Vasárnap Manchester - Arsenal!
Sajnos nem úgy érzem, hogy most tudna nyerni a csapat, de remélem rám cáfolnak. Elég sűrű volt a naptár, ráadásul nagyon kemény is egyben. Jó lenne, ha nem szakadna meg ez a remek sorozat.
Nem téged kérdeztek.visca el barca írta:sehogykispadoznak
sehogybence-barca írta:Ha már említetted akartam is kérdeni róluk.Gareth Tello írta:
Kell oda előre még egy kreatív emberke Holtby vagy Eriksen mellé, legyen az Siggy vagy éppen Lamela.
Eriksen meg Lamela hogy nyomja Londonban?
Ha már említetted akartam is kérdeni róluk.Gareth Tello írta:
Kell oda előre még egy kreatív emberke Holtby vagy Eriksen mellé, legyen az Siggy vagy éppen Lamela.
Én is láttam múltkor egy részt, ha jól emlékszem, akkor a címe: FA-kupa Classics.Rinku írta:A Sport tv valamelyikén láttam múltkor egy ilyen FA kupák története-szerű műsort, hogy '70-ből meg '80-ból a döntők tv-s felvételeit lenyomták vágva, összefoglaló szerűen. Tudja valaki, hogy mi a pontos címe ennek a műsornak?Köszi!
Az biztos, nem vették komolyanGareth Tello írta:Nem volt rossz, de azért jegyezzük meg, hogy két évig készült a lövésre, ennek ellenére a liverpooli védőknek nem jutott eszükbe, hogy esetleg meg kéne támadni.hank1ee írta:Óriási lövés Ramseytől!![]()
Eldőlt szerintem, Suárez próbálja a hátán vinni a Poolt, de a csapattársak nem tudnak felnőni hozzá. Henderson, Lucas Leiva... Ugyan már.
Nem volt rossz, de azért jegyezzük meg, hogy két évig készült a lövésre, ennek ellenére a liverpooli védőknek nem jutott eszükbe, hogy esetleg meg kéne támadni.hank1ee írta:Óriási lövés Ramseytől!
Talán, ha Coutinho is kezdene...Game90 írta: Liverpool: Mignolet, Cissokho, Sakho, Skrtel, Toure, Flanagan, Lucas, Gerrard, Henderson, Suarez, Sturridge.
Subs: Jones, Coutinho, Moses, Kelly, Allen, Agger, Sterling.
Ne nevess, true story.Game90 írta:![]()
Hatalmas szerencsétek lenne, ha tényleg ennyit adnának érte, nem rossz játékos, tényleg, de ennyit nagyon nem ér.Game90 írta:Én bírom őt, meg évről-évre fejlődik, de ennyiért gondolkodás nélkül el kéne adni:
KATT
Gareth Tello írta:Egyébként ő nem olyan, hogy elmenne, ha nem nyerünk kupákat, simán el tudom képzelni, hogy innen fog visszavonulni.
Még egy megnyerhető trófeával kevesebb...Game90 írta:Na, kiestünk a Ligakupából, az Emirates-ben nyert a Chelsea 2-0-ra. Mondjuk várható volt, nem is idegeskedek a meccs miatt, a hétvégi 'Pool elleni rangadó sokkal fontosabb lesz.
Idén megnyerjük az FA-kupát és az EL-t, a PL-ben meg negyedikek leszünk, úgyhogy rá fog jönni, hogy maradnia kell.bence-barca írta:Bale is megoldotta még jó pár évig a támadásaitokat. Ja, nem.Kis naiv, ha elhiszed nem hagy el titeket a kupákért.
![]()
De válaszaidra reagálván mindig +1 hsszel előtted járok.Gareth Tello írta: Sokra nem mentél vele, mert azzal, hogy erre reagálok, szintén növelni tudom a hsz-eim számát, mert ugyebár ez a legfontosabb a fórumon.![]()
Bale is megoldotta még jó pár évig a támadásaitokat. Ja, nem.És még mindig csak 23, szóval jó pár évig nem lesz gondunk a jobbhátvéd posztján.
No problem, Chiriches és Vertonghen leveszi a pályáról Lukakut, aztán jó lesz.![]()
Akkor úgymondom az Everton és mindig a Spurs aktuális ellenfele, de csak miattad.Aha, persze. Hétvégén még a Hull volt, most az Everton, aztán meg a Newcastle lesz, fogadni mernék...![]()
Na igen, ezzel nem lehet vitatkozni.messideco írta:vagy mindegyik kupát megnyerjük.
Sokra nem mentél vele, mert azzal, hogy erre reagálok, szintén növelni tudom a hsz-eim számát, mert ugyebár ez a legfontosabb a fórumon.bence-barca írta:Ugyan GTnek kéne lehozni, de nem hagyhatom, h növelje a hszei számát, úgyhogy én hozom le.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar" target="_blank ... at-2291129
Walker hosszabbított 2019ig a sarkantyúsoknál. Pár éve lett emlékszem nagyon felkapva a srác meg fifaban felturbózva, mostanság nemtudom hogyan nyomja, kevesebbett hallani róla. Rosszul azért biztos nem.
bence-barca írta:Meg ha már említetted GT, h hétvégén Spurs-Everton. Szét szednek titeket Lukakuék
Aha, persze. Hétvégén még a Hull volt, most az Everton, aztán meg a Newcastle lesz, fogadni mernék...bence-barca írta:(no ezt most nem a trollkodás miatt, szigetországból Everton a kedvencem. )
messideco írta:vagy mindegyik kupát megnyerjük.