Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.23. 22:33:34

Game90 írta: Szerintetek marad Várhidi a szöv. kapitány?
Szerintem marad és maradnia is kell. Elkezdett valamit, had folytassa, és minden ellenére azt azért akkor is el kell ismerni, hogy 76.-ról 52.(?)-re hozta föl a válogatottat. Márcsak azért is maradnia kell, mert ezek a tuskók a szövetségben úgysem tudnának nála jobb edzőt most összehozni. Kineveznének egy Bozsik szintű fazont és megnézhetjük magunkat.

Mattheus...Reklámértéke volt, lehet, hogy most az EB stadionokat építenék itt a Tócóskerti Lakótelepen. Mindezek ellenére a játékban szerintem most sem tartanánk előrébb. Nem hibába rugták ki a minket követő munkahelyéről, és az sem véletlen, hogy még mindíg munkanélküli. Persze most kívülről nagy a mellény...
PCsabi
aka Game90

2007.11.23. 22:16:25

Asys írta:Matthaus sztem egy balfácán és sose lessz belőle jó edző!
Nem értem azokat akik visszasírják... :roll: mit láttak benne vagy miben volt jó?!
Neked meg sosem lesz jó a helyesírásod...bocs... :wink:

Én nem sírom vissza Lothar Mátét, bár ki tudja, hogy mi lett volna, ha hagyják még őt dolgozni. Kezdetben nem kedveltem Várhidit, de elkezdett egy munkát, ami idáig elég jó. (Mondhattam volna a szokásos sablon dumát is, hogy elkezdődött valami...). Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Szerintetek marad Várhidi a szöv. kapitány?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Asys
Entrenador del Barça

2007.11.23. 21:49:41

Matthaus sztem egy balfácán és sose lessz belőle jó edző!
:idea:
Játékosként nagy volt elismerem, amúgy meg csak reklámnak kellett anno!!!

Nem értem azokat akik visszasírják... :roll: mit láttak benne vagy miben volt jó?!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.23. 21:15:45

nem repedek meg a kistelekiék által vezetett mlszért, sőt a népsportért sem (akik most ugyanúgy nyalják a futballvezérkar seggét, mint anno mateuszét), de most igazat adok nekik.
nagyon szánalmas mateusznak ez a mostani kirohanása.
olyan tipikus "hangot hallok, embert nem látok" ez a szitu.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2007.11.23. 20:54:08

Matthäus: Az elnöknek és a kapitánynak is le kell mondania!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161196

"Azt hirdették, hogy új úton jár a csapat, elkezdődött a fiatalítás, közben pedig azok a játékosok kaptak lehetőséget, akiket én fedeztem fel, és nálam lettek válogatottak. Fülöp Márton, Juhász Roland, Huszti Szabolcs, Tőzsér Dániel és Priskin Tamás nálam volt először kerettag, többségük az én irányításom alatt mutatkozott be a nemzeti együttesben. Tehát semmi újítás nem történt a távozásom óta. A magyar labdarúgás jelenleg egy romhalmaz...."

Az MLSZ visszavág:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161211

1. Ragaszkodva a szikár tényekhez: amikor L. M. átvette a magyar válogatottat, akkor a FIFA-világranglista 72. helyén álltunk, amikor távozott, a 74. helyezettek voltunk. Ugyanez Várhidi Péter egy éves tevékenységének tükrében: 76. hely, illetve 52. hely.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.11.23. 16:53:41

Sajnos mindenkép nehéz csoportba kerülünk. Kivácsi leszek a sorsolásra.
PCsabi
aka Game90

2007.11.23. 16:16:58

ultrasur írta:szlovénia is nagyon erős
Ilyet nem akarok:
Németország
Anglia
Ukrajna
MAGYARORSZÁG
Wales
Grúzia
Montenegro
Itt esélyün se lenne....
Szlovénia játékerejét nem nagyon tudtam behatárolni. Azért tettem zárójelbe ill. ?-et a végére.

Ilyen csoportot én sem akarok, mert ez már 7 csapat lenne :D
ultrasur
Madridista

2007.11.23. 16:11:36

Game90 írta:
Ez lenne a legkönnyebb sztem:
1. Görögország
2. Lengyelország
3. Finnország
4. Magyarország
5. Izland/Szlovénia (??) kivételével KÖTELEZŐ mindenkit oda-vissza verni...szóval innen nagyjából mindegy lenne
6. Montenegrót elkéne kerülni...innen is mindegy lenne

Bár sajnos így is elég nehéz lenne az első két hely valamelyikét megszerezni...és utána pótselejtező... :roll:
szlovénia is nagyon erős és az előtünk állo csapatok is durvák sztem:

