Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
messideco
Presidente del Barça

2011.01.23. 19:46:41

http://www.hatharom.hu/article/945c3d-a ... errangadot

Boca Juniors- River Plate : 2-0

Palermo még mindig ott van...
Kép
"And my heart will leave you never."
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.18. 09:48:53

Új meze lesz a válogatottnak

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... z-2060410/

Kicsit teniszjellegű a "mez", inkább nevezném pólónak. :) Maga a szín tetszik, fura lesz látni ebben a csapatot. Kíváncsi leszek a debütálásra.
Kép
Kép
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2011.01.17. 12:17:32

http://sportgeza.hu/futball/2011/01/17/ ... lagbajnok/

Azért hihetetlen, hogy mennyire csak a mennyiségi hírekre utaznak manapság. Aki látta valaha játszani, fél pillanat alatt kitalálhatta, hogy a "játékostársa át is lépte" fedőnevű tag a világ valaha volt - számomra mindenképp - legzseniálisabb támadója. A nevét azért leírhatták volna, de ahhoz már igényes, és hozzáértő "újságíró" kéne, az meg nem divat.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.12. 08:40:28

gergo9 írta:
LG írta: A másik dolog, ahhoz, h Fergusson eddig tudjon maradni, kellett az is, h vezetőség türelmes legyen vele az ínséges időszakokban, nemcsak az ő klubhűsége. Anno Mourinho nem akart elmenni a Chelsea-től, de Abramovics elküldte. Rijkaard 2 sikertelen év után nem akart menni, de el lett küldve...nem mindenhol olyan nagy a türelem.
Mondjuk SAF esetében azért teljesen más volt a helyzet.
Minden tekintetben a totális nullán állt a MU az elvárások sem voltak az elején akkorák mint 5pecial-is barátunk esetében, aki kedvére futballmanagerezhetet eddig akárhol.
SAF odakerült 86-ban egy évre a Heysel tragédia után minden angol klub kitiltva a nemzetközi kupákból, ez pénzbeli és keretépítési lehetőségket is brutálisan csökkentette.
91-ben vége lett a tiltásnak utána rögtön jött is a bajnoki cím azóta meg kisebb nagyobb megszakításokkal folyamatosan sikeres. Sok sok csapatot felépítve a semmiből.
Azért pl. a 2003-2007-ig tartó időszakban rezgett neki is a léc....és azért azt nem mondjuk, h a semmiből épitkezik. A 80-s években lehet, h nem voltak jók a körülményei, de a 90-s évek végén már nagyon jó anyagi helyzetben volt a MU, szóval Fergussonak is volt mihez nyúlnia. Mourinhonak meg először le kellett tennie vmit azért a Portoval, h olyan csapatokhoz kerüljön, ahol ahogy te mondod, kedvére FM-ez, bár ebben azért komoly túlzás van. A Chelsea-nél pl. a végén már Abramovics döntött abszolút az igazolásokról, lásd Sevcsenko esete. És bizony még ilyen anyagi források mellett és nehéz sikereket elérni. Más edzőt nem is tudok mondani a közelmúltból, aki ilyen rövid időn belül volt képes többször is sikercsapatot felépíteni.
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.12. 01:45:19

LG írta: A másik dolog, ahhoz, h Fergusson eddig tudjon maradni, kellett az is, h vezetőség türelmes legyen vele az ínséges időszakokban, nemcsak az ő klubhűsége. Anno Mourinho nem akart elmenni a Chelsea-től, de Abramovics elküldte. Rijkaard 2 sikertelen év után nem akart menni, de el lett küldve...nem mindenhol olyan nagy a türelem.
Mondjuk SAF esetében azért teljesen más volt a helyzet.
Minden tekintetben a totális nullán állt a MU az elvárások sem voltak az elején akkorák mint 5pecial-is barátunk esetében, aki kedvére futballmanagerezhetet eddig akárhol.
SAF odakerült 86-ban egy évre a Heysel tragédia után minden angol klub kitiltva a nemzetközi kupákból, ez pénzbeli és keretépítési lehetőségket is brutálisan csökkentette.
91-ben vége lett a tiltásnak utána rögtön jött is a bajnoki cím azóta meg kisebb nagyobb megszakításokkal folyamatosan sikeres. Sok sok csapatot felépítve a semmiből.
Jason
Jugador del Barça

