Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó a kérdés!Logan10 írta:Szerintetek melyik csapat van rosszabb formában évek óta??? A LIVERPOOL vagy a JUVENTUS?
Inkább a rímekre figyelj, mintsem a tartalomra.Fernando írta:Az kábítószer, ez dopping.messideco írta:Hoho, Kolo! Sok volt a kokó?
Hát nagyon sajnálom, mert csupaszív volt ő, de ezekszerint...
Az kábítószer, ez dopping.messideco írta:Hoho, Kolo! Sok volt a kokó?
Igen, annyi hogy egy állat tudatosan sosem bántana semmilyen más élőlényt, míg az ember... Ne képzeljük már, hogy annyira felsőbbrendűek vagyunk náluk, csak azért mert tudjuk mennyi a 2X2...messideco írta:Jaja, ez így igaz. A bagoly és az ember között van különbség azért...
lui1698 írta:Nem, de mondjuk lehetett volna máshogy is kitenni a pályáról.messideco írta:De most mit csináljon a csávó? Megsimogassa, és hátha megcsípi a bagoly?
Mondjuk ettől még nem kívánnám egy embernek se, hogy törjön el a lába meg ilyenek...
Nem, de mondjuk lehetett volna máshogy is kitenni a pályáról.messideco írta:De most mit csináljon a csávó? Megsimogassa, és hátha megcsípi a bagoly?
Ne azt nézd, mikor labdával rúgják meg, az tényleg véletlen volt. Hanem amikor odamegy a paraszt, és izomból lerúgja.kakasugynok007 írta:Szerintem nem direkt volt.Ilúvatar írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... cista.html
ennek a vadparasztnak kívánok egy szép lábtörést, de úgy hogy egész életre rokkanttá váljon.
De azért sajnálom szegény baglyot![]()
Szerintem nem direkt volt.Ilúvatar írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... cista.html
ennek a vadparasztnak kívánok egy szép lábtörést, de úgy hogy egész életre rokkanttá váljon.
Ezt én is így látom. Raul gyakorlatilag 2000-s évek közepétől már nem volt a régi(persze Adebayornál vagy Benzemánál még így is sokkal többet érne). RvN pedig egy zseniális csatár volt, fantasztikusan gólérzékeny, de a súlyos sérülése után már rá sem lehetett igazán számítani. Higuain sztem jó csatár, gólerős, és az ő hiánya nagyon meglátszik a Madridon. Nagy hibája, h a komoly csapatok ellen nem megy, de a spanyol kis és középcsapatokat meg szokta szórni, és most iszonyatosan hiányoznak a gólja a Madridnak. Ha Pato a Madridba igazolna, az hatalmas erősítés lenne, nem kétség, főleg ha felépülne Higuain, össze hozhatnának 3-an Ronaldoval egy nagyon jó támadó triót.Tocy írta: JogosBár az az igazság h az utóbbi években ez már a jellemző arrafelé, Van Nistelrooy volt az utolsó yo csatár. Mielőtt megöltök, Raúl már nem volt olyan, mint régen....
Jogosdaffy írta:nem,mou most őrül meg,mert nincs csatára,akkor legalább 1 lesz. jelenleg van 3 ember,aki a pénzt visziTocy írta: Mou meg megőrülne h nincs csatára
nem,mou most őrül meg,mert nincs csatára,akkor legalább 1 lesz. jelenleg van 3 ember,aki a pénzt visziTocy írta: Mou meg megőrülne h nincs csatára
Nem csak tőle függnek a dolgok. Pl nem tudom hogy egy spanyol középcsapat ki tudná-e fizetni az igencsak borsos árát. Mert sztem az alsó határ 25 milla lesz. Ezt még egy Valencia vagy egy Sevilla sem fizetné ki.daffy írta:egyelőre próbálja ki a latinos focit. menjen a getaféba vagy valami középszerű spanyol csapatba 1-2 évre. ott majd kiderül,hogy mennyire fekszik neki a foci(esetleg benfica,porto). én mindig nagyon félek,ha egy játékost egy teljesen más stílusú bajnokságból kell megvásárolni,mert kérdés,hogy bele tud-e szokni a spanyol ligába. sanszos,hogy igen,mert chilei és tőlük nem áll messze a technika,de érted,mi akartam mondani?!