Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vannak ott ígéretes emberek. 6-0. csak így tovább és 2014ben helyreállhat a rendbence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... a-2064397/
Előző 2 olimpiát is megnyerő Argentin válogatott, nem jutott ki Londonba!
Ez akkor vicces volt, így azért kicsit más a dolog:lui1698 írta:észt-bolgár meccsen 4 tizigól az laza.
Én is megbocsátom nekiLeomessi14 írta:Masodszorra a spanyol valogatottban,de szerintem a szurkolok megbocsatjak neki,szinte egyedul vitte a csapatot a VB-n golok tekinteteben.9Dave írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Nézi valaki a spanyol meccset?
Villa üres kapura kapufát lőtt aztán mellé lőtte...
Eeeez gáz volt![]()
![]()
Francia sárga lap helyett brazil piros, Hernanes.daffy írta:franciáknak már nagyon kijárna 1-2 sárga lap. a spori nagyon velük van eddig
Masodszorra a spanyol valogatottban,de szerintem a szurkolok megbocsatjak neki,szinte egyedul vitte a csapatot a VB-n golok tekinteteben.9Dave írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Nézi valaki a spanyol meccset?
Villa üres kapura kapufát lőtt aztán mellé lőtte...
Eeeez gáz volt![]()
![]()
Tevezt én is hiányolom. Leginkább a hétvégi triplája miatt, de már előtte is jól játszott. Lehet tudni miért nincs a keretben? Lavezzinél azért jobb sztem, de még Militonál is.messideco írta:Az egyik lehetséges legerősebb összeállítás, bár Rojo eddig ismeretlen számomra. Sajnos nincs ott Tevez sem és Lucho Gonzalez sem
Kubica, most ez.. Mi lesz még ma?
tévében és az internetenZibra16 írta:hol lehet nézni a seria a meccseit?
tv,net,stadionok.Zibra16 írta:hol lehet nézni a seria a meccseit?