Egyébként pont ez a sorrend, bár lehet te is megnézted, mint én:D Busi pedig részben azért, amiért írtad, részben pedig sztem azért, mert kicsit lassabb a gondolkodása, mint a többieknek és lassabban passzolja tovább, sokat dédelgeti.szajko írta:1. Busquets(csak azért ő az 1. mert minden meccsen fetrengett vagy 10x)
2. Messi
3. Xavi
La Liga / Copa del Rey
-
- Director del Fútbol
1. Busquets(csak azért ő az 1. mert minden meccsen fetrengett vagy 10x
)
2. Messi
3. Xavi
Szerk:valaki megmondaná a tutit,mert azokat az ici-pici betűket hiába másolom szöveges dokumentumba nem nagyítja ki.
Szerk2:nem néztem meg és szerencsésen tippeltem. Egyébként elsőnek Messit írtam az 1. helyre.

2. Messi
3. Xavi
Szerk:valaki megmondaná a tutit,mert azokat az ici-pici betűket hiába másolom szöveges dokumentumba nem nagyítja ki.
Szerk2:nem néztem meg és szerencsésen tippeltem. Egyébként elsőnek Messit írtam az 1. helyre.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.05.18. 21:15:03-kor.
Mivel a tv nem adta ezért alig láttam spanyol válogatott meccset. Úgy emlékszem viszont hogy 4-4-2 ben játszanak és hogy Busi a vége felé mindig kezdő volt. A kérdés az hogy pontosan hogy néz ki a válogatott középpályája.
Xavi és Iniesta biztos, de Xabi vagy Senna vagy Busquets játszik vkp-t, és Cesc vagy Silva osztozik a maradékon. (tehát ad absurdum a válogatott középpályája egy az egyben nálunk játszhat jövőre?)
Xavi és Iniesta biztos, de Xabi vagy Senna vagy Busquets játszik vkp-t, és Cesc vagy Silva osztozik a maradékon. (tehát ad absurdum a válogatott középpályája egy az egyben nálunk játszhat jövőre?)
- Charlie
- Öreg Harcos
Kisebb érdekesség:
Ha jól számoltam Piqué és Puyol is 32/32 meccsen lépett pályára a bajnokságban és ketten összesen nem szabálytalankodtak 40szer az idény során.
Puyol 7 sárga, Piquének is 7 és emellé 1 piros. Nem rossz szerintem.
C.
Ha jól számoltam Piqué és Puyol is 32/32 meccsen lépett pályára a bajnokságban és ketten összesen nem szabálytalankodtak 40szer az idény során.
Puyol 7 sárga, Piquének is 7 és emellé 1 piros. Nem rossz szerintem.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Director del Fútbol
Jó, én már megnéztem a listát akkor. Hát érdekes, nem gondoltam volna az első helyezettre, bár az ő helye sztem nem akkora érdem, mint a többieké. Ha megfejtitek, majd beírom, hogy sztem miért nem:)
Messi
Busquets
Pedro/Xavi
Szerk: Sokat nem tévedtem

Busquets

Pedro/Xavi
Szerk: Sokat nem tévedtem

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2010.05.18. 16:12:30-kor.
- Charlie
- Öreg Harcos
Tuti Ini lenne az első, ha játszott volna végig. Ott a rangsor a hozzászólásom végén ici pici betűvel direkt, hasonlítgassátok.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Az én tippem valami ilyesmi:
1.Messi
2.Busi
3.Alves
Szerk:
Látom nem ez a sorrend,de abban biztos voltam,h Busi nagyon az elején lesz.
1.Messi
2.Busi
3.Alves
Szerk:
Látom nem ez a sorrend,de abban biztos voltam,h Busi nagyon az elején lesz.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2010.05.18. 16:03:26-kor.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Charlie
- Öreg Harcos
Lehet nem a legjobb topikot választottam,de elfér itt:
Ki mit gondol, ki ellen szabálytalankodtak a legtöbbet a Barcából a bajnokságban?(most olvastam)
Tessék átgondolni és megnevezni az első hármat:
Jöjjön a dobogó direkt kisbetűvel, hogy mindenki magába felállítsa a sorrendjét és összehasonlíthassa
1. Busquets
2. Messi
3. Xavi
C.
Ki mit gondol, ki ellen szabálytalankodtak a legtöbbet a Barcából a bajnokságban?(most olvastam)
Tessék átgondolni és megnevezni az első hármat:
Jöjjön a dobogó direkt kisbetűvel, hogy mindenki magába felállítsa a sorrendjét és összehasonlíthassa