2011.01.11. 13:39:04

http://soccernews.bigsoccer.com/article ... =Barcelona
A cikk szerint ő érkezhet Gaby Millito pótlására.Sztem nem járnánk rosszul. :wink:
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Presidente del Barça

2011.01.11. 12:55:17

http://sportgeza.hu/futball/2011/01/09/ ... oszorszag/

Hát én azért reménykedem, hogy a problémák ellenére, jó VB-t rendeznek a "ruszkik"!
Én kifejezetten örülök, hogy nem az agyoncsócsált országok kapják a VB-ket!Persze a veszély benne van…de bízok Putyinban

Más:
Nézi valaki az Ázsia kupát?
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.10. 17:33:31

Fabregasnak az Arsenalban a helye szerintem is. Ha még ő is érkezne akkor már tényleg túl zsúfolt lenne a középpályánk. Thiago kibntakozását sem segítené elő. Nincsen szükség itt rá. Remélem hogy arat még sikereket az ágyúsokkal, mert megérdemelné.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman14 2011.01.11. 14:02:53-kor.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.10. 17:13:51

Detto.
Mióta Thiago ilyen jól játszik én sem venném meg Cesc-et.
Meg amúgy is most jött Afellay.
Esetleg akkor tudnám elképzelni az érkezését, ha Keita távozna nyáron, amit már én kétlek, de ez még a jövő. :wink:
Más lett volna, ha nem köti meg tavaly az új szerződését és akkor 1-2 éven belül jöhetett volna ingyen, de ez már az ő baja.

Ez a City nekem amúgy szimpatikus csapat lenne, ha normálisan költekezne, mint pl a Tottenham.
Nekem most a Spurs a legszimpibb csapat a PLben.

SAF vs Mou csatánál én nagyobb edzőnek tartom SAFot mint Zsozét.
Jobban szeretem azokat az edzőket akik csak 1 max 2 csapatnál vannak egész karrierük során. :wink:
Jason
Jugador del Barça

2011.01.10. 15:55:07

Én remélem hogy mostmár Peppék hadják a fenébe ezt az egész Cesc projectet.Sztem nem csak ő van egyedül a világon mint középályás,igenis vannak hozzá hasonló kvalitású játékosok mint pl:De Rossi,Carrick,Moutinho,Gourcuff,Hazard...stb.:wink: Van választék bővven majd a vezetőség eldönti hogy mi lesz.De ezek után én bizok benne hogy Peppék befejezzik ezt a cirkuszt Wengerrékel.Mert a tavaly is csak 1 szánalom volt ez az egész transfer. :cry:
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Rendfenntartó - moderátor

2011.01.10. 15:49:11

Számomra az a tehetség elvesztegetése,ha olyan csapatban vagy ahol nem kapsz lehetőséget játszani,és nem tudsz fejlődni,pedig tehetséged adott.
Igen ez is egy formája.

De én mégis azt mondom,h ha valaki a képességei alapján játszhatna a világ legjobb csapatában és megnyerhetne gyakorlatilag mindent amit lehet,ráadásul még a fejlődés lehetősége is benne lenne a váltásban(mert könnyen el tudom képzelni,h a Barcában tudna hozni egy olyat ami alapján akár aranylabdára is esélyes lehetne) de ezt mégsem teszi az is elpazarolja a tehetségét.Szóval én úgy érzem igaz az is amit Te írsz meg az is amit én.

Szerintem a tehetséges nagyobb dolgokra predesztinálja mint amiket az Arsenalban el érhet.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
espa11
Jugador del Barça

2011.01.10. 15:38:12

Akkor is így gondolom,hogy elvesztegeti karrierje legszebb éveit is,mert a tehetsége alapján sokkal nagyobb sikerekre hivatott. Neki nem az Arsenal a szint. Sokkal jobb annál,hogy ott próbálgasson kupákat nyerni. Mert az arsenallal az életben nem lesz olyan lehetősége,mint itt lenne.

De én is mostmár úgy vagyok vele,hogy maradjon ott Wenger bácsival,aztán bizonygassák egymásnak,hogy majd jövőre...
Aztán mikor vissza kell vonulnia,akkor fog rájönni,hogy amíg a barátai,akikkel együtt nevelkedett-tanulta meg a focit rommá nyerték
magukat nívós kupákkal,addig neki elég hiányos a kollekció.

