Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A harmadik ellenfél is megvan. Március 26-án, 3 nappal a Costa Rica elleni meccs előtt Seattle-ben az USA-val találkoznak Batistáék. A két csapat legutóbb 2008. június 8-án találkozott, akkor 0-0 lett a végeredmény.Lionel85 írta:Március 29-én Costa Rica - Argentína meccs lesz
A portugálok után megvan a második ellenfele is az argentin válogatottnak. 2011. március 29-én Costa Rica lesz az ellenfél.
Legutóbb január 27-én találkozott a két csapat, akkor a ligaválogatottak csaptak össze San Juanban.
Argentína - Costa Rica 3-2
Gólszerzők: José Sosa (10'), Guillermo Burdisso (17'), Franco Jara (78') ill. Michael Barrantes (20'), Diego Madrigal (76')
Igen, balszélső poszton, ezért nem értem, h miért tetted be balhátvédnek. Tudom, h korábban ott játszott, de szvsz balszélsőként lesz igazán nagy játékos. Mint anno Zambrotta, csak nála fordítva volt, ő szélsőből lett szélső hátvéd.de én úgy érzem, h főleg most ősszel jó volt nagyon Bale.
Casillas szvsz ebben az évben jó volt.Charlie írta:Bale meg Casillas nálad mit keres?S.Agüero írta:Nézem sok embernél Swejnsejger mit keres ott a legjobb 11ben?
Jó azt adom, h jó volt a VB-n, de ez ilyen sokat nyom nektek a latba?
C.
Meg Bayernnel bajnoki cím, kupa győzelem és és bl döntő. Szerintem befér. Hiszen itt nem csak azt kell nézni, hogy kik valójában a posztjukon a legjobbak, hanem, hogy mit mutattak fel az egyéni teljesítmény mellett csapatszinten is.S.Agüero írta:Nézem sok embernél Swejnsejger mit keres ott a legjobb 11ben?
Bale meg Casillas nálad mit keres?S.Agüero írta:Nézem sok embernél Swejnsejger mit keres ott a legjobb 11ben?
Ő csak őszre lett állandósult szélső, előtte balszélső védő volt.LG írta:Lehet, h én nézek kevés Spurs meccset, de mikor néztem, Bale inkább balszélső volt.MichaaBee írta:César, Lahm, Vidic, Piqué, Bale, Sneijder, Xavi, Iniesta, Ronaldo, Messi, Forlán.
Ha szigorúan az ezévi teljesítményeket nézem, akkor nálam ők a legjobbak a posztjukon.
dettoMessiFan írta:Nálam is ezS.Agüero írta:Nekem:
Casillas - Maicon, Lúcio, Piqué, Bale - Sneijder, Xavi, Iniesta - Messi, Forlán, Ronaldo
Lehet, h én nézek kevés Spurs meccset, de mikor néztem, Bale inkább balszélső volt.MichaaBee írta:César, Lahm, Vidic, Piqué, Bale, Sneijder, Xavi, Iniesta, Ronaldo, Messi, Forlán.
Ha szigorúan az ezévi teljesítményeket nézem, akkor nálam ők a legjobbak a posztjukon.
Nálam is ezS.Agüero írta:Nekem:
Casillas - Maicon, Lúcio, Piqué, Bale - Sneijder, Xavi, Iniesta - Messi, Forlán, Ronaldo