Hát 250 millió ide vagy oda nem nyertek semmit

Ez egy hatalmas nagy butaság, már ne is haragudj!noname írta:Kis szezonösszefoglaló tőlem is:
Toure-kevés játék, de amikor játszott nem volt olyan jó mint tavaly, ez tény. Sok hibája volt idén, bizonytalanabbul játszott, mindemellett nem volt rossz.
sztem jobb lesz a Mallorcának az EL... ott talán sokáig juthatnakSanama írta:A k*rvaéletbe....
pedig a Mallorca abszolút megérdemelte volna a BL-t...Nagyon sajnálom a szigetlakókat![]()
Mallorcát láttam pár éve, nekem nem hiányoznának onnan az alapján. Sevilla legalább csoportból tovább szokott menni, aztán vmi közepes csapat ellen kizúg.levproff írta:Ki-kit akar a BL selejtezőt érő 4. helyre?![]()
Nekem mondjuk mindegy, de talán a Mallorca.
Tudom, a Sevillának több esélye lenne a BL-ben, de óriási lenne látni egy Mallorcát.
Meg tegyük hozzá, hogy a Sevilla sem fog nagyot alakítani ott..
Torres és Agüero számomra az Atlético 2 szimpatikus játékosa (volt).LG írta:Engem pl. igenis zavar, h ők a szezonbeli legjobb meccsüket ellenünk nyomják mindig, a Madrid ellen meg nem tudnak egy egyeneset rúgni a labdába.Ilúvatar írta:Nekem konkrétan semmi bajom sincs Bilbao -val... Azért utáljátok, mert kikaptunk? Ugyanmár....
Másik dolog meg az, h egy hatalmas lúzer csapat. Mindig igazolgatnak, aztán szezon előtt beböfögik, h most megszorítják a Barcát meg a Realt, aztán meg örülnek, ha 10-be vannak.
Harmadik dolog, h pár unszimpatikus játékosuk: pl. anno Takony Torrest rühelltem nagyon, ugye helyette jött az idegbeteg Kun, meg Forlán sem a szívem csücske, hiszen már a Villarrealos korszakában is rugdosta a Barcának a gólokat.
Szóval én azért bőven utálom őket, és nagyon bolgog lennénk, ha az elkövetkező szezonok vmelyikében kiesnének.
Dettó...MichaaBee írta:Helyben sírom el magam, ha Silva a Realba megy...
Helyben sírom el magam, ha Silva a Realba megy...barcafan0911 az igazolások topicban írta:"Valenciai hírek szerint David Silva és a Real Madrid között teljes a megállapodás, már csak a kluboknak kell egyezségre jutniuk. A Levante-EMV szerint 32 millió eurós vételárban állapodtak meg, amit fiatalokkal vagy távozó játékosokkal csökkenthetnek. " by madridista.hu
Ez nekem is bántotta a szemem, de visszaolvastam és Ilú az Atletico Madridra gondolt, csak elírta.Perrero írta: nem a bilbaorol volt szó
Engem pl. igenis zavar, h ők a szezonbeli legjobb meccsüket ellenünk nyomják mindig, a Madrid ellen meg nem tudnak egy egyeneset rúgni a labdába.Ilúvatar írta:Nekem konkrétan semmi bajom sincs Bilbao -val... Azért utáljátok, mert kikaptunk? Ugyanmár....