De ez az én véleményem,az arsenal drukkerek nyilván máshogy látják.
Nekem meg olyan érzésem van ,hogy nyáron itt köt ki nálunk. Mult héten azt írták,hogy a barcával megegyezett fabregas,a nyár még odébb van ,gondolom nem akar hónapokat a klubváltással kapcsolatban nyilatkozni.

A katalán sportnapilap birtokába került információkról eddig azért nem lehetett tudni, mert azt egy svájci széfben őrizték, s ez az iromány minden bizonnyal alapja lesz az újra induló tárgyalásoknak is a játékos és a Barca között.

Az El Mundo szerint 2016-ig, azaz Rosell elnöki ciklusának végéig kötne szerződést a játékossal a klub arra számítva, hogy körülbelül 40 millió euroért, azaz 33,5 millió fontért, leigazolhatja a katalán középpályást az Arsenaltól.

Ami a megállapás részleteit illeti, Fabregas nem elsősorban a pénz, hanem a sportvonatkozása miatt szeretne visszajönni a Barcelonához - olvasható a dokumentumban - ám az tény, hogy az Arsenalnál 2014-ig évi 6 millió eurót keres, és a legutóbbi idényben ehhez még körülbelül 1,5 millió hozzájött különböző prémiumok formájában. A 7,5 millió euro azt feltételezi, ha a Barcánál is megkapná ezt az összeget, akkor Xavi, Puyol és Iniesta mellett lenne a bérezési rangsorban, azaz igen magasra értékelnék a játékost.

A dokumentum még egy részt foglalt magában, nevezetesen a Fabregas és Guardiola közötti beszélgetést, amelyben a vezetőedző vázolta Cesc számára, miként integrálná be őt a csapatszerkezetbe, a projektjébe, mi lenne a feladata és a hatásköre?

A portál szerint könnyen elképzelhető, hogy a két klub BL mérkőzései során ismét tárgyalóasztalhoz ülnek a felek, ami jó esetben felgyorsíthatja az átigazolási tárgyalások menetét, anélkül, hogy nyomást gyakorolna az Ágyúsokra, akik pont ez a tárgyalási stílust sérelmezték a tavaszi-nyári próbálkozások alkalmával. (barcanoticias.blog.hu)

Persze simán lehet kacsa az egész..
A témától kicsit eltérve.
Érdekes, hogy a City olcsóbban igazolt játékosai (Kompany,Hart,A.Johnson), sokkal jobban beváltak, mint a 35-40 milliókért vásárolt játékosok. (Tisztelet a kivételnek)
Egyébként a Citynek, vagyis inkább a csapat vezetőinek az a legfőbb baja, hogy baromira türelmetlenek. Ha pl. ez a csapat maradna még 1-1.5 évig, biztos jobbak lennének, de mivel idén vlsz. nem nyernek semmilyen kupát, így nyáron megint nagy bevásárlást tartanak, ezzel szétzilálva az eddig felépített csapat munkát.
Nah és ugye kellene egy tréner, aki össze tudná fogni a sztárokat, és tudna rájuk hatni.
Szerintem a BL-hellyel simán megelégednének,sorban kell állniuk a fizetős kasszánál lassan nekik is. Sok pénze van az arabnak de gondolom bevételt is tervez,az meg jön a BL szerepléssel.
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.10. 15:33:38

A témától kicsit eltérve.
Érdekes, hogy a City olcsóbban igazolt játékosai (Kompany,Hart,A.Johnson), sokkal jobban beváltak, mint a 35-40 milliókért vásárolt játékosok. (Tisztelet a kivételnek)
Egyébként a Citynek, vagyis inkább a csapat vezetőinek az a legfőbb baja, hogy baromira türelmetlenek. Ha pl. ez a csapat maradna még 1-1.5 évig, biztos jobbak lennének, de mivel idén vlsz. nem nyernek semmilyen kupát, így nyáron megint nagy bevásárlást tartanak, ezzel szétzilálva az eddig felépített csapat munkát.
Nah és ugye kellene egy tréner, aki össze tudná fogni a sztárokat, és tudna rájuk hatni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.10. 15:24:06

Akkor is így gondolom,hogy elvesztegeti karrierje legszebb éveit is,mert a tehetsége alapján sokkal nagyobb sikerekre hivatott. Neki nem az Arsenal a szint. Sokkal jobb annál,hogy ott próbálgasson kupákat nyerni. Mert az arsenallal az életben nem lesz olyan lehetősége,mint itt lenne.

