Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.12. 14:34:49

Gareth Tello írta: Remy nagy fogás lenne, pár meccs után le is ültetné Giroud-t a padra szerintem. :D Ba meg nem rossz, de a franciával jobban járnátok szvsz.
Nem lennék ennyire biztos Remyvel kapcsolatban. Most jó, de sztem nem menne ilyen mértékben a góllövés neki az ágyúsoknál, nekem ő az a fajta játékos, aki nagy caspatokban nem villogna úgy. Aztán lehet tévedek, ki tudja. De pl Demba Ba sem alkotott azért maradandőt Londonban tavaly sem, bármennyire is bírom. Ugyanúgy Remyt is szeretem, de kétlem, h hosszútávon beválna ott.
Gareth Tello írta: Mondjuk ha már Dortmund, arról cikkeznek, hogy télen vinnétek Reust (hatalmas előrelépés lenne a karrierjében ez a váltás :lol: ), akiért a United is bejelentkezhet majd, ők Kagawát adnák cserébe, meg nyilván ráfizetnének még.
Erről az jutott eszembe, mikor Kagawa elment MUba, mert BL döntőben akar játszani, majd kövi évben BVB bejutott a döntőbe. :lol:

Reus jöjjön hozzánk, a hol játszana kérdés meg majd a jövő-Barca gondja lesz. Bírom Alexist, de Reust is elnézegetném Messi és Neymar mellett. 8)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.12. 13:26:30

Game90 írta:Bárkinek örülnék, csak ne kelljen többet Arsenal-mezben látnom Bendtner-t.

Hirtelen két játékos jut eszembe, akiknek örülnék és elérhetőek a számunkra: DemBa és Remy. Mondjuk a legnagyobb fogás az Lewandowski lenne.
Bendtner, az Arsenal-drukkerek kedvence, igaz? 8)

Remy nagy fogás lenne, pár meccs után le is ültetné Giroud-t a padra szerintem. :D Ba meg nem rossz, de a franciával jobban járnátok szvsz.

Lewandowski?
Kép

Mondjuk ha már Dortmund, arról cikkeznek, hogy télen vinnétek Reust (hatalmas előrelépés lenne a karrierjében ez a váltás :lol: ), akiért a United is bejelentkezhet majd, ők Kagawát adnák cserébe, meg nyilván ráfizetnének még.
bence-barca írta:Ő még él? Azt hittem idén is kölcsönbe lett adva legalább v akár eladva. Miért is nem? :-k
AMúgy meg ki tudja, lehet ha megkapná a lehetőséget ontaná a gólokat és jöőre ott lenne a 23as aranylabda listán. :wink:
El akarták adni, már meg is egyeztek a Reallal, csak szegény koreai nem tudott kiparkolni a garázsából a kocsijával, úgyhogy inkább Londonban maradt, elvileg Senal-játékos, de másodállásban parkőrként dolgozik. 8)

Naná, Bendtnerrel együtt. :lol:
bence-barca írta:Jelentéstől eltekintve utóbbi idők legjobb gife. :D

Na, meg ha már eltűnt idei igazolásokról van szó, Jovetic él még? :-k
Szerintem is. 8)

Már csak pislákol. :lol: Sérült volt, ha jól tudom, mondjuk akkor sem játszik sokat, ha éppen egészséges. Eddig kemény öt meccsen léphetett pályára idén.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.12. 10:57:58

Game90 írta: 9. Park.
Ő még él? Azt hittem idén is kölcsönbe lett adva legalább v akár eladva. Miért is nem? :-k
AMúgy meg ki tudja, lehet ha megkapná a lehetőséget ontaná a gólokat és jöőre ott lenne a 23as aranylabda listán. :wink:
PCsabi
aka Game90

2013.11.12. 00:17:34

Gareth Tello írta:
Game90 írta:Ja, januárban pedig muszáj lesz igazolnunk egy csatárt.
Jó is, hogy szóba hoztad. :D Kinek örülnél? :) (Nyilván olyanokra gondolok, akiket le is tudnátok igazolni, szóval ne kezdjél nekem itt trollkodni olyanokkal, hogy Messi meg Ibra. :mrgreen: )

Benzemáról cikkeztek, ő szerintem esélytelen, meg azt is írták, hogy Patót vinnénk mi is és ti is. :D (Mondjuk AVB kijelentette, hogy nem fogjuk eladni Defoe-t, szóval tárgytalan a dolog, már ami minket illet.)
Bárkinek örülnék, csak ne kelljen többet Arsenal-mezben látnom Bendtner-t.

