A Valencia csak azert ad el jatekosokat mert ugyebar az a 200 millas tartozás nem vállt semmivé csak egy befektetői csoport kezeli,és a nyáron asszem júl 1. ig egy nagyobb törlesztőrészletet kell befizetnie ,ezt pedig csak játékoseladásból tudja finanszírozni,ezért nem kell nekik játékos + az új stadion építése 1,5 éve áll , a maradék sztem arra megy majd el úh. nem sok mozgástere marad a csapatnak...Bányász írta:Villa és Silva nélkül a Valencia még a csoportkörre sem lesz jó a BLben. A bajnokságban pedig még nagyobb lesz a különbség a 2. és 3. hely között. ....
La Liga / Copa del Rey
Varatrix írta:Még az őszi szezonban.szajko írta:Hát nem.![]()
Mi 2x,Bilbao,Sevilla
Sporting nyert 1-0 ra.
Vagy nagyon el vagyok tévedve?
Tökre így emlékszem.
rosszul emléxel

A Sevilla ősszel konkrétan nagyon durván lefocizta madridékat és még csoda, h csak 2-1 lett az eredmény

A Bilbao verte őket 1-0-ra.Varatrix írta: Még az őszi szezonban.
Sporting nyert 1-0 ra.
Tökre így emlékszem.
A Sportinggal 0-0-t játszottak.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.05.13. 22:13:48-kor.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Igen igen ezt én is néztem.FtcSikiHun írta:Villareal B (De ők ugyebár nem juthatnak fel)
Mennyire komoly már, hogy két ütőképes csapatuk is van.
Mondjuk nem értem miért nem rendelnek fel egy-két nagyobb tehetséget a nagy csapatukhoz.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Real Sociedadab1daL írta:Azt lehet tudni hogy kik jutnak fel a Ligaba?
Cartagena
Levante
De még van hátra meccs

Akinek még van esélye:
Hercules
Villareal B (De ők ugyebár nem juthatnak fel)
Inkább már csak ennek a kettőnek, bár nem tudom mennyi meccs van még hátra

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Varatrix
- Director del Fútbol
Még az őszi szezonban.szajko írta:Hát nem.![]()
Mi 2x,Bilbao,Sevilla
Sporting nyert 1-0 ra.
Tökre így emlékszem.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Hát nem.Varatrix írta:Sporting Gijon ha jól emlékszem.ElBartimaeus írta:Szerk, meg még valaki megverte a Madridot, de rájuk nem emlékszek. Bocsi az előbbi téves infoért.

Mi 2x,Bilbao,Sevilla

- Varatrix
- Director del Fútbol
Sporting Gijon ha jól emlékszem.ElBartimaeus írta:Szerk, meg még valaki megverte a Madridot, de rájuk nem emlékszek. Bocsi az előbbi téves infoért.
-
- Llegenda del Barça
itáliában jelen pillanatban nincs az interhez hasonló hátterű brigád, ott nem volt nehéz murinnyónak nagyot alkotnia, a bl-t meg még hadd ne ünnepeljem vele, ahhoz lesz néhány szava a monakónak is, az egylábú oliccsal az élen.
a lényeg, spanyolországban viszont abszolút nem egyszereplős a bugi, van egy "kis" akadálya a portugál kibontakozásának, jelesül a világ legjobb csapata, az FCB.
a madridnál egy olyan fazon volt az utóbbi időben, aki valóban értette és nagyszerűen is végezte a dolgát, ő capello volt. ki is utálták onnan, ahogy kell. kiváncsi lennék, h mit szólnának madridban murinnyó 'tizenállunkagólvonalonabarcaellen" című csodafegyveréhez...
a lényeg, spanyolországban viszont abszolút nem egyszereplős a bugi, van egy "kis" akadálya a portugál kibontakozásának, jelesül a világ legjobb csapata, az FCB.
a madridnál egy olyan fazon volt az utóbbi időben, aki valóban értette és nagyszerűen is végezte a dolgát, ő capello volt. ki is utálták onnan, ahogy kell. kiváncsi lennék, h mit szólnának madridban murinnyó 'tizenállunkagólvonalonabarcaellen" című csodafegyveréhez...
PUYOL-XAVI-INIESTA
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Az Athletico az Madrid, nem Bilbao.Ilúvatar írta:Nekem konkrétan semmi bajom sincs Bilbao -val... Azért utáljátok, mert kikaptunk? Ugyanmár....

