Isten hozott, Paulinho!
Örülök neki, tipikus box-to-box játékos, az alapján, amennyit eddig láttam belőle, jól védekezik, a kontráknál sem jön gondba, ráadásul a posztjához képest kifejezetten gólerős is, ahogy azt a Konföderációs Kupán is láthattuk.

Viszont így kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz átvariálva a taktikánk, mert az szerintem egyértelmű, hogy nem a padra igazoltuk. Talán Dembélét kellene egy sorral előrébb tolni, hogy szinte csak a támadással foglalkozhasson:
-----Sandro------Paulinho----
Lennon----Dembélé-----Bale
(Nyilván a szokásos folyamatos helycserékkel.)
És ott van még Sig és Holtby is, szóval lesznek variációs lehetőségek bőven.
Jon Holmes, Sky:
Improvisation, finishing, long-distance deliveries - you could argue that Spurs already boast midfield options with those qualities, such as Gylfi Sigurdsson, Clint Dempsey and Tom Huddlestone. What makes Paulinho so attractive is that they're all combined together in one package. Working in tandem with Sandro and Dembele, the suggestion is for each player to shift seamlessly between attack and defence - Spurs' beating heart.
Egy csatár még feltétlenül kéne, Villa vagy Benteke jó lenne.
A kék kivételével nagyon bejönnek az új mezek, főleg a fehér.

Ha Bale marad, lehet, hogy rendelek egy mezt a nevével.
Game90 írta:Egyébként ha még jönne Fellaini is, akkor én már elégedett lennék ezzel az átigazolási szezonnal.
Szerintem ha elmegy a belga az Evertonból, akkor Moyest fogja követni Manchesterbe. Nagy erősítés lenne nekik is, nektek is. Félnék tőle, az tuti.