Pato remélem hatalmas kacsa (ha már az a beceneve :mrgreen: ), Benzema-t meg felejtsük már el.

Hirtelen két játékos jut eszembe, akiknek örülnék és elérhetőek a számunkra: DemBa és Remy. Mondjuk a legnagyobb fogás az Lewandowski lenne.
Gareth Tello írta:9 - Against Newcastle, Christian Eriksen created nine chances for his teammates; more than any player in a single game this season.
Sokat értetek vele.
:mrgreen:
bence-barca írta: Amúgy tényleg, mi van Yaya Sanogoval? Azt vágom, h lesérült, de meddig? Kíváncsi vagyok rá. Bár nem hiszem, h egy 20 éves srác megtudná oldani a 2. számú csatár szerepet, de szerintem még Podolskit is simán lehetne ott nyomatni (már ha ő is egészséges) és épp baj van Girouddal. Ba meg még így is több lehetőséget kapna, mint Mourinho alatt.
Asszem novemberben már játszhat.

Szerintem ha mindenki egészséges, akkor valami ilyesmi sorrend lehet középcsatár poszton: 1. Giroud, 2. Walcott, 3. Podolski, 4. Sanogo, 5. Henry, 6. Wenger, 7. takarítónő, 8. Bendtner, 9. Park.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.11. 23:38:07

Gareth Tello írta:...
Jelentéstől eltekintve utóbbi idők legjobb gife. :D

Ő még Torghellét is megvédené, ha brazil lenne, szóval igazából lényegtelen, h most Patot v Ronaldinhot szidom. :mrgreen:

Amúgy tényleg, mi van Yaya Sanogoval? Azt vágom, h lesérült, de meddig? Kíváncsi vagyok rá. Bár nem hiszem, h egy 20 éves srác megtudná oldani a 2. számú csatár szerepet, de szerintem még Podolskit is simán lehetne ott nyomatni (már ha ő is egészséges) és épp baj van Girouddal. Ba meg még így is több lehetőséget kapna, mint Mourinho alatt.

Na, meg ha már eltűnt idei igazolásokról van szó, Jovetic él még? :-k
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.11. 23:08:45

bence-barca írta:Ronaldo. :mrgreen:
Kép
bence-barca írta:Egyik jobb mint a másik... :lol: Persze azért ink Benzema, de vele se húznának akkorát szerintem az ágyúsok. Pato az év vicce lenne akármelyik csapatnál, nálam az a srác sosem mutatott jó képet magáról, még mikor csak tehetség vt akkor sem.
Amúgy Demba Ba nem tudom mennyire lenne jó húzás, mindenesetre szívesen látnám ott, kékeknél úgysem játszik. Talán hozná a newcastlei formáját. Bár ha nyáron nem adták, most sem fogják szerintem.
Benzema szerintem sem lenne túl jó ott. Neki amúgy is fekszik a mostani szerepköre a Madridban.

A Patótól alkotott véleményeddel ne merj a túloldalon hehe szeme elé kerülni, mert gondok lesznek. :lol: Egyébként nem rossz a srác, csak tönkrevágták a sérülések, a PL-ben valószínűleg két meccs után kidőlne pár hónapra.

