Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Te hivatkoztál kettős mércére, ezért voltam kiváncsi, hogy ezt vajon miből gondolod.
Szerintem elsőre is érthető volt, de vannak, akik úgy tesznek, mintha nem értenék, hogy mit jelent a kettős mérce.
Kedves Peter,nem látom,így nem olvasom a hozzászólásaidat,mivel reagáltál,ezért megnyitottam. A kettős mérce fogalmából és tartalmából adódóan nem igényli az összehasonlítást ugyanis az értékelésen van a hangsúly.Peter írta: ↑2024.01.08. 00:28:35
Talán másik topicba szántad, de itt nem találtam semmilyen összehasonlításra utaló hozzászólást, nemhogy kettős mércét.
Egyedüli öszehasonlításra utaló (Arteta Barca padján?) hozzászólás csak és kizárólag tőled származik, így a kettős mérce különösen éredekes megállapítás, szerintem....
Ha már összehasonlítás, hát igaz, hogy nem 4.osztályú ellenfelet kapott a City a FA kupában, hanem csak egy 2.osztályút, mégis gurított egy laza ötöst.....miközben egyet sem kapott!
Ennek apropóján nyílhatna tér az olyan összehasonlításnak, mint például a csapatok mentalitása.
Talán másik topicba szántad, de itt nem találtam semmilyen összehasonlításra utaló hozzászólást, nemhogy kettős mércét.
Semmi bajom vele,sem az eredményeivel! A kettős mércével van...LG írta: ↑2024.01.07. 22:26:29
Belekerültek egy komolyabb hullámvölgybe ez tény, de ettől még ne vegyük el az eredményeit. Nem gondolom, hogy zseni lenne, de az ő kezei alatt jött vissza az Arsenal az európai elitbe.
Meg ebben más a spanyol bajnokság. Mi is rosszak vagyunk, de a spanyol csapatok többsége ellen még ez is elég.
Belekerültek egy komolyabb hullámvölgybe ez tény, de ettől még ne vegyük el az eredményeit. Nem gondolom, hogy zseni lenne, de az ő kezei alatt jött vissza az Arsenal az európai elitbe.
Pedig Szobi is bőven benne volt abban a támadásban, amiből a 11-es lett, kár, hogy kimaradt, meg a még nagyobb ziccer kipattanó is. Csúnyán bénázik a Pool a kapu előtt, már rég vezetniük kéne. Nehogy megfizessék az árát...bence0330 írta: ↑2024.01.01. 21:24:26Dias nagyon tipikusan az a játékos, aki hiába nem túl gólerős, nagyon-nagyon hasznos, valamit mindig csinál.
Mondjuk így, hogy kihagyták a tizit, mindegy. A Poolnak hatalmas nehézségei vannak a helyzetek kihasználásával. TAA amit a kipattanóból kihagyott, legalább olyan durva volt, mint maga a büntető.
Persze garancia semmire sincs, de váltás nélkül az esély is elvész.