Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jack Wilshere is 21 years old. Think about that for a moment.Game90 írta:Jack Wilshere: Warrior: ✔ Talent: ✔ Determination: ✔ Leadership: ✔ Attitude: ✔ Loyalty: ✔ Future captain: ✔ Future legend: ✔

Puncheon laza volt:Game90 írta:Vasárnap meg megyünk a Chelsea-hez, akik 2-0 után csak döntetlent játszottak a Southampton ellen.

A végén még szétszedik a Marseille-t.bence-barca írta:Amúgy nagyon remélem Valbuenat békén hagyjákNem kell ő az Arsenalnak, ott vannak a tizenéves tinik a másodosztályban, ők kellenek nekik.
Ahhoz képest, hogy egy ideig ő volt az új Zidane...sjd írta:Gourcuffért 3 millió font? ennyire lecsúszott ez a srác is? Amikor a Milan eladta 15-ért, még mindenki az olaszokon röhögött...

Sztem amikor bajnoki címig vezette a Bordeaux-t, akkor még nem így gondolták...Varatrix írta:Azóta is az egyetlen jó húzásuk az elmúlt 5 évben.
Állítólag ezt szóismétlésnek hívjákmessideco írta:
Állítólag Valbuena is képben van, és állítólag 3 millió fontot ajánlott a csapat Gourcuffért, illetve állítólag Stekelenburg fele is van érdeklődés.
Azóta is az egyetlen jó húzásuk az elmúlt 5 évben.sjd írta:Gourcuffért 3 millió font? ennyire lecsúszott ez a srác is? Amikor a Milan eladta 15-ért, még mindenki az olaszokon röhögött...
Túl öregmessideco írta: Amúgy Kakát egy kiló lisztért is adná a Real, nem próbálkozik be Wenger, akár egy kölcsönüzletbe?
Az egyik megvalósulhat, a másik inkább ne.messideco írta:Még két dolgot várok a szezontól: végezzünk a Spurs előtt, és távozzon Wenger...
Game90 írta:

Gareth Tello írta:De kár, hogy nem a következő fordulóban lesz Spurs-Senal. Nagyon megvernénk most titeket.

Saját (értsd: spursös) tapasztalatból mondom, hogy egy rossz irányítót (Dempsey) tud feledtetni két nagyon jó szélső (Bale, Lennon).Game90 írta:Cazorla fáradt és úgy tűnik, elment a kedve az egésztől, neki kéne a játékot csinálnia, de mostanában képtelen rá

Pontosan ezt akartam én is írniBarcaman1993 írta: Én egyáltalán nem sajnálom őket. Sosem szimpatizáltam velük (talán a 2007-08-as szezonban, mert Torres marha jó volt), de saját magukat tették tönkre. Kiárusították a legjobb játékosaikat jó pénzért, majd ugyanilyen áron ilyen Charlie Adam, Jordan Henderson,. Stuart Downing, José Enrique, Andy Carrol nevezetű palikat vettek, és még sorolhatnám. Vettek a PL-ből a félszezonos, meg egy szezonos játékosokat, de ha körbenéztek volna a Bundesligában, vagy a spanyol bajnokságban, akkor a kisebb csapatoktól is olyan embereket tudtak volna igazolni, akikkel a 4-ben simán benne lehetne lenni. Ennyi róluk a véleményem.
Erős az a ManCity középpálya. Arteta hiányzik, de szerintem nyerünk.Gareth Tello írta:Közben City-Senal hamarosan.
Arsenal: Szczesny; Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs; Diaby, Wilshere, Cazorla; Oxlade-Chamberlain, Podolski, Walcott.
Man City: Hart; Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy; Garcia, Barry, Milner; Tevez, Silva, Dzeko.
Iksz a tippem.