Szerk, meg még valaki megverte a Madridot, de rájuk nem emlékszek. Bocsi az előbbi téves infoért.

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Szerintem itt a többség azért nem bírja őket, mert mostanában ők az egyetlen csapat, akitől többször is kikaptunkVaratrix írta:Ők miért?fcb4ever írta:...Atlético...
Rendben rivális, de szerintem nem nagyon művelnek olyan dolgokat amiért utálni lehetne őket. Atlético lehet, hogy nagy rivális, de semmiképpen nem utálom őket. Ráadásul jobb években, jobb meccseken pedig szépen is játszanak.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ők miért?fcb4ever írta:...Atlético...
Rendben rivális, de szerintem nem nagyon művelnek olyan dolgokat amiért utálni lehetne őket. Atlético lehet, hogy nagy rivális, de semmiképpen nem utálom őket. Ráadásul jobb években, jobb meccseken pedig szépen is játszanak.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Mennyire igaz...Lionel85 írta:Ezek szerint nincsenek tisztában vele, mennyire is ellenszenvesek. Le kéne venni a Madrid-címeres szemüveget kedves fővárosi emberkék...
Mondhatják hogy ezt csak mi, Barcások állítjuk, de nem igaz.
Mindenféle csapat szurkolóinak körébe nagyon ellenszenves klub a Real.
Főleg az igazolás politikájuk miatt.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igen, ezen én is gondolkodtam, hogy Mourinhóval jobban felvenné a kesztyűt a Madrid a Barcelonával, mint bárki más edzővel. Ha nem szerzik meg, az ő dolguk, ettől a portugál nem dől kardjába. Most az Inter nímbuszát rombolja, de az tényleg vicces, hogy a Don Balón ilyet ír. Ezek szerint nincsenek tisztában vele, mennyire is ellenszenvesek. Le kéne venni a Madrid-címeres szemüveget kedves fővárosi emberkék...

levproff írta:Fecooo írta:csütörtök, 14:05 - A Don Balon szerint a Real Madrid vezetősége nem áll ki egyöntetűen Mourinho mellett, mert többek szerint az edző által képviselt stílus miatt a klub Európa legutáltabb csapatává válhat.
Most minden rossz indulat nélkül mondom, de szerintem e nélkül is simán bent vannak a Top 3-ban.
Így meg igazuk van: Top 1 lenne.
Így van. És nem csak az egyik a legutáltabb, hanem a legszánalmasabb is, hisz hiába költenek 100 milliókat, hiába a rengeteg segítség a bíróktól és a szövetségtől, hiába a madridi sajtó hadjárata, eredmény semmi.
Mourinhoval legalább utóbbi változhatna.
- levproff
- Director del Fútbol
Fecooo írta:csütörtök, 14:05 - A Don Balon szerint a Real Madrid vezetősége nem áll ki egyöntetűen Mourinho mellett, mert többek szerint az edző által képviselt stílus miatt a klub Európa legutáltabb csapatává válhat.
Most minden rossz indulat nélkül mondom, de szerintem e nélkül is simán bent vannak a Top 3-ban.
Így meg igazuk van: Top 1 lenne.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
csütörtök, 14:05 - A Don Balon szerint a Real Madrid vezetősége nem áll ki egyöntetűen Mourinho mellett, mert többek szerint az edző által képviselt stílus miatt a klub Európa legutáltabb csapatává válhat. A lap szerint ha Mourinho érkezik, akkor megpróbálja leigazolni Tevezt, akit a City is hajlandó lenne eladni. (madridista.hu)
nem hittem volna, h ilyet mondok, de ez kimondottan okos gondolat volt részükről
(ha magamból és a műringyó-utálatomból indulok ki, akkor ez egyértelmű számomra...)
a chelsea utálatos csapat volt vele, onnan lelépett azóta már nem annyira undorító a csapat(szimplán semleges vagyok velük szemben, de maga a csapat stílusa, a Carlo-féle támadófoci kimondottan szimpatikus...) az inter szintén undorító csapat lett vele... (elnézést interesek, de szabályosan rühellem ezt a férget
)
az a gond, h úgyis Pérez fog egyszemélyben dönteni...
nem hittem volna, h ilyet mondok, de ez kimondottan okos gondolat volt részükről