De én is mostmár úgy vagyok vele,hogy maradjon ott Wenger bácsival,aztán bizonygassák egymásnak,hogy majd jövőre...
Aztán mikor vissza kell vonulnia,akkor fog rájönni,hogy amíg a barátai,akikkel együtt nevelkedett-tanulta meg a focit rommá nyerték
magukat nívós kupákkal,addig neki elég hiányos a kollekció.

De ez az én véleményem,az arsenal drukkerek nyilván máshogy látják.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.10. 14:57:02

ozsimiki írta:
Ilyen körülmények között pedig SZERINTEM nem akkora dolog ilyen eredményeket elérni,mint ha valaki nem vándorol,és a sikertelenebb időszakot is átvészeli adott csapatával, hogy abból ismét nyerő csapatot építve újbóli sikereket elérjen.
Sztem meg de. Nézzük csak Mourinho csapatait miket nyerte Mourinho előtti, Mourinho alatti, és Mourinho utáni időszakokban. Érdekes dolgot fogunk tapasztalni: a Chelsea és a Porto Mourinho alatt élte egész történelme fénykorát, és az Inter is nagyon-nagyon hosszú idők után tudott BL-t nyerni, ugye 2001 óta a közelében sem voltak.

Egy dolog, h Portot leszámítva jó anyagi helyzetű kluboknál dolgozott. De talán Fergusson-nél vagy Pep-nél ez nem így van? És láthatjuk, h általában a sok pénz nem elég. Az Inter pl. Mourinho előtt is minden nyáron nagy bevásárlást tartott, mégsem jött össze. A RM évek óta mindig az egyik legtöbbet költő csapat a piacon, mégis évek óta 2 év megingást tekintve mögöttünk vannak, és a BL-ban súlytalanok. A Man. City pedig talán a legszembetűnőbb példa. Ahhoz képest, h mennyi pénzt beletettek már abba a csapatba, eddig semmi, és idén is úgy néz ki, max a BL selejtezős helyekért fognak harcolni.

A másik dolog, ahhoz, h Fergusson eddig tudjon maradni, kellett az is, h vezetőség türelmes legyen vele az ínséges időszakokban, nemcsak az ő klubhűsége. Anno Mourinho nem akart elmenni a Chelsea-től, de Abramovics elküldte. Rijkaard 2 sikertelen év után nem akart menni, de el lett küldve...nem mindenhol olyan nagy a türelem.
Sanama írta:Ozsi,
Arra gondoltam ,csak mást írtam. Szóval. Miért vesztegetné el a tehetségét? nem 17éves bombatehetség,aki leragadt valahol."Ha", tudom nincs,de itt vesztegette volna el,ha beszorul mint most Bojan(?!) és nem kap játéklehetőséget.

24éves játékos,aki sokkal jobb már nem nagyon lesz máshol sem.
Épp,hogy nem vesztegette el a tehetségét,azzal húzott nagyot,hogy elment az Arsenalba,és ott olyan játékossá vált,amilyen ma.
Ezzel maximálisan egyet értek!
Sanama
Llegenda del Barça

2011.01.10. 14:52:57

Ozsi,
Arra gondoltam ,csak mást írtam. Szóval. Miért vesztegetné el a tehetségét? nem 17éves bombatehetség,aki leragadt valahol."Ha", tudom nincs,de itt vesztegette volna el,ha beszorul mint most Bojan(?!) és nem kap játéklehetőséget.

24éves játékos,aki sokkal jobb már nem nagyon lesz máshol sem.
Épp,hogy nem vesztegette el a tehetségét,azzal húzott nagyot,hogy elment az Arsenalba,és ott olyan játékossá vált,amilyen ma.

Ha lehúz 20 évet egy olyan csapatban amivel semmit nem nyer akkor elvesztegeti a tehetségét mert a tehetséges alapján egy olyan csapatban is játszhatna amelyikkel trófeákat halmozna...
Akkor ezt megint másképp látom.
Számomra az a tehetség elvesztegetése,ha olyan csapatban vagy ahol nem kapsz lehetőséget játszani,és nem tudsz fejlődni,pedig tehetséged adott.
Pl. Ha marad Barcelonaban,es nem játszik.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.01.10. 14:50:29

Az elvesztegeti a tehetségét az nem ugyan azt jelenti mint az elveszti a tehetségét(ilyet nem is lehet...)

