La Liga / Copa del Rey
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem iszonyat ronda ez a mez, de ízlések és pofonok. Legyenek ebben a mezben is a legjobbak
.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Végre figyelembe vették hogy több mint a csapat fele Barcelona-s és most van legalább egy kék csík a mez vállán. Szerintem szép lett.

-
- Llegenda del Barça
A Barcának általában a Villareal és a Valencia ellen szokott jönni egy X, plusz az Atma ellen egy gólzáporos vereség. Plusz benne van még egy Espanyol elleni döntetlen, plusz még lehet egy meglepetés. A két Classicon szerintem a hazai csapatok fognak mindkétszer győzni...
Nem igazán jó, de már megszokhattuk 2004 óta. Ráadásul azt gondolom, h a közeljövőben nem is fog változni, mert a 2 nagynak olyan kerete van, amellyel hosszú távra meg van alapozva a sikerességük. A többi csapatnak ez sincs meg, illetve nincs meg az anyagi forrásuk ahhoz, h úgy tudjanak erősíteni, h 2 nagyhoz felnőjenek. Az előfordulhat, h vmelyik erős középcsapatnak lesz jó időszaka, és rövid ideig harcban lesz a két naggyal, de egy egész szezonon keresztül nem fogja bírni senki az iramot.messideco írta:Igazad van. Ezután már teljesen kétoldalú lesz a bajnokság. Az egész a Barca és Real harcáról fog szólni, ez így nem igazán jó, de ez van...
Sztem idén még nagyobb különbség lehet a 2. és a 3. hely közt, mint tavaly, és idén lehet, h újabb rekordpontszám kell a bajnoki címhez. Ebben utóbbiban én egyébként egészen biztos vagyok.
Nyertünk is, és ezzel már most 5-6 pontra szakad mindenki a Barca&Real kettőstől. Eddig tartott a húdeszoros spanyol bajnokság.
Nézem unalmamban a táblázatokat és a spanyolba a NEGYEDIK helyezett Espanyolnak -4es a gólaránya és 10 meccs alatt lőtt 9 gólt. Valamit nagyon tudnak
Ha kikapnak akkor nagyon, ha nyertek akkor 1 góllal 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Mire készül idén a VillarReal?
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... areal,2581
Csak azért írtam így a csapat nevét, hátha errejön a cikkíró és látja, hogy dupla r-rel kell írni.
Amúgy átlagos cikk, ír jókat, de a lényeg, hogy hétvégén így is mi nyerünk. 
http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,prim ... areal,2581
Csak azért írtam így a csapat nevét, hátha errejön a cikkíró és látja, hogy dupla r-rel kell írni.

remélem nem komolyan kérdeztedLG írta: Azért ez barokkos túlzás, nem?Nem mellesleg fizikai képtelenség. Mástól is már hallottam ilyet, de nem lehet többet ráverni, mint amennyi maga a táv, vagyis 1 méteren max 1 métert lehet ráverni vkire, de azt is csak akkor, h az másik egy helybe áll.

tisztánlátás kedvéért: barokkos túlzás volt természetesen

-
- Director del Fútbol
Nyilván viccelt, és ahhoz sem kell sok ész, hogy tudja, hogy ez fizikai képtelenségLG írta:Azért ez barokkos túlzás, nem?Fecooo írta: amikor Samu 1 m-en 5öt vert Robi Carlosra(talán néhányan még emlékeznek rá
)
Nem mellesleg fizikai képtelenség. Mástól is már hallottam ilyet, de nem lehet többet ráverni, mint amennyi maga a táv, vagyis 1 méteren max 1 métert lehet ráverni vkire, de azt is csak akkor, h az másik egy helybe áll.

Azért ez barokkos túlzás, nem?Fecooo írta: amikor Samu 1 m-en 5öt vert Robi Carlosra(talán néhányan még emlékeznek rá
)

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Pedig utánunk még tudtak győzni pl. a BL-ben a Rangers ellen is (3-0), szóval nem egy nagyon rossz csapat. Viszont ha hátrányba kerülnek, nem igazán megy onnan a góllövés. Sajnálom őket, többre hivatott társaság. Talán a télen jön pár olcsóbb játékos, akikben azért van minőség. Esetleg pár fiatalabb játékost felhozni a Mestallából.P.U.Y.O.L. írta:Igazából mióta tőlünk kikaptak, mindenki osztja őket. Addig tényleg jók voltak, amíg nem találkoztak velünk. (azért remélem nem tart sokáig a mélyrepülésük...)Lionel85 írta:Pont a meccsen gondolkodtam el, hogy milyen jó a Valencia. Sok sztárt vesztettek idén, de mégis olyan jól szerepelnek idén, hogy az gratulációt érdemel. Aztán kikaptak a Sevillától. De ennek ellenére megsüvegelendő, hogy nagy sztárjaik nélkül is megy a játék.