Olaszország
Bulgária
Észak-írosrszág
MAGYARORSZÁG
Ausztria
Andorra

Ilyet nem akarok:
Németország
Anglia
Ukrajna
MAGYARORSZÁG
Wales
Grúzia
Montenegro
Itt esélyün se lenne....
PCsabi
aka Game90

2007.11.23. 16:04:02

Ez lenne a legkönnyebb sztem:
1. Görögország
2. Lengyelország
3. Finnország
4. Magyarország
5. Izland/Szlovénia (??) kivételével KÖTELEZŐ mindenkit oda-vissza verni...szóval innen nagyjából mindegy lenne
6. Montenegrót elkéne kerülni...innen is mindegy lenne

Bár sajnos így is elég nehéz lenne az első két hely valamelyikét megszerezni...és utána pótselejtező... :roll:
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.11.23. 14:33:10

Zozzy 5 írta:Azok a fránya kalapok...

Azért nem kis különbség van a 3. és 4. között :? A korábbi jó eredménykeet nem vitatja el, de ezért kumma nagy kár volt moldáviai kirándulás...
Hát igen...De szerintem így se olyan rossz a helyzetünk. Várhidi azt nyilatkozzta, hogy az első kalapból a spanyol, olasz válogatottat, a másodikból a lengyelt szeretné. Mint tudjuk nagy szakértője az olaszoknak, úgyhogy érthető. Furcsa, de én már most bízok egy 3. (2. :roll: )helyben a csoportban. Ezeknek a fiatal srácoknak annyira szurkolok, remélem összejön nekik :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.23. 14:17:38

Azok a fránya kalapok...

Azért nem kis különbség van a 3. és 4. között :? A korábbi jó eredménykeet nem vitatja el, de ezért kumma nagy kár volt moldáviai kirándulás...
mypeter
Entrenador del Barça

2007.11.23. 12:01:38

Azért kell a fiatalokat játszatni, mert hosszútávon van csak esélyünk és hosszútávon csak így van esélyünk.
Fernando
Llegenda del Barça

2007.11.23. 11:49:49

LG írta:
barca99 írta:Egy év alatt, 20-onegynéhány éves emberektől te mit vártál el? :roll:
Amit vártam tőlük, azt megtették, és még picit többet is.
Én azt nemértem, hogy ha ezek a játékosok fiatalok akkor mért őket játszatjuk miért nem azokat akik idősebbek, tapasztaltabbak, és idővel belehetne őket építeni a csapatba, de mindet egyszerre?
mypeter
Entrenador del Barça

2007.11.23. 11:32:56

Engem nem zavart Várhidi nyilatkozata. Ez a csapat ennyit tud, és 100%-ot hozott. Ha Halmosit nem állítják meg lesen, tuti nem kapunk ki. Csak hát gyenge csapatnak nincs szerencséje, a törökök ellen is egy téves ítélet, és most is. Ez van. Így kell lábra állni.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.11.23. 07:51:54

Boixos írta:Ati, itt egy idézet az indexről, amin besz.rtam. a "kedvencedről" írták:
Egy láthatatlan ütközőember
Tőzsér Dániel úgy játszott a válogatottban, hogy 65 percen át nem csúszott be, de az öngólnál biztatott.
:lol: :lol: :lol:

ITT a link is, ha esetleg érdekel!
Köszi a linket :D
Nem lenne nekem bajom Danikával, ha nem kezdene állandóan a válogatottban. Nagyon jól lő, kár, hogy mi keveset látunk ebből... Egyszerűen nem alkalmas arra, hogy vkp-t játsszon [-X

Más: Hihetetlen, hogy az emberek milyen gyorsan felejtenek! Több fórumot is olvasgattam, és nem egy ember írta le, hogy rég nem volt ilyen motivált válogatottunk #-o A Matthäus-csapat ennél motiváltabb volt, ráadásul oda-vissza verte a gyengébb csapatokat, és legalább megszorította az erősebbeket!
Nagyon jól műkdik kistuloki és bandája agymosó módszere :evil:
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.22. 22:05:18

Egyébként azon gondolkoztam, hogy meg lehetne próbálni egy 4-4-2-t is. Tőzsér akkora 0, hogy jobban járnánk, ha egy csatár játsszana helyette, így Vass mellett mondjuk Hajnal játsszana, ergo vmivel több védekező feladata lenne. Szvsz most is egy vkp-val játsszunk, mert Dániel nem sok mindent csinál, akkor meg feleslegesen foglalaja a helyet. :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.22. 18:15:51

srácok, ne kezdjük már megint a balhét, ha nem muszáj!
"kivételesen" semmi bántót nem írt a Tamás, tényleg ilyen tinglitangli meccs volt, akkor meg mit lelkesedjen?
nem kell a szaaron is csomót keresni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.11.22. 18:13:11