Ha lehúz 20 évet egy olyan csapatban amivel semmit nem nyer akkor elvesztegeti a tehetségét mert a tehetséges alapján egy olyan csapatban is játszhatna amelyikkel trófeákat halmozna...

Kicsit olyan ez mintha azt hinné,h akkor igazol ide amikor csak akar.Én csípem Fabregast meg örülnék is neki de most már annak is ha tudnék kicsit örülni ha koppanna egyet a srác.

megelőztelek :D Ozsi
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.10. 14:48:03

csababarca írta:Cesc :lol:

"Utána lehet újabb kihívásokat találni, de az igazi kihívás, kupákat nyerni az Arsenallal."

Igaza van, ez tényleg kihívás. Nem baj,maradjon ott ligakupákat nyerni,majd 30 évesen rájön,hogy elszabta az egész életét.
Wenger agymosása úgy látszik használt. :roll:

Újabb játékos,aki elvesztegeti a tehetségét.
Már mielőtt kijött ez a hír,h hosszabbít (amit azért kezeljünk a helyén...), azelőtt akartam írni vele kapcsolatban.

Szóval egyáltalán nem értem itt azokat,akik pl kiteszik őt avának,vagy továbbra is szeretnék,h idejöjjön.

Nálam a 2010es nyár végleg betette a kaput nála. Azelőtt is érdeklődtünk iránta, ok. Viszont tavaly nyáron egyértelműen le akartuk igazolni. A nevelő egyesülete hívta, nem jött. Ha akart volna, eljön. Ezek után még Isteníteni,meg példaképnek tekinteni. Ló...., remélem soha se jön "haza", maradjon ott,és essen le neki 5évente egy liga kupa,na jó legyen egy F.A.

szóval akik még mindig szeretnék itt látni, elárulhatnák,h mivel érdemli ezt ki?

Sanama!

nem elveszíti, hanem elvesztegeti! nem mind1, előbbi arra utal,h már nem jó játékos, amit te is írtál, utóbbi meg arra,h hiába jó játékos, nem lesz eredményes kupák terén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.01.10. 14:50:39-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.01.10. 14:44:27

csababarca írta:Cesc :lol:

"Utána lehet újabb kihívásokat találni, de az igazi kihívás, kupákat nyerni az Arsenallal."

Igaza van, ez tényleg kihívás. Nem baj,maradjon ott ligakupákat nyerni,majd 30 évesen rájön,hogy elszabta az egész életét.

Miért vesztegetné el a tehetségét? Attól ő még egy remek focista,csak a csapat az ami nem jó.
CR szerinted rossz focista? Mégsem nyert semmit 2éve...Vagy Casillas?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2011.01.10. 14:51:11-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.10. 14:40:34

Cesc :lol:

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.10. 14:25:10

LG írta: meg sztetek SAF más csapatokkal több trófeát gyűjtött volna, meg sztetek.
Ez csak ti véleményetek. Amit nem tudtok bizonyítani semmivel. Az én érveim viszont a két edző által megszerzett trófeák voltak, amibe nem lehet belekötni.
Ezekbe a kupás érvekbe nem is kötök bele, viszont józan ésszel azért beláthatnád,h Mounak könnyebb dolga volt így, hogy vándorolt.

Szerinted nem könnyebb úgy nyerni,h 1.5 sikertelen év után el is megy az adott csapattól, szintén egy olyan NAGY csapathoz,ahol a legerősebb keretet kapja? Az ellenfelek meg sehol. Spanyolban is csak azért kérdéses (szerencsére bőven az) mert itt van egy Barcelona,akik nem adogatják el a legjobbjaikat,és így nem tud egykönnyen föléjük kerekedni egy szintén nagyon erős kerettel rendelkező csapat.

Egyedül a Porto-val elért kupasikerei KIEMELKEDŐEN NAGY Teljesítmények, elment Chelseahez, azt vett meg akit akart, felverte az árakat,aztán amikor ez sem volt elég a bajnoksághoz, lekoccolt. Inter keretéhez senki sem volt sehol olasz honban. Majd kocc el, és megint egy olyan helyre,ahol megkapta akiket akart. De remélem ÉVEKIG nem nyer semmit se,aztán meglátjátok mekkora edző,amikor elmegy egy másik gazdag csapathoz megint vásárolgatni.

