Ligue 1 - Franciaország
Azt nem gondoltam volna, hogy ennyien lennénk, akiket nem érdekel a késői időpont
Vamos Argentina.

Szívemből szóltál, Enjoy!Enjoy írta:Jó meccs nézést kívánok én is minden hozzám hasonló éjjeli bagoly Barca drukkernek!
Hajrá Argentina & Messi

- scott neal
- Barça B
na további jó mecs nézést, én az ágyból nézem, jó meccs nézést és jó8
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
U23-as keret, plusz 1-2 rutinosabb játékos vesz részt a Mexikóiaktól. Az említettek közül Vela és Giovani ott van. Az öccse (Jonathan), valamint még egy páran kimaradtak, mert prostikkal múlatták az időt.scott neal írta:kinek szurkoltok?és nem tudjátok, hogy a mexico-i keretbe ott van-e, a chicacarito vela G. dos santos 3-as közül vki?

szerk.: Mégse biztos, hogy ki van ott. Mindenhol írnak, össze-vissza mindent.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.07.02. 02:35:51-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Csatlakozom!
Én is fenn vagyok, bár erősen gondolkodtam rajt...
Messi és Masch miatt egyértelmű, hogy az argentinok sikerének örülnék.
A másik kérdést illetően pedig, ha lehet hinni az sh-nak, akkor tessék: http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... tek_-51773

- scott neal
- Barça B
Remélem ott lesznek, nagyon én se szurkolok senkinek, mert arsenalos nincs ott, nagyon amúgy meg mexikó-nak úgy szurkolgatok, mert szimpatikus csapat, főleg az előbb említett 3 játékos miatt szeretem őket, meg persze G. dos santos gólja óta még jobban szurkolok nekik18Barca99 írta:Én konkrétan nem szurkolok semelyik csapatnak sem, inkább a Barcás érdekeltésgű meccseket akarom megnézni, meg az úgymond nagyobb meccseket. A második kérdésben sajna nem tudok segíteni. :/scott neal írta:kinek szurkoltok?és nem tudjátok, hogy a mexico-i keretbe ott van-e, a chicacarito vela G. dos santos 3-as közül vki?

és azért kösz
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Én konkrétan nem szurkolok semelyik csapatnak sem, inkább a Barcás érdekeltésgű meccseket akarom megnézni, meg az úgymond nagyobb meccseket. A második kérdésben sajna nem tudok segíteni. :/scott neal írta:kinek szurkoltok?és nem tudjátok, hogy a mexico-i keretbe ott van-e, a chicacarito vela G. dos santos 3-as közül vki?
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- scott neal
- Barça B
kinek szurkoltok?és nem tudjátok, hogy a mexico-i keretbe ott van-e, a chicacarito vela G. dos santos 3-as közül vki?
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Inkább vamos szép fociAdam Philip írta:Csatlakozom én is
Vamos Argentina!!!

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Adam Philip
- Barça B
Csatlakozom én is18Barca99 írta:Én is fent vagyok még. ajánlom hogy minimum gála legyen a nyitó meccs hamár ennyit szenvedek érte..scott neal írta:van itt még vki aki várja az argentínok nyitó meccsét,vagy már csak én vok talpon?

Vamos Argentina!!!
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Én is fent vagyok még. ajánlom hogy minimum gála legyen a nyitó meccs hamár ennyit szenvedek érte..scott neal írta:van itt még vki aki várja az argentínok nyitó meccsét,vagy már csak én vok talpon?

- scott neal
- Barça B
van itt még vki aki várja az argentínok nyitó meccsét,vagy már csak én vok talpon?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én is inkább brazil, meg Paraguay,Uruguay, s Kolumbia
Én már a csoportkörben is érzem, hogy a kávésok megfoghatják Argentínát!Nem egy látványos sok gólos meccsen, de Kolumbia felszívja nagyon magát a nagyok ellen!Meglássuk!

- 18Barca99
- Capitá del Barça
Ja. akkor bocsi. nem olvastam vissza. fáradt vagyok. :/S.Agüero írta:sporttv még mindig18Barca99 írta:Üdv. Nem tud valaki valamit arról hogy közvetíti valamelyik kábel tv-s csatorna a meccseket? Vagy marad a netes?
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Üdv. Nem tud valaki valamit arról hogy közvetíti valamelyik kábel tv-s csatorna a meccseket? Vagy marad a netes?
Nem ismerem, nem láttam sosem, szóval nekem mind1.
Mondjuk biztos jobb mint Heinze és balbekknek is mindenki jobb mint Gutiérez
Istenem ez a VB az argentinoknak katasztrofális volt..
Mondjuk biztos jobb mint Heinze és balbekknek is mindenki jobb mint Gutiérez

Istenem ez a VB az argentinoknak katasztrofális volt..
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Rojo feltörekvő tehetség, az Estudiantesben pallérozódott, már akkor bemutatkozott a válogatottban, most pedig a Szpartak Moszkvában játszik. Idő kérdése, mikor jön egy topcsapathoz. Háromtüdejű.

Az kemény...ezt nem tudtam. Bár Lionel85 elképzelése közelebb áll az enyémhezMessiFan írta:Igen Tocy. Úgy tudom ő az egyetlen akinek beletartozik a posztjai közé a jobb bekk.
Szerk: Én azért nem úgy raktam össze mint Tibi koma mert szerintem rutintalan a Rojo srác.

Igen Tocy. Úgy tudom ő az egyetlen akinek beletartozik a posztjai közé a jobb bekk.
Szerk: Én azért nem úgy raktam össze mint Tibi koma mert szerintem rutintalan a Rojo srác.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Én is az argentinoknak szurkolok!
Mondjuk a braziloknak egy 2. helyet adnék, igaz csak Alves, és Adriano miatt.
Valamint még szurkolok annak is, hogy ne legyen sérülés a mieink részéről senkinek. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Burdisso jhv?MessiFan írta:Természetesen hajrá Argentína. Brutális ez a kezdő:
Romero
Burdisso-Garay-Milito-Zanetti
Banega-Mascherano-Cambiasso
Milito-Messi-Tévez
Legalábbis én ezt a 11-et küldeném pályára
- noname
- Llegenda del Barça
Hajrá Argentína!
Igazából az argentinoknak Messi miatt szurkolok. Remélem Messi vezetésével megnyerik a Copát és akkor az argentin zsenink megkapja sorozatban a 3. aranybogyót is!
Igazából az argentinoknak Messi miatt szurkolok. Remélem Messi vezetésével megnyerik a Copát és akkor az argentin zsenink megkapja sorozatban a 3. aranybogyót is!
A Fifa egy szégyen