Mindig igyekszem magam megerőszakolni, és vhogy drukkolni Argentínának, csak is Messi miatt (vmi nagyobb válogatottbeli sikere remélem lesz, nagyon hiányzik a gyűjteményéből) de ilyenkor mindig kárörvendeni van kedvemLG írta:Sztem már azok! Az elmúlt VB-ken mindig az egyik nagy favoritnak voltak kikiáltva, aztán jött az égés. Odahaza nem követem annyira őket, de nem hinném, h ott sokkal jobbak lennének.Rivaldo11 írta:Lassan az argentinok lesznek Dél-Amerikai angoljai, azaz a földrész lúzer brigádja. Nekem már kezd elég lenni ez az iszonyat szerencsétlenkedés, amit bemutatnak. A védelmük kb. egy La ligás középcsapaté-talán. De ez a támadókat nem menti fel.
Mondjuk ahol ilyen túlértékelt figura, mint Tevez, még mindig kezdő....na mindegy.
Persze most még nem írnám le őket rögtön, de azért kellemetlen ez az x.
A szurkolóikat azzal vigasztalnám, h nézzék meg a spanyolokat: évekig a legnagyobb lúzer brigád voltak, aztán leesett nekik az EB és VB is egymást után. Egyszer majd megtörik az argentinok rossz sorozata is.
Mindenesetre Messire is lehet mondani, h hú mekkora játékos, azért illene vmit a válogatottban is letenni az asztalra, meg amíg ezt nem teszi meg, én nem emelném a legnagyobbak közé.

Aki Argentin fannak tartja magát, írja már le mi a gond velük? Középpálya? Védelem? Ilyen csatárokkal,és klasszisokkal illene vmi nagyot alkotni már.
LG! A legnagyobbaknak voltak megfelelő társai, erős középpálya, még erősebb védelem, hogy tudjanak érvényesülni is. Ebben a csapatban sem látom egyelőre azt,hogy egyedül sok mindenre képes lenne, illetve hiába a minőségi társak elől, ha vhogy nem áll össze csapattá ez az egész.
Szerintem legkevésbé Messi hibája,hogy még nem értek el semmi nagyot.