Fabregas, Clichy, Nasri, RvP lelépett, Walcott hosszabbított. Igazi legenda, Henry szobrát ledózerolni, helyére pedig egy Walcott-osat, most azonnal!
Azért fáj ezt kimondani, de a jelenlegi csapatban ő még ezekkel a szerény képességekkel is húzóember, szóval örülök, hogy maradt. És végül csak kisírta magának a heti 100k-t.
StickyFingaz írta:Diabyt be kell építeni Arteta helyére.
Azt a Diaby-t, aki sorozatban 5 meccset nem képes lejátszani?
miihii írta:Bár nem értem miért szeretnéd lecserélni a képeidet az enyémre

Így igaz, miihii úriember, szóval ő a biztosra (vagyis ManUnited győzelem) nem fogad
Gareth Tello írta:
Ráadásul szerintem ő pont olyan, aki szereti is a Senalt, hiszen itt nőtt fel, nem csak ugródeszkának tekinti a klubot egy nagyobb csapat felé. Nagy esélyt látok arra, hogy pályafutása végéig az Arsenalt szolgálja.
(Ha meg Wengernek nincs rá szüksége, a White Hart Lane-en szeretettel várjuk.
)
Arsenal boss Arsene Wenger has revealed that Napoli striker Edinson Cavani and Crystal Palace forward Wilfried Zaha are on his transfer wish list.
Cavani már jobban tetszene?
Sandro...
Sandro has undergone knee surgery following the injury that forced his substitution against QPR at the weekend.
Remélem, minél kevesebbet kell majd kihagynia. Nagyon ment neki a játék az utóbbi időben.
Ugyanezt írtam kb. 1 hónapja

Wilshere - Spurs, hát persze...
Cavani már tetszene, de pont érte fizetnénk ki 30-40 milliót. Kétlem.
Sky Sports News @SkySportsNews
Sandro has been ruled out for the rest of the season with a knee injury sustained against QPR.
Gareth Tello írta:
Mondjuk azt nem tudom, mi legyen, ha iksz lesz.

(Pl. ketten kitalálunk valami jó kis ava-sig-kombót Game-nek.

)
Akkor megnyaljátok Gervinho bal heréjét. Na?