Ba meg szvsz simán otthagyná a kékeket, alig játszik, viszont nem tudom, hogy mennyire szívesen lenne másodhegedűs gyakorlatilag Zsíru mögött. Akkor már inkább menjen vissza a szarkákhoz Remy mellé, Cissének úgysem megy mostanában. :D

Az Arsenal aztán úgyis valami 16 éves fekete középcsatárt fog igazolni a Karib-tenger egyik eldugott szigetéről. :lol:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.11. 18:16:34

Gareth Tello írta: ne kezdjél nekem itt trollkodni olyanokkal, hogy Messi meg Ibra. :mrgreen: )
Ronaldo. :mrgreen:
Gareth Tello írta: Benzemáról cikkeztek, ő szerintem esélytelen, meg azt is írták, hogy Patót vinnénk mi is és ti is. :D (Mondjuk AVB kijelentette, hogy nem fogjuk eladni Defoe-t, szóval tárgytalan a dolog, már ami minket illet.)
Egyik jobb mint a másik... :lol: Persze azért ink Benzema, de vele se húznának akkorát szerintem az ágyúsok. Pato az év vicce lenne akármelyik csapatnál, nálam az a srác sosem mutatott jó képet magáról, még mikor csak tehetség vt akkor sem.
Amúgy Demba Ba nem tudom mennyire lenne jó húzás, mindenesetre szívesen látnám ott, kékeknél úgysem játszik. Talán hozná a newcastlei formáját. Bár ha nyáron nem adták, most sem fogják szerintem.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.11. 17:56:38

Game90 írta:Ja, januárban pedig muszáj lesz igazolnunk egy csatárt.
Jó is, hogy szóba hoztad. :D Kinek örülnél? :) (Nyilván olyanokra gondolok, akiket le is tudnátok igazolni, szóval ne kezdjél nekem itt trollkodni olyanokkal, hogy Messi meg Ibra. :mrgreen: )

Benzemáról cikkeztek, ő szerintem esélytelen, meg azt is írták, hogy Patót vinnénk mi is és ti is. :D (Mondjuk AVB kijelentette, hogy nem fogjuk eladni Defoe-t, szóval tárgytalan a dolog, már ami minket illet.)

9 - Against Newcastle, Christian Eriksen created nine chances for his teammates; more than any player in a single game this season.
PCsabi
aka Game90

2013.11.11. 17:48:45

bence-barca írta:
Game90 írta: Imádom, hogy ilyen kiegyenlített a bajnokság!
Még mindig? :mrgreen:

Hát-hát, ez nem néz ki jól előrevetítve, h most elbuktak a MU ellen. Bár 'pool ellen nyertek múlthéten, akik jobb formában és előrébb is vannak, de most meg buktak egy rangadót. Hozzátéve, h ahogy olvastam Game múltkor, BVB elleni hétközi meccsen sem remekeltetek, hiába a győzelem.
Kíváncsi leszek, hol végez majd ez az Arsenal, mert eddig a rangadókon felemásan teljesít. Örülnék, ha minél előrébb jutnának, de továbbra sem hiszek abban, h bajnokok lehetnének.
Annyira már nem.

Mondjuk eddig a keményebb meccseken: Spurs ellen győzelem, Napoli ellen győzelem, Chelsea ellen vereség (Ligakupa, B-csapattal), Dortmund ellen vereség, Liverpool ellen győzelem, Dortmund ellen győzelem, ManUnited ellen vereség. Szóval eddig 4-0-3.

Dortmund ellen meg tényleg rosszul játszottunk, de különösebben nem érdekel, nyertünk, aztán kész. Máskor meg az volt a baj, hogy belehaltunk a szépségbe, aztán botlottunk :)

ManUnited ellenit meg felejtsük el, kb. 10 percig fociztunk, az pedig édeskevés. Mondjuk ha muszáj lett volna választanom, hogy a Liverpool - Dortmund - MU hármasból melyik meccset bukjuk el, akkor a Vörösökre szavaztam volna.

Legjobbkor jön a szünet, a sérültjeink lassan felépülnek (Walcott, Podolski, Ox), Giroud pedig kipihenheti magát.

