Lassan át lehetne nevezni a topikot "Game-Bence-GT-beszélgetés" topikká.
Game90 írta:Él még, nyáron el akartuk sózni valahova, de nem kellett senkinek sem
Giroud nagyon beleillik a játékunkba, szóval ha jönne Remy, akkor is csak második számú csatárnak.
Lewandowski álom lenne. Viszont ha belegondolok, akkor vele kapcsolatban szerintem csak 4 csapat jöhet szóba: Bayern, Real, ManUnited, Arsenal. Szóval van esélyünk:
http://youtu.be/ofl2XZ8VNx0" target="_blank
Miért, Lamela-nak előrelépés volt a Spurs?
Walcott-ot eladjuk a Monaco-nak 40 millióért, Reus-t pedig megvesszük 35-ért

1. Ezt nem értem. Egy ilyen tehetséges, sokszor bizonyított playa nem kell senkinek? AVB helyében nem szórakoztam volna ilyen Bentekékkel meg Soldadókkal, azonnal vittem volna a koreait.
2. Mondjuk simán lehetne rotálni őket, aztán nem az lenne, hogy Giroud minden meccset végigjátszik. Bár, gondolom, Walcott és Podolski visszatértével azért egyre többet pihenhet majd a francia is.
3. + Barça.

Hátha.

A Unitedba nem hiszem, hogy menne, amíg ott van RvP, a Bayern már sanszosabb (igaz, Pep elkezdte már próbálgatni a csatár nélküli játékot, illetve Mandzukic is ott van

), a Real szerintem Suárezt fogja elvinni valamikor, hozzátok meg nem tudom, mennyire igazolna szívesen. Ott lehet még a Chelsea talán, hiába vannak tömve csatárokkal, egyik sem muzsikál kifejezetten jól. Mondjuk ha jövőre visszahívják Lukakut és ő lesz az első számú középcsatár, akkor nem jöhetnek szóba ők sem.
4. Azért ne mondd, hogy nem előrelépés a Serie A-ból az idei EL-győzteshez igazolni.
5. Az olyan lenne, mint az, hogy a Real majd eladja Khedirát 40-ét, és megveszi Gündogant 30-ért.
Ja, ezt neked küldöm, egy malajziai újság címlapja a United-Arsenal után:
http://i.imgur.com/R2BjSfs.jpg" target="_blank
Manchester United (who else?) showed that Arsene Wenger’s men are just too soft to mix it with the big boys.
És még egy tweet a meccs után:
BREAKING: Phil Jones arrested after being found leaving Old Trafford with £42million in his pocket. Mesut Ozil has been returned to Arsenal.