SAF ezzel ellentétben kivárta a szűkös időket is, sokszor fiatalított,és már-már új csapatot épített ki többször is. Természetesen 1-2 kulcsjátékos végigkísérte. Megnézném,h ez a nagyképű hátsófertály mikor vállalna be 2-3évet,h egy új csapatot építsen fel, kevés JELENLEG meghatározó játékossal a keretben.

Szóval ezért írtam pl én azt,hogy miért tartom nagyobb edzőnek SAFot, Mourinho a Porto óta MINDIG MINDEN csapatánál EGYBŐL olyan kerettel dolgozott amilyennel csak akart, nem mellesleg az adott bajnokságban ez volt a legerősebb mindig (kivétel szerencsére Barca-Real viszonylat).

Ilyen körülmények között pedig SZERINTEM nem akkora dolog ilyen eredményeket elérni,mint ha valaki nem vándorol,és a sikertelenebb időszakot is átvészeli adott csapatával, hogy abból ismét nyerő csapatot építve újbóli sikereket elérjen.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
menczel
Entrenador del Barça

2011.01.10. 14:11:18

Jason írta:Cesc marad az Arsenalban. :x http://www.fc-arsenal.hu/hirek/5055,fab ... erni-.html Ezt úgynézzki hogy megszivtuk sajnos. :cry:
Xaviban van még pár év (még 1 biztosan), ittvan Thiago, Affelay, Dos santos. Házon belül is meg lehet oldani a pótlását.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.10. 13:42:43

Szerencsére nem jön. Nagyon nem kell ide, fölösleges lenne plusz egy középpályás. Már szánalmas, hogy ugrál 3 éve a vezetőség, mikor ő sem töri magát azon, hogy idejöjjön. Nem ő az, aki ennek a csapatnak kell. Maga Fábregas is mondta, hogy kupákat akar az Arsenallal nyerni, így egy rangos Ligakupán kívül nem sokra viszi majd jóformán...

Itt bajnokságot, BL-t, kupát és megannyi trófeát nyerhetne, neki viszont az angol foci az igazi, oda is való, a Barçába pedig odaadó és hű játékosok kellenek, mint Messi, Xavi, Iniesta vagy Puyol!
Kép
Kép
Kép
Jason
Jugador del Barça

2011.01.10. 12:25:17

Cesc marad az Arsenalban. :x http://www.fc-arsenal.hu/hirek/5055,fab ... erni-.html Ezt úgynézzki hogy megszivtuk sajnos. :cry:
Kép

2011.01.09. 13:47:12

Lampiao írta:
LG írta: Amúgy te irtad le, h két edző mit nyert az elmúlt 10 évben. Mourinho 17 kupát, Fergusson 15-t. A bajnokságok aránya egál, a BL-nél 2:1 Mourinhonak. Szóval ha az lenne a kérdés, ki volt eredményesebb, nem is lenne miről beszélni.

Egyébiránt a bl győzelmek 2:2. Mert Mourinho nyert 2004-ben (Porto) és 2010-ben (Inter), míg ahogy te hívod Alkesz 1999-ben és 2008-ban is...

A vitához annyit szólnék hozzá, hogy a Machester SAF-fal úgy eredmébnyes, hogy keret alapján kb. 3-ok a pl-ben és a bl-ben méggyengébbek. Míg Mou minden helyre úgy megy hogy összevásárol egy csomó jó játékost, ami nem baj, de míg Fergie gyengébb anyagbl hozza ki azt, hogy ott vannak évek óta az élvonalban, addig mou-nak komoly kiadások nélkül (inter esetében pl konkrét csapat lecserélése nélkül ugye 7 új játékos érkezett hozzájuk a bl nyertes idényük előtt...) esélye sem lenne.

Mégegyszerűbben, olyan "gyenge" (más topcsapatokhoz viszonyítva) alapanyagból mint amilyen Safnak van, mou egy 4-5. helyet tudna kihozni...
A 2000-2010-ig tartó évtizedről volt szó, amibe 99 nem tartozik bele. Az utolsó bekezdésedet meg mire alapozod? Vicc...ilyenekre alapoztok, h sztetek Mourinho a Mu-val 4-5. lenne, meg sztetek SAF más csapatokkal több trófeát gyűjtött volna, meg sztetek a PL értékesebb mint a BL. Ez csak ti véleményetek. Amit nem tudtok bizonyítani semmivel. Az én érveim viszont a két edző által megszerzett trófeák voltak, amibe nem lehet belekötni.
Válasz küldése