7 - Mathieu Flamini has committed just seven fouls in picking up his five Premier League yellow cards. Hack.

Ja, januárban pedig muszáj lesz igazolnunk egy csatárt.
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.11.10. 20:11:17

Megtippelni sem tudom, ki lesz idén a bajnok. Az Arsenalt nem tartom még elég érettnek, a Chelsea eddig felemás, a Liverpool szintén nem érett még meg, szerintem a végére a BL helyek elérése is necces lesz nekik. A United sem az igazi, bár ha kilábalnak a gödörből, és Moyes összerántja őket végre, akkor lehet keresnivalójuk. A Tottenham nem szint még, az is hatalmas bravúr lenne tőlük ha az első 4-ben végeznének. A Southampton szépen lassan le fog kopni, én a 6-7-8. hely környékére várom őket, ha marad a formájuk a szezon végéig ( amit azért kétlek). A City is túlságosan kétarcú, otthon nagyon megy nekik, de idegenben borzalmas a mérlegük.

Szóval ebből a maszlagból talán az Arsenal, Chelsea, MU hármas valamelyike közül kerülhet ki a bajnok, ha Mourinho alatt összeérnek a kékek tavaszra, akkor talán ők lennének a legnagyobb esélyesek.

De mondom, szinte megtippelhetetlen, hosszú idő óta a legjobb PL szezonnak ígérkezik.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.10. 20:03:50

Így igaz, hatalmas forduló volt. :D

- Arsenal: bukó
- Spurs: bukó
- City: bukó
- Chelsea: inkább ne részletezzük :lol:
- a Stoke 2-0-ra ment a félidőben a Swansea ellen, majd a második játékrészben a hazaiak 31 perc alatt rúgtak hármat, aztán a Stoke a 95. percben döntetlenre mentette a meccset egy büntetővel

1. Arsenal 25
2. Liverpool 23
3. Southampton 22
4. Chelsea 21
5. United 20
6. Everton 20
7. Spurs 20
8. City 19

=D>
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.11.10. 20:01:19

Azt hiszem, a mostani PL forduló után nyugodtan gyújthat otthon mindenki egy szál gyertyát a bukott tipszmikszekért. :mrgreen: Elképesztő...
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.10. 19:11:54

Game90 írta: Imádom, hogy ilyen kiegyenlített a bajnokság!
Még mindig? :mrgreen:

Hát-hát, ez nem néz ki jól előrevetítve, h most elbuktak a MU ellen. Bár 'pool ellen nyertek múlthéten, akik jobb formában és előrébb is vannak, de most meg buktak egy rangadót. Hozzátéve, h ahogy olvastam Game múltkor, BVB elleni hétközi meccsen sem remekeltetek, hiába a győzelem.
Kíváncsi leszek, hol végez majd ez az Arsenal, mert eddig a rangadókon felemásan teljesít. Örülnék, ha minél előrébb jutnának, de továbbra sem hiszek abban, h bajnokok lehetnének.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.10. 18:32:45

Game90 írta:Nincs másmilyen képed? Mert ez már volt 1x :( :mrgreen:
Tudom, de ide pontosan ez illett. :D :mrgreen:
Game90 írta:Hatalmas csalódás volt ez a félidő.

Tele vagyunk labdabiztos, jól passzoló, kreatív emberekkel, aztán Özil, Cazorla és Ramsey is nulla (mondjuk hihetetlen, hogy mindhárman egyszerre fogtak ki rossz napot). Nagyon pontatlanok vagyunk, gyakorlatilag helyzet nélkül lehoztuk az első 45 percet.

Mondjuk ez a ManUnited sem valami erős, abból áll a játékuk, hogy kipasszolgatják a szélre a labdát, aztán ívelgetnek.

Wilshere és Gnabry jöhetne a 60. perc körül.
Fáradtok, fáradtok ti is, ez a PL+BL-kombó hátránya.

RvP meg azért csak vert egyet.

