Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Két jó igazolás a Sevillának. Persze, ahhoz ennél sokkal nagyobb változások kellenének, h a két naggyal küzdhessen, és nemcsak nekik, de többi spanyol középcsapatnak is. De a 3. helyre lehet pályázni.ab1daL írta:TrochowskiSevilla
Manu del MoralSevilla
Albín (Getafe)Espanyol
Leomessi14 írta:Na a Porto megnyerte a kupat is,igy miden sorozatban a csucsra jutott ahol elindult:
Bajnoksag,Kupa,Szuperkupa es Europa Liga!
Hatalmas![]()
nekik.
Ez nemcsak a pénzen múlik, persze nyilván hosszútávon az igazán sikeres, ahol mindig van pénz, ha mondjuk egy rosszabb szezon után egy újabb csapatot kell építeni. De azért ellenpéldának fölhoznám pl. a Portot. Ok, nekik sincsenek anyagi gondjaik, de jóval kisebb pénzekért igazolnak, mint az angol, spanyol, olasz, német élcsapatok, és ahhoz képest egyáltalán nincsenek messze tőlük.bali 15 írta:Ja, azok a csapatok akiknek vékony a pénztárcájuk azoknak tényleg semmi sem állandó.Jó példája a focinak, hogy semmi sem állandó
Ja, azok a csapatok akiknek vékony a pénztárcájuk azoknak tényleg semmi sem állandó.Jó példája a focinak, hogy semmi sem állandó
Rengeteg csapat bukik abba bele, hogy egy-egy jó teljesítmény után egy zsák pénzért elviszik a legjobbjait és aztán nem sikerül a minőségi pótlásLM10 írta:Azért hihetetlen, hogy pár éve a Depor és a Monaco még gólzáporos BL meccset játszottak, most meg a Depor kiesett, a Monaco meg 1 fordulóval a bajnokság vége előtt 18. helyen áll. Jó példája a focinak, hogy semmi sem állandó, és a rossz döntések egészen idáig fajulhatnak.
Én is sajnálom Őket, én a Sociedad-ot látnám legszívesebben a másodosztályban! Ráadásul mi rajtunk múlt, csak meg kellett volna vernünk őket pár fordulóval ezelőtt! Akkor mínusz 3-mal ott lennének