Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Game90 írta: Diaby...

A City ma játszott a Barnsley ellen,és 5-0-ra nyert.Dr.Dre írta:Nem tudja véletlen valaki hogy a City és a MU meccse miért lett ma elhalasztva?
Egyszerű.Dr.Dre írta:Nem tudja véletlen valaki hogy a City és a MU meccse miért lett ma elhalasztva?
Torres 2,5%, Bale meg sehol? Érdekes.Game90 írta:1) Van Persie (20) – 25.4%
2) Gerrard (8 ) – 8.2%
3) Rooney (10) – 6%
4) Kagawa (26) 5.8%
5) Suarez (7) – 3.6%
6) Hazard (17) – 3.1%
7) Scholes (22) – 2.7%
8 ) Torres (9) – 2.5%
9) Kun Aguero (16) – 2.2%
10) Podolski (9) – 2.1%
Ez is érdekes, én Cazorlát is előbbre vártam Wilshere mellett, Prinz Poldi első helyét sem igazán értem.Game90 írta:Arsenal-on belül:
Lukas Podolski (9) - 18.4%
Jack Wilshere (10) - 17.6%
Alex Oxlade-Chamberlain (15) - 11.0%[/i]
Aranyos. Persze.sörvirsli írta:Megválna Wayne Rooney-tól a Manchester United, a sztárcsatár már a nyáron távozhat.
A nyári átigazolási szezonban 25 millió eurós kikiáltási áron kínálja eladásra Wayne Rooneyt a Manchester United – írta az olasz Ansa hírügynökség.
(PSG lehet a befutó a pletykák szerint)
Annyit akár a Barca is adhatna érte.Végre lenne 2 csatárunk! (ha nem jön Neymar)
"Ezt a videót a felhasználó eltávolította."Game90 írta:Gary Neville Analysis on Arsenal v Spurs Frailties in defence 3/2/2013:
http://youtu.be/KL8d0vR6fB4

Game90 írta:Igazából csak nekem lesz jó hétvégém, mert a Barca mellett az Arsenal is nyerni fog![]()
Mertesacker,mi a jó anyámat csinált a 2. gólnál? Süllyedőben a hajó,de nagyon...Game90 írta:Megérdemeltük ezt a 2 gólt... Mertesacker - Vermaelen kettős helyett még két cölöp is hasznosabb lenne.
Egyik oldalon van egy Bale, aki simán berúgta a helyzetét, miközben nálunk Giroud szerencsétlenkedik.
Walcott meg mintha a pályán sem lenne.
Ez fél másodpercig nem volt kérdésBarcaman1993 írta: Ettől függetlenül Bale sokkal jobb játékos.
Remélem meg is veszik a Senal-t.ab1daL írta:Brit sajtóértesülés szerint egy közel-keleti csoport hamarosan 1,5 milliárd fontos ajánlatot tesz az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal megvételére.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... senal.html