Nem lennék ennyire biztos Remyvel kapcsolatban. Most jó, de sztem nem menne ilyen mértékben a góllövés neki az ágyúsoknál, nekem ő az a fajta játékos, aki nagy caspatokban nem villogna úgy. Aztán lehet tévedek, ki tudja. De pl Demba Ba sem alkotott azért maradandőt Londonban tavaly sem, bármennyire is bírom. Ugyanúgy Remyt is szeretem, de kétlem, h hosszútávon beválna ott.Gareth Tello írta: Remy nagy fogás lenne, pár meccs után le is ültetné Giroud-t a padra szerintem.Ba meg nem rossz, de a franciával jobban járnátok szvsz.
Erről az jutott eszembe, mikor Kagawa elment MUba, mert BL döntőben akar játszani, majd kövi évben BVB bejutott a döntőbe.Gareth Tello írta: Mondjuk ha már Dortmund, arról cikkeznek, hogy télen vinnétek Reust (hatalmas előrelépés lenne a karrierjében ez a váltás), akiért a United is bejelentkezhet majd, ők Kagawát adnák cserébe, meg nyilván ráfizetnének még.

Reus jöjjön hozzánk, a hol játszana kérdés meg majd a jövő-Barca gondja lesz. Bírom Alexist, de Reust is elnézegetném Messi és Neymar mellett.