S.Agüero írta:Mondjuk nem értem. Attól, hogy Messi megver titeket, miért ne nyerhetnénk mást a Kupán kívül?
Nyerhettek, én nem írtam, hogy mindent viszünk. Csak jött a La Pulga, "hogy addig nem baj amíg Messi egyel többet lő mint ti"

Ebből mi jön le? Nem az, hogy elvan egy olyan győzelemmel amin egy 10emberrel játszó, ráadásul kitámadó Real ellen játszottatok? Csak erre reagáltam, hogy addig nincs gond madridista oldalról amíg csak ilyenekkel tud pár Barca fan vissza vágni, hogy há' de Messi meg bla bla bla...
A stílusért meg elnézést, akivel lehet normálisan diskurálni, azzal normálisan is fogok. De egy ilyenre (sajnos) nem tudok normálisan reagálni. Arról meg nem tehetek, hogy új vagyok. Régóta olvasom a fórumot, mert ha nem is szimpatizálok a Barcával, attól még kíváncsi vagyok arra, hogy mi történik velük. Regisztráltam, mert a Paleszt meg csababarcát (mondjuk benne csalódtam a 0,001% miatt

) rég ismerem a madridomról. Meg ott vot még GT (mi van azzal az emberrel basszus? ) lesliejr, meg még páran akiknek az írásait szívesen olvaom.