És majdnem ott volt a második. Rooney...
PCsabi
aka Game90

2013.11.10. 18:18:10

Gareth Tello írta: :mrgreen:
Nincs másmilyen képed? Mert ez már volt 1x :( :mrgreen:

Hatalmas csalódás volt ez a félidő.

Tele vagyunk labdabiztos, jól passzoló, kreatív emberekkel, aztán Özil, Cazorla és Ramsey is nulla (mondjuk hihetetlen, hogy mindhárman egyszerre fogtak ki rossz napot). Nagyon pontatlanok vagyunk, gyakorlatilag helyzet nélkül lehoztuk az első 45 percet.

Mondjuk ez a ManUnited sem valami erős, abból áll a játékuk, hogy kipasszolgatják a szélre a labdát, aztán ívelgetnek.

Wilshere és Gnabry jöhetne a 60. perc körül.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.10. 17:30:13

Game90 írta:Jó, de GT az homer.
Kép
Game90 írta:Chelsea döntetlen, Spurs bukó, Sland 30 perccel a vége előtt vezet a ManCity ellen. Imádom, hogy ilyen kiegyenlített a bajnokság!
City is bukó. :D Elképesztő. PL. =D>
Game90 írta:Minden a mi kezünkre játszik, mondjuk általában mindig ilyenkor szoktunk kikapni. Mindenesetre rég volt ekkora esélyünk a ManUnited ellen, szóval egy vereség az hatalmas kudarc lenne számomra.
Igen, nagyon makkoltok megint. :mrgreen: Ezek után ha a hosszabbításban nyertek egy öngóllal, akkor elásom magam a kertben.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2013.11.10. 17:07:21

Sajnos a meccset nem láttam, de örülök annak, hogy sikerült meglepnünk a Tottenhamet. Bár ahogy olvasom, ehhez nagyon kellett Krul... A lényeg, hogy meg lett a három pont, s annak külön örülök, hogy Remy ismét gólt szerzett. =D>

Egyébként én is Arsenal győzelmet tippelek a Manchester United ellen, s van egy olyan érzésem, Ramsey ismét betalál majd.
PCsabi
aka Game90

2013.11.10. 16:23:21

socio66 írta:Múlthéten és ma megnéztem ezt a Tottenhamet, néha olvasom itt az írásokat, hogy x és y mekkora király, hogy számolni kell velük és hasonlók

A másik rejtély, hogy hogyan lehet egy ilyen csapatnak szurkolni a Barcelona mellett, esküszöm egy meccsen több értelmetlen, buta megoldás van, mint nálunk egy szezon alatt. :)
Jó, de GT az homer.

Második bekezdés: :mrgreen:

Chelsea döntetlen, Spurs bukó, Sland 30 perccel a vége előtt vezet a ManCity ellen. Imádom, hogy ilyen kiegyenlített a bajnokság!

Minden a mi kezünkre játszik, mondjuk általában mindig ilyenkor szoktunk kikapni. Mindenesetre rég volt ekkora esélyünk a ManUnited ellen, szóval egy vereség az hatalmas kudarc lenne számomra.

ManUnited: De Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Jones, Carrick, Kagawa; Rooney, van Persie.
Arsenal: Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Flamini, Arteta - Özil, Ramsey, Cazorla - Giroud.

Nyilván erre a meccsre betegszik le Mertesacker...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.10. 15:31:30

Azt hiszem, mindent elmond a meccsről az, hogy nem Remy vitte el a három pontot a szarkáknak, hanem Krul, elképesztő meccse volt.

Tőlünk Chiriches és Vertonghen jó volt, aztán Sandro a második félidőben, rajtuk kívül mindenki rossz napot fogott ki, a Paulinho-Dembélé páros megint nem működött (a WHU elleni 0-3-nál is ők kezdtek), ezúttal Townsend sem ficánkolt, Siggy nulla, Eriksen so-so, Soldado meg nem kapott labdát, úgyhogy sokat nem tudott hozzátenni a játékhoz.

