Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondhatnánk úgy is, hogy egy buckán pattant meg a lövése, de inkább egy hazai játékoson változtatott irányt. De ez Xavi érdemeiből mit sem von le. A 100-ados úrnak tisztelettel.bence-barca írta:Xavi góljával vezetnek a spanyolok a krumpliföldön
addig nagyon ráncba kell szedni a csapatot,mert 1 éve folyamatosan gyengül.LM10 írta:Na mind1, az biztos, hogy VDB lesz az edző az EB végéig, utána szerintem más lesz már, Luis Enriquére tényleg kíváncsi lennék
Szerintem Benitez abszolút nem lenne jó választás. Sokkal jobb Spanyol edzők is vannak nála.haszi írta:Én egy szép napon mondjuk Benítezt megnézném a válogatottnál anno Valencia élén nagyon sikeres volt. Egy spanyol csapatnál/válogatottnál jóval többre lenne képes, mint amit az Interben leművelt...
Luis Enriquére én is kíváncsi lennék, kedveltem a hajtós srácot anno a pályán is, de neki előbb még minimum egy első osztályú csapatban kellene teljesítenie ahhoz, hogy a neve komolyan szóba kerülhessen a válogatottnál. Szüksége is van a rutinra.LM10 írta:Na mind1, az biztos, hogy VDB lesz az edző az EB végéig, utána szerintem más lesz már, Luis Enriquére tényleg kíváncsi lennék
Ja, csak nézd meg mekkora különbség volt az EB győztes csapat játéka , és a VB győztes csapat játéka között. Meg nézd meg a VB óta is mit művelnek a spanyolok, és akkor talán megérted, mit magyarázunk.Messithebest írta:VB-t már nyertek..... Egyébként szerintem nem olyan rossz ez a taktika,simán bejöhet még.daffy írta: szerintem amíg vdb az edző,addig a spanyolok sem eb-t,sem vb-t nem nyernek.
VB-t már nyertek..... Egyébként szerintem nem olyan rossz ez a taktika,simán bejöhet még.daffy írta: szerintem amíg vdb az edző,addig a spanyolok sem eb-t,sem vb-t nem nyernek.
Akkor már 3-an vagyunk. Én a VB győzelmet is a legkevésbé írtam Del Bosque számlájára, Aragones örökségéből tudott egy VB-t nyerni a csapattal, amit már akkor is, de azóta is folyamatosan amortizál lefelé. Az a baj, h most sokaknak úgy jön le, h milyen zseniális edző, hisz anno a Reallal klubszinten mindent elért, aztán meg a spanyolokat is VB címig vezette. Szerencsére akik mögé néznek a dolgoknak tudják mi a helyzet.gergo9 írta:Az enyém is.daffy írta:előre kihangsúlyozom,hogy ez az én magán véleményem:
szerintem amíg vdb az edző,addig a spanyolok sem eb-t,sem vb-t nem nyernek. nem való a padra. ez független a meccs eredményétől. szerintem rossz taktikát erőltet.
Hatalmas "okosság" a Busqets-Alonso páros teljesen idegen ez a gyakorlatilag két vkp játék a spanyoloktól. Rég le kéne ültetni Alonso-t a padra kezdőben nincs helye.
Toronymagasan Európa legjobb csapata de VdB-vel nem hiszem hogy megnyernék az EB-t.
Luis Enriqué-t meglesném mondjuk a padon.
Az enyém is.daffy írta:előre kihangsúlyozom,hogy ez az én magán véleményem:
szerintem amíg vdb az edző,addig a spanyolok sem eb-t,sem vb-t nem nyernek. nem való a padra. ez független a meccs eredményétől. szerintem rossz taktikát erőltet.
előre kihangsúlyozom,hogy ez az én magán véleményem:kas7as írta:Hat a Spanyoloknak se lessz konnyu!!!!
Goool VILLA
Nyilván való, hogy meg kell oldani valamiképp, mivel az Európai kupákban érdekelt klubok esetében mikorra fogják tudni beilleszteni az elmaradt 30. fordulót? Állni fog a La liga, amíg sem a Barca, sem a Real nem játszik hétközben a BL-ben?LM10 írta: Ennek speciel még örülnék isXavi más meccsen(Almeria otthon) letölthetné az eltiltását, nem lenne rossz meccs a válogatott utána forduló miatt.
De szerintem megoldják ezt a problémát majd.
Szerintem Busquets és Martinez helyett Alonso és Fabregas fog kezdeni, persze Fabregas előrébb. Iraola helyett Marchena, lehet hogy Silva helyett is vagy Torres, vagy Llorente.Tocy írta:Casillas-Ramos,Piqué,Iraola,Capdevila-Busquets,Javi Martinez-Iniesta,Xavi,Silva-Villa én így kezdetnék, de valszeg a két bilbaoi kimarad