1. Busquets
2. Messi
3. Xavi
C.
Mit szólnátok egy ilyen támadószellemű SP. válogatotthoz:
Casillas
S. Ramos________Puyol__________Piqué
___________________________________________D. Silva
__________________Xabi Alonso
Fabregas_____________Xavi___________Iniesta
___________Villa____________Torres
Arbeola a válogatott gyenge pontja, ezért gondoltam Silva-ra, aki persze rendszeresen fellépne a támadásokhoz.
Casillas
S. Ramos________Puyol__________Piqué
___________________________________________D. Silva
__________________Xabi Alonso
Fabregas_____________Xavi___________Iniesta
___________Villa____________Torres
Arbeola a válogatott gyenge pontja, ezért gondoltam Silva-ra, aki persze rendszeresen fellépne a támadásokhoz.
Így van. Nagy szerencséje a Ligának, h van egy Barcájuk, különben az olasz, német, francia liga is simán előttük lenne. Mondjuk most az Atletico EL sikere is jól jön mindenképp. De jó lenne, ha a Barcán kívül a többi spanyol csapat is mutatna vmit a BL-be.
Az első helyezett és a negyedik Sevilla között nagyobb pontkülönbség alakult ki, mint a negyedik és az utolsóként záró Xerez között.
Na ez a nem mindegy. Ráadásul Valencia szétesik, Mallorcának nem lesz még egy ilyen idénye, Villareal már 2 éve nem tényező, Sevillában se látok olyan új tehetséget aki fellendítené őket, tehát csak öregedni fognak.
Na ez a nem mindegy. Ráadásul Valencia szétesik, Mallorcának nem lesz még egy ilyen idénye, Villareal már 2 éve nem tényező, Sevillában se látok olyan új tehetséget aki fellendítené őket, tehát csak öregedni fognak.
Es akkor nezzuk vegig nyaron, ahogy a bronzermes csapatot miszlikre tepik az eligazolasokkal... jovore csak melyulni fog a szakadek a ket nagy es a tobbi kozott.LG írta:Sajnos ez a 99 pont a bajnokság szégyene is egyben. Hiszen egy Real M. is 96-ot tudott gyűjteni, amely európai szinten top 10-ben sincs.
Orulok a bajnoki cimnek, kemeny menet volt, versenyfutas a Madriddal hozott is nemi izgalmat, de a meccsek nagy reszen nem volt ellenfelunk, vagy annyival jobbak voltunk, vagy mar a kuzdeni akaras is hianyzott az ellenfelbol. Felgozzel hoztuk a bajnoksagot. Es egy (sajat tortenelmet, valamint nemzetkozi mercet tekintve) gyenge Madrid vegig ott volt a nyomunkban meg igy is.
Felek, hogy ellaposodik a bajnoksag, es raadasul a Barcanak es a Realnak sem tesz jot, ha nem lesz ellenfel, es evente 3-4 kemeny meccsre a BL-ben es egymas ellen kell csak felporogni igazan.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Exteberria ha jól tudom, már 1-2 éve gyakorlatilag fizetés nélkül játszott.Charlie írta:Valaki nem értesült volna róla, akkor 2 remek játékos akasztota szögre a futballcsukáját, Baraja és Etxeberria is visszavonult.
C.
Ez azért manapság nem semmi.
Egyébként még nem volt annyira öreg. 31-32 volt ha jó tudom. Sérülések miatt vonult vissza?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Charlie
- Öreg Harcos
Valaki nem értesült volna róla, akkor 2 remek játékos akasztota szögre a futballcsukáját, Baraja és Etxeberria is visszavonult.
C.
C.
Sajnos ez a 99 pont a bajnokság szégyene is egyben. Hiszen egy Real M. is 96-ot tudott gyűjteni, amely európai szinten top 10-ben sincs.Capon írta:99 pont![]()
![]()
Ez valami egészen hihetetlen. Gratulálok a csapatnak és mindenkinek aki körülöttük és értük dolgozik!
- Capon
- Llegenda del Barça
99 pont
Ez valami egészen hihetetlen. Gratulálok a csapatnak és mindenkinek aki körülöttük és értük dolgozik!

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- noname
- Llegenda del Barça
Én is bírom Touret, de amikor játszott bizonytalanabb volt mint tavaly védekezőkp-ként. Ma előretoltabb szerepe volt, emiatt nem tűnt fel ha labdát adott el. Elismerem Toruet és remélem h marad, de ez Busquets érdemeiből semmit se von le. Nagyon technikás, a szezon elejét leszámítva remekül játszott. Busquets technikásabb, kevesebb labdát veszít. TOure erősebb, robbanékonyabb. Nem azt mondom, hogy Toure gyenge, de Busquets is megérdemelte a játékot. Ilyenkor jön az a képbe, hogy Sergio katalán, emiatt játszott többet.bonano írta:Ez egy hatalmas nagy butaság, már ne is haragudj!noname írta:Kis szezonösszefoglaló tőlem is:
Toure-kevés játék, de amikor játszott nem volt olyan jó mint tavaly, ez tény. Sok hibája volt idén, bizonytalanabbul játszott, mindemellett nem volt rossz.
Amikor játszott, mindig jól tolta, az egyik legmegbízhatóbb volt az idén is.
Azért őrizzük meg a tárgyilagosságunkat, zöldségeket ne fogalmazzunk meg.
Szerintem!
YAYA THE BEST!
A Fifa egy szégyen
-
- Director del Fútbol
Ez kérdés?:D Xavi, egyértelműen, és sztem nem csak a ligában. Európában is a legjobb kp teljesítményt nyújtotta. Ja és nálam Pique az év hátvédje.messideco írta:A szezon értékelése:
Legjobb középpályás : ?
Ez egy hatalmas nagy butaság, már ne is haragudj!noname írta:Kis szezonösszefoglaló tőlem is:
Toure-kevés játék, de amikor játszott nem volt olyan jó mint tavaly, ez tény. Sok hibája volt idén, bizonytalanabbul játszott, mindemellett nem volt rossz.
Amikor játszott, mindig jól tolta, az egyik legmegbízhatóbb volt az idén is.
Azért őrizzük meg a tárgyilagosságunkat, zöldségeket ne fogalmazzunk meg.
Szerintem!
YAYA THE BEST!