Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ez nem ütközik az enyémmel,maximum az első mondatodBarcaman1993 írta: Én egyáltalán nem sajnálom őket. Sosem szimpatizáltam velük (talán a 2007-08-as szezonban, mert Torres marha jó volt), de saját magukat tették tönkre. Kiárusították a legjobb játékosaikat jó pénzért, majd ugyanilyen áron ilyen Charlie Adam, Jordan Henderson,. Stuart Downing, José Enrique, Andy Carrol nevezetű palikat vettek, és még sorolhatnám. Vettek a PL-ből a félszezonos, meg egy szezonos játékosokat, de ha körbenéztek volna a Bundesligában, vagy a spanyol bajnokságban, akkor a kisebb csapatoktól is olyan embereket tudtak volna igazolni, akikkel a 4-ben simán benne lehetne lenni. Ennyi róluk a véleményem.
Én egyáltalán nem sajnálom őket. Sosem szimpatizáltam velük (talán a 2007-08-as szezonban, mert Torres marha jó volt), de saját magukat tették tönkre. Kiárusították a legjobb játékosaikat jó pénzért, majd ugyanilyen áron ilyen Charlie Adam, Jordan Henderson,. Stuart Downing, José Enrique, Andy Carrol nevezetű palikat vettek, és még sorolhatnám. Vettek a PL-ből a félszezonos, meg egy szezonos játékosokat, de ha körbenéztek volna a Bundesligában, vagy a spanyol bajnokságban, akkor a kisebb csapatoktól is olyan embereket tudtak volna igazolni, akikkel a 4-ben simán benne lehetne lenni. Ennyi róluk a véleményem.daffy írta:ezt a szintet talán bármelyik pl csapat hozni tudja.képzeld el,ha nem lenne nekik air suarez...sjay írta: Komolyan mondom, fizikális fájdalmat okozott a Pool játékának nézése, nem értem milyen gödörbe zuhantak bele itt pár évvel ezelőtt, de tisztán láthatóan azóta sem tudnak kikapaszkodni onnan. Néha ugyan jól játszanak, de ez a mostani meccs is megmutatta, mennyi létjogosultságuk van az élmezőnyben.. ki is kapcsoltam inkább a meccset.
sajnálom a pool-t,mert egy jó liverpoolra szüksége lenne a világ futballjának,de ilyen mélységből jó pár év kellhet a bl-hez és nagyon-nagyon sok pénz
ezt a szintet talán bármelyik pl csapat hozni tudja.képzeld el,ha nem lenne nekik air suarez...sjay írta: Komolyan mondom, fizikális fájdalmat okozott a Pool játékának nézése, nem értem milyen gödörbe zuhantak bele itt pár évvel ezelőtt, de tisztán láthatóan azóta sem tudnak kikapaszkodni onnan. Néha ugyan jól játszanak, de ez a mostani meccs is megmutatta, mennyi létjogosultságuk van az élmezőnyben.. ki is kapcsoltam inkább a meccset.
Komolyan mondom, fizikális fájdalmat okozott a Pool játékának nézése, nem értem milyen gödörbe zuhantak bele itt pár évvel ezelőtt, de tisztán láthatóan azóta sem tudnak kikapaszkodni onnan. Néha ugyan jól játszanak, de ez a mostani meccs is megmutatta, mennyi létjogosultságuk van az élmezőnyben.. ki is kapcsoltam inkább a meccset.miihii írta:Nos, félidőben 1:0 a MU-nak.
Igazából gólokkal kellene vezetnünk, a lehetőségeink megvoltak rá, de sajnos mindig hiányzott néhány centi a magabiztosabb előny kiépítéséhez.
RvP-nek volt még egy gyönyörű megoldása, amikor sarokkal húzta kapura, de egy védő lába útban volt.
A poolnak sok momentuma nem volt, uh elég egyértelmű a fölényünk. Remélem a folytatásban sikerül még több góllal alátámasztani ezt.
Gólerősebb, mint Torres. Amúgy a Chelsea büntetőjét is neki kellett volna lőnie.daffy írta:drukkolok ennek a walters figurának,hogy sikerüljön a mesterhármas![]()
eddig 2,csak a rossz kapuba

a gyerekeinek nem ezt a meccset fogja mutogatni,az biztossalas9 írta:Na, Walters megtalálta a jó kaput, kiharcolt egy 11-est.És ő rúgja
![]()
Kis is hagyta![]()
![]()
Én is kíváncsi vagyok erre a meccsre Swansea-szurkolókéntmessideco írta:Kíváncsi vagyok a mai Everton - Swansea meccsre. Az Arsenal mellett két olyan angol/walesi csapat, amelyiket követem. Meccsük szerintem jó szórakozást fog nyújtani mindenki számára, valahogy a vendég csapatot érzem esélyesebbnek ezúttal.
Pont itt van a gond az idei Chelsea-vel.Varatrix írta:Azért őket sem kéne túl misztifikálni nem tették olyan magasra a lécet. Az a bizonyos félelem csak nálunk Barca szurkolóknál volt meg a Terry, Lampard, Drogba... csapattól. Tudták mit kell ellenünk játszani. Lehet hogy egyenlőre simán vernénk a Chelseat, ez változhat nem tudjuk. De én nem lepődnék meg ha elsősorban szebb, de eredményesebb játékot hozna majd ez a csapat ha összeérik. Fiatalok, van idejük még bizonyítani.LG írta: én azért annyira egyiktől sem vagyok elájulva, nem is hinném, hogy valaha is elérnék Drogbáék szintjét. .

Ezt Pep írta?Game90 írta:Ez a cikk is foglalkozik a középpályával:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... z_Agyusok/

Az a baj, hogy Wilshere és Arteta is csak fél megoldás, egyikük sem 100%-osan DM beállítottságú. Ez az Arteta - Wilshere - Cazorla középpálya is jól hangzik elsőre, csak labdavesztés után az ellenfél simán ráviheti a labdát a két CB-re, nincs aki leütközné őket. Gyakorlatilag ez olyan, mint ha mi egy Xavi, Fabregas, Iniesta középpályával játszanánk. Szóval sokkal nyugodtabb lennék, ha lenne pl. egy Tioté a csapatban, aki védené a többiek hátsóját.barca99 írta:Mi a probléma? Artetáról egy hete írta a whoscored, hogy mennyire jó CM, elég jól védekezik. Wilshere meg állítólag javuló formában.Game90 írta:És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
Most jelentkezett be a Newcastle Ramsey-ért, elvileg két vödör narancsot, egy rúd kolbászt és Papiss Cissé kutyájának összegyűjtött, lefagyasztott ürülékét adnák érte a Senalnak.Game90 írta:4 zsák krumplit talán kapunk értük.
M'Vila esélyesnek tűnik:Game90 írta:És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
Mi a probléma? Artetáról egy hete írta a whoscored, hogy mennyire jó CM, elég jól védekezik. Wilshere meg állítólag javuló formában.Game90 írta:És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.