Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
De amúgy mekkora sztori lenne... A Barca feladja a Barca-stílust, a Barca-stílusban játszó Bayern ellen, és továbbmegy. Enriquéből még ki is nézem.hank1ee írta:Egyébként figyeljétek meg, ki fogjuk ejteni a Bayernt, Guardiola már kínosan hű a stílusához. Oda kell adni nekik a 60%-ot labdabirtoklásban és lezárni a területeket, utána nincs miről beszélni, kontrából Messiék kivégzik őket.
Azért ha reálisan nézzük a dolgokat, ez a vereség, és a tavalyi 4-0-ás zakó a Reáltól váratlan volt, és igencsak kellemetlen, főleg úgy, hogy 2013-ban meggyőző teljesítménnyel nyertek, 2012-ben egy hajszállal vesztették el a döntőt. Ehhez képest tavaly közük nem volt a párharchoz, most meg az egyik leggyengébb ellenféltől kaptak ki meglepően simán. Persze a továbbjutás még meglehet, és remélem meg is lesz, már csak Pep miatt is.visca el barca írta:multkor már félve leírtam itt, hogy a bayern szurkolo az egy különleges emberi fajdanianevem írta:Én csak azt nem tudom, hogy egyébként mi számítana jó eredménynek Peptől az őt ócsárolók szemében? Tavaly nyerte a bajnokságot és a kupát, a BL-ben meg a végső győztes tudta csak megállítani. Ennek ellenére is kapta az ívet rendesen...ha eddig az hittétek, hogy a mu-soknak, reálosoknak, barcásoknak, cselziseknek van nagy arcuk, nem találkoztatok még bayern fanatikussal. ha fociról van szó olyan szinten lekezelőek, meg pökhendiek, hogy vmi félelmetes.
2010, 2012, 2013 BL-döntő.MQuCsabi írta:Mondjuk azt az összes mai szurkoló elfelejti, hogy Pep előtt nem sok minden történt ott nemzetközi szinten.
multkor már félve leírtam itt, hogy a bayern szurkolo az egy különleges emberi fajdanianevem írta:Én csak azt nem tudom, hogy egyébként mi számítana jó eredménynek Peptől az őt ócsárolók szemében? Tavaly nyerte a bajnokságot és a kupát, a BL-ben meg a végső győztes tudta csak megállítani. Ennek ellenére is kapta az ívet rendesen...

Juttassa vissza a Haladást az Mb 1-be, az lenne ám a teljesítményMQuCsabi írta:Várható volt, azért ott sem egyszerű edzőnek lenni. Látni, hogy kb. a munkád annyit ér, hogy lerabol a Bayern hamarosan![]()
Kiváncsi vagyok, hol folytatja. Talán felkérik a City menedzselésére? Milyen helyek jöhetnek szóba?
Bob_Marley írta:Edzőt igazolhatunk.MQuCsabi írta: Kiváncsi vagyok, hol folytatja. Talán felkérik a City menedzselésére? Milyen helyek jöhetnek szóba?
Várom már az első Klopp kell nekünk hullámot.....
majd mindjárt jön a klopp szekció és bebizonyítja h itt lenne a legjobb helyenMQuCsabi írta:Milyen helyek jöhetnek szóba?

Edzőt igazolhatunk.MQuCsabi írta: Kiváncsi vagyok, hol folytatja. Talán felkérik a City menedzselésére? Milyen helyek jöhetnek szóba?