LG írta:
Oleguer írta:
varga tamás írta:A mérkőzéssel nagyon nem kívánok foglalkozni.
Akkor minek írsz ?
Miért ne :?: :x A topic neve az, h Magyar vállogatott, és nem az, h a a Magyar vállogatott meccsei. Ő mos Várhidi nyilatkozatárol, a helyzetről, és jövő beli elképzelésekről bexélt.
Magyar válogatotthoz szvsz. nemsok köze van, állandóan lehuzza hszeiben, ő elmondása szerint nem érdekli. Akkor miről beszélünk?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.11.22. 18:04:43

Oleguer írta:
Akkor minek írsz ?
Miért ne :?: :x A topic neve az, h Magyar vállogatott, és nem az, h a a Magyar vállogatott meccsei. Ő mos Várhidi nyilatkozatárol, a helyzetről, és jövő beli elképzelésekről bexélt.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.11.22. 18:01:42

Akkor minek írsz ?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.22. 17:54:25

varga tamás írta: Ami viszont qummára felidegesített, az Várhidi nyilatkozata. Reggel, a 6 órás hírekben azt mondta: hogy a mérkőzés csodálatos - ismétlem: csodálatos! - volt, a fiúkkal elégedett vagyok, jó meccset játszottunk...
hát igen, egy zakó után az ilyen dumáktól én is ideges szoktam lenni. nem kicsit. de ahogy olvasom, abban egyetértünk, h a folytatásban meg kell adni az esélyt neki.
aztán ha netán ugyanilyen maradna minden, és még akkor is ünnepelne, akkor irány vissza a tologatós táblához az olasz meccsek előtt.
de én azért még bízom benne, h jó lesz ez a bugi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.22. 17:49:43

A mérkőzéssel nagyon nem kívánok foglalkozni. Az egy közepesen sétálgatós valami volt, harmatos teljesítménnyel, igazságosabb döntetlennel. A vége vereség lett, 6. hely, BiH és Moldova előttünk, az első három helyezett ellen 0 pont és 2-16-os gólkülönbség - önmagáért beszél.
Ami viszont qummára felidegesített, az Várhidi nyilatkozata. Reggel, a 6 órás hírekben azt mondta: hogy a mérkőzés csodálatos - ismétlem: csodálatos! - volt, a fiúkkal elégedett vagyok, jó meccset játszottunk; az eredmény és a helyezés pedig mellékes, nem számít, mert a jövő csapatát építjük, majd 3-4 év múlva nagyon jók leszünk; a fiúkkal nagyon elégedett vagyok. Na, ez kibaxta nálam a biztosítékot. Mi az, hogy az eredmény nem számít. Ilyen az égvilágon sehol nincs. Ez olyan, mintha Lippi a VB-döntő előtt azt mondta volna Zambiéknak, hogy menjetek ki, focizgassatok, lesz, a mi lesz, az eredmény nem érdekes. Az ilyen edző menjen a víz alá rákászni, nem való a posztjára, nem tudja motiválni a játékosokat. Hiszen Tőzsér azt gondolja magában: Peti bácsi elégedett velünk, nem kell nyerni, az eredmény lényegtelen, akkor elácsingózok, elténfergek a pályán, mint ahogy ezt is tette. Én is úgy gondolom, hogy Petikének még adni kéne egy esélyt, egy kétéves szerződést. Egyrészt, mindegy hogy ki ül a padon, másrészt vigyen végig - vagy legalábbis kezdjen el - egy teljes időszakot. Azaz: miattam maradhat, de eredmények kellenek.
Kép
Ronal.10
Entrenador del Barça

2007.11.22. 17:43:07

oriási volt a hangulat.. telt ház majdnem.. ez az 1500ftos jegy :lol:
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.11.22. 17:39:55

Boixos írta:
Tőzsér Dániel úgy játszott a válogatottban, hogy 65 percen át nem csúszott be, de az öngólnál biztatott.
[/url]
Hát ez nagyon nagy :lol: Én a közelébe se engedném a válogatottnak...De nem tudom, valami lehet ebben a gyerekben, különben nem játszana az AEK-ban...
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.22. 17:32:11

sztem nem kell elkezdeni sz.arral dobálni várhidit, ennél sokkal többet, ebből az állásból nem nagyon lehetett volna elérni, bár a franc tudja...
mindenesetre orbitálisan nagy barmok lennének, ha most elzavarnák az edzőt. mindenképpen megvárnám a következő sorozatot, ahol tiszta lappal indulna a válogatott. a fiataloknak lett némi rutinja, akkorra pszichésen is érettebbek lesznek, talán jobban fognak teljesíteni, és várhidi is tapasztaltabban állhat neki a dolgokhoz.
ha őt is kiszórják, akkor soha az életben nem lesz normális csapatunk.

Ati, itt egy idézet az indexről, amin besz.rtam. a "kedvencedről" írták:
:lol: :lol: :lol:

ITT a link is, ha esetleg érdekel!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése