CHELSEA: Cech - Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, David Luiz - Willian, Oscar, Hazard - Eto'o.
MAN UTD: De Gea - Rafael, Evans, Vidic, Evra - Carrick, Jones - Valencia, Januzaj, Young - Welbeck.
Szurkolok a Unitednek, de szerintem sima Chelsea-győzelem lesz.
A meccsünkből csak a második félidőt láttam, meglepően simán vertük a Swansea-t idegenben, Adebayor kettőt vágott, és Chico is betalált Tremmel kapujába.
This is the first time Tottenham have won five successive league games away from home since 1960.
Adebayornak, Eriksennek és Chirichesnek nagy meccse volt, a Dembélé-Bentaleb páros egyre jobban működik (bár a belga kicsit gyengébben szerepelt ma), viszont Lennon és Chadli nem tetszett.
Illetve már megint elég álmosan és lassan kezdtük a meccset... Jó lenne változtatni ezen a jövőben.
A következő fordulóban a City látogat a Lane-re, remélem, sikerül visszavágnunk nekik a múltkori hatosért.
zola8787 írta:Tello a mai Tottanhem meccset megnézem, kapnak még 1 esélyt, az előző kettőn amit láttam, háááát...
Amúgy Dölöfu-val mizu? Mikor térhet vissza?
Ez valamivel jobban sikerült szerencsére.

Három a magyar igazság (és ezek szerint az észak-londoni is.)
Deulofeuról meg egyelőre szinte semmit sem lehet tudni, jó esetben január végén térhet vissza, de valószínűbb, hogy csak februárban léphet újra pályára.
bence-barca írta:The Sunday Mirror reports that Tottenham are ready to pay £28million for Borussia Dortmund midfielder Marco Reus.
Nekem is elég nagy kacsának tűnik, Reus egyébként is Barcelonába igazol a nyáron.