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Igazából mióta tőlünk kikaptak, mindenki osztja őket. Addig tényleg jók voltak, amíg nem találkoztak velünk. (azért remélem nem tart sokáig a mélyrepülésük...)Lionel85 írta:Pont a meccsen gondolkodtam el, hogy milyen jó a Valencia. Sok sztárt vesztettek idén, de mégis olyan jól szerepelnek idén, hogy az gratulációt érdemel. Aztán kikaptak a Sevillától. De ennek ellenére megsüvegelendő, hogy nagy sztárjaik nélkül is megy a játék.
és milyen emberekkel állt fel akkor még a Madrid és a Mallorca!
Real Madrid: Casillas, Salgado, Hierro, Helguera, Roberto Carlos, Makelele, Guti (Morientes, 65min), Figo, Zidane, McManaman (Solari 53min), Ronaldo (Portillo 78min)
Mallorca: Franco, Cortes (Campano 80min), Nino, Lussenhoff, Poli, Novo, Marcos, Ibagaza, Riera, Eto’o (Carlos 90min), Pandiani (Biagini, 85min)
Scorers: Real Madrid: Ronaldo 9
Mallorca: Pandiani 47, Riera 51, Eto’o 62, Roberto Carlos og 68, Carlos 90
Real Madrid: Casillas, Salgado, Hierro, Helguera, Roberto Carlos, Makelele, Guti (Morientes, 65min), Figo, Zidane, McManaman (Solari 53min), Ronaldo (Portillo 78min)
Mallorca: Franco, Cortes (Campano 80min), Nino, Lussenhoff, Poli, Novo, Marcos, Ibagaza, Riera, Eto’o (Carlos 90min), Pandiani (Biagini, 85min)
Scorers: Real Madrid: Ronaldo 9
Mallorca: Pandiani 47, Riera 51, Eto’o 62, Roberto Carlos og 68, Carlos 90
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Azt azért hozzá kell tenni, hogy Robby egyensúlyát is vesztette, jól látható, hogy azért maradt le ennyire. De ha mindketten egy helyről indulnának, már mérvadó lenne.ozsimiki írta:ez nekem is egyik kedvenc nem Barcás meccsem:) és jelenetem.Fecooo írta: a Mallorca meg nyert királykupát is Samuval...
az évtized egyik legszebb nem-barcás emléke a Real Madrid-Mallorca 1-5, amikor Samu 1 m-en 5öt vert Robi Carlosra(talán néhányan még emlékeznek rá
)
az emlegetett jelenet
bár Robi Carlost bírtam,és tiszteltem is.
Sevilla legyőzte Valenciát 2-0ra, adok Villarrealnak is még 3-4 fordulót,és ők is szépen leszakadnak, idény végére 3. helyezett hátránya 10pont fölötti lesz megint szerintem.

Pont a meccsen gondolkodtam el, hogy milyen jó a Valencia. Sok sztárt vesztettek idén, de mégis olyan jól szerepelnek idén, hogy az gratulációt érdemel. Aztán kikaptak a Sevillától. De ennek ellenére megsüvegelendő, hogy nagy sztárjaik nélkül is megy a játék.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
ez nekem is egyik kedvenc nem Barcás meccsem:) és jelenetem.Fecooo írta: a Mallorca meg nyert királykupát is Samuval...
az évtized egyik legszebb nem-barcás emléke a Real Madrid-Mallorca 1-5, amikor Samu 1 m-en 5öt vert Robi Carlosra(talán néhányan még emlékeznek rá
)
az emlegetett jelenet
bár Robi Carlost bírtam,és tiszteltem is.
Sevilla legyőzte Valenciát 2-0ra, adok Villarrealnak is még 3-4 fordulót,és ők is szépen leszakadnak, idény végére 3. helyezett hátránya 10pont fölötti lesz megint szerintem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
a Celta pár éve még az Arsenallal vívott BL-nyolcaddöntőt, azonban a kettős terhelés nagyon rosszat tett nekik, még abban az évben kiestek a másodosztályba, rá egy évre feljutottak, 5. hely, majd a következő évben megint kiestek...messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ta-2051994
Hát igen, ezt is megérhettük. És ez nem egy sablonos IFFHS-statisztika, ez kifejezetten spanyol. Azért érdekes,hogy a Mallorca és a Vigo is rajta van, de sebaj.
a Mallorca meg nyert királykupát is Samuval...

az évtized egyik legszebb nem-barcás emléke a Real Madrid-Mallorca 1-5, amikor Samu 1 m-en 5öt vert Robi Carlosra

az emlegetett jelenet
Korrekt a lista, úgy gondolom, és ha az elmúlt 10 év alapján készült, akkor azért jogos, h ott van a Celta és a Mallorca, hisz mind2 csapat megjárta a BL-t.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ta-2051994
Hát igen, ezt is megérhettük. És ez nem egy sablonos IFFHS-statisztika, ez kifejezetten spanyol. Azért érdekes,hogy a Mallorca és a Vigo is rajta van, de sebaj.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... ta-2051994
Amikor azt olvastam, h óriási góllal nyertek, és elkezdtem nézni a videót, azt hittem a hátvéd meglövi, és az akad beLionel85 írta:Óriási góllal nyert az Espanyol a Málaga ellen
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... video.html

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Szép gól volt! Egyébként elég szépen szerepel eddig idén a városi rivális!Lionel85 írta:Óriási góllal nyert az Espanyol a Málaga ellen

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Óriási góllal nyert az Espanyol a Málaga ellen

Igen, ebben lehet vmi. A madrid egy tragikus szezon után volt, ráadásul a BL-ban már évek óta nem tudtak semmit felmutatni, és már mindenképp eredményeket akartak. Ezért jött vissza Perez, és ezért erősítették meg nagyon a csapatot. De hiába volt erős a játékoskeret, még is nehéz volt belőle egy jól működő csapatot gyúrni, Pellegrininek nem is sikerült. Bár a nagyon gyenge színvonalú bajnokságba szépen hozták a meccseket, az igen komoly erőpróbákon (Milan, Barca, Lyon) csődöt mondtak.messideco írta:Hát kíváncsi leszek a chilei mesterre. Szerintem az volt a baja, hogy a Realnál nem tudott a sztárokkal együttműködni. Sok edzőnél megtörténik az ilyen...
Ettől függetlenül a Villarreallal szép eredményeket ért el, és lehet, h sikerülhet neki most a Malagával is. Bár ettől a csapattól sztem már a bennmaradás is szép eredmény lenne.