a chelsea utálatos csapat volt vele, onnan lelépett azóta már nem annyira undorító a csapat(szimplán semleges vagyok velük szemben, de maga a csapat stílusa, a Carlo-féle támadófoci kimondottan szimpatikus...) az inter szintén undorító csapat lett vele... (elnézést interesek, de szabályosan rühellem ezt a férget

az a gond, h úgyis Pérez fog egyszemélyben dönteni...
-
- Capitá del Barça
LG nem akarlak meg sérteni, de ez nem kívánság műsórLG írta:Korrekten megmondja, h mit akar. Nagyon remélem, h nem jön össze a Madridnak a szerződtetése. Jelenleg ő legjobb edző, aki a RM számára megszerezhető, én nyugodtabb lennénk, ha Pelle maradna, v. vmi hasonló szintű figura. A másik meg az igazolások, akik kérne José...fcb4ever írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... k-2028349/
Ha már le van zárva a Barca vs. Real topic.
Maicon???? Na ő az, akit soha nem szeretnék a Realban látni. A világ legjobb jhv-je, komoly erősítés lenne.
Tevez annyiban más, h ő azért hangulatember. De ha van kedve játszani, akkor ő is nagyon jó. Szóval őt sem szeretném ott látni.
Vegyék csak Di Máriát, azt legyenek boldogok vele!

A másik meg valahogy szeretném is ha ringyó a Realba megy mert akkor megint láthatunk legalább két ringyó - Pep párbajt

Barça,Barça,Baaarça!!!
Arbeloa - Ramos - Albiol - Maicon hátvédsor, egy irányító (teszem azt Sneijder) és egy jó csatár (ugyebár Tévez) kell a MAdridba ahhoz, hogy tökéletes csapatuk legyen. Mourinho kezei alatt félő, hogy elhalásszák előlünk a bajnoki címet, amit nagyon-nagyon nem szeretnék.
Més que un club.
Hát én nemtudom...
Én eleve nem tartom Mourinhot a legjobb edzőnek ,de ez most más kérdés.
Maicont sem tartom itt akkora Istennek,mint te LG. Oké,oké jó játékos,igaz hogy remek jobb bekk,de Alves is üti azt a szintet.
Harmadik Tevezbe nem hiszem,hogy annyira be akarna fektetni Perez,de ha Mourinho kell neki,akkor be fogja adni a derekát.
Sőt,fontosabb neki,hogy Mourinho ott legyen,mint akár Rooney vagy bárki más.
Én eleve nem tartom Mourinhot a legjobb edzőnek ,de ez most más kérdés.
Maicont sem tartom itt akkora Istennek,mint te LG. Oké,oké jó játékos,igaz hogy remek jobb bekk,de Alves is üti azt a szintet.
Harmadik Tevezbe nem hiszem,hogy annyira be akarna fektetni Perez,de ha Mourinho kell neki,akkor be fogja adni a derekát.
Sőt,fontosabb neki,hogy Mourinho ott legyen,mint akár Rooney vagy bárki más.
Korrekten megmondja, h mit akar. Nagyon remélem, h nem jön össze a Madridnak a szerződtetése. Jelenleg ő legjobb edző, aki a RM számára megszerezhető, én nyugodtabb lennénk, ha Pelle maradna, v. vmi hasonló szintű figura. A másik meg az igazolások, akik kérne José...fcb4ever írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... k-2028349/
Ha már le van zárva a Barca vs. Real topic.
Maicon???? Na ő az, akit soha nem szeretnék a Realban látni. A világ legjobb jhv-je, komoly erősítés lenne.
Tevez annyiban más, h ő azért hangulatember. De ha van kedve játszani, akkor ő is nagyon jó. Szóval őt sem szeretném ott látni.
Vegyék csak Di Máriát, azt legyenek boldogok vele!