Ronaldo felé billenti a mérleg nyelvét.