Még nem is lett volna olyan rossz a helyzet, mert voltak helyzeteink, csak a befejezés nem jött össze egyszer sem, Krul ihletett formában védett.

AVB-re kicsit neheztelek amiatt, hogy Defoe-t hozta be, nem pedig Lamelát, aki megnyerte nekünk a csütörtöki EL-meccset...

Capoue végre van már, a City ellen kezdetném is azonnal. Illetve akár Lamela is kezdhetne a jobboson.

szerk.: De legalább Agüeróék is szívnak közben. :lol:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.10. 15:11:12

Úgy döntöttem eltöltöm itt a kora délutánomat, úgyhogy 30. perctől bekapcsolódtam a Spurs-Newcastle meccsbe. Nem vt rossz meccs, Krul amit alkotott ma az vmi emberfeletti vt. :shock: Hihetetlen miket szedett ki, azt hiszem a neve szitokszó lesz a Spurs fanok körében. Annak örültem, h Remy szerezte a gólt, mint ex-OMes. Lehetett vna több gól is, ha már néztem a meccset, de ez csak Krulon múlott. Newcastle igazából támadásban nem alkotott nagyot, nekik tökéletes vt az 1-0, nem is nagyon törekedtek bebiztosítani egy másodikkal. Most szerencséjük vt, h Krul így védett, de azért ez a taktika máskor besülhet. Chelsea után újabb vadat ejtettek a 'franciaszarkák', pedig Spurs győzelmével előkelő helyre jöhetett vna fel a tabellán. Nagy lehetőséget szalasztottak el.

GT, neked csak ezt üzenem :wink: :
Kép
socio66

2013.11.10. 15:08:13

Múlthéten és ma megnéztem ezt a Tottenhamet, néha olvasom itt az írásokat, hogy x és y mekkora király, hogy számolni kell velük és hasonlók, hát igaz kicsi a minta, talán pont rossz meccseket láttam, de amit játszanak, az döbbenetesen gyenge.
Buta, ügyetlen játékosok szinte mind, nem tudnak egy épkézláb támadást sem felépíteni, mert két passz után elpattan a labda a lábakról, nincs egy ember sem, aki létszámfölényt tudna teremteni, egy igazi kick and rush alapon játszó csapat, néhány angol szinten képzettebb játékossal.
Rejtély számomra, hogy milyen alapon pályáznának ők a negyedik helyre ebben a mezőnyben.
A másik rejtély, hogy hogyan lehet egy ilyen csapatnak szurkolni a Barcelona mellett, esküszöm egy meccsen több értelmetlen, buta megoldás van, mint nálunk egy szezon alatt. :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.09. 20:58:05

Na José :lol:

"I am sure it was a penalty. I watched after the match from different angles and different speeds and no doubt it was a penalty."
:lol:

Ezek után még ő panaszkodott a bíróra, mondván, túl sokat tévedett a meccsen, ráadásul mindannyiszor a Chelsea kárára. :lol:

No comment.

szerk.: Bacuna meg kis szabadrúgásgólt lőtt a Cardiffnak.

szerk. 2.: Barton :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.09. 20:28:41

ozsimiki írta:
ráadásul ezzel a csalással maradhat az a bődületes sorozata,h bajnokin nem kap ki sosem hazai pályán, immáron több mint 100meccse aszhem...
Amiatt ne aggódj, még pár éve RM edzőként elvesztette azt a rekordot, talán a Zaragoza tréfálta meg a Bernabeu közönségét. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.11.09. 19:41:10

Vakmacska írta:Na, vajon műringyó mit fog mondani a kamutizire, amit a 94. percben fújtak be nekik, és ezzel mentett pontot?
ráadásul ezzel a csalással maradhat az a bődületes sorozata,h bajnokin nem kap ki sosem hazai pályán, immáron több mint 100meccse aszhem...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.11.09. 17:56:44

Na, vajon műringyó mit fog mondani a kamutizire, amit a 94. percben fújtak be nekik, és ezzel mentett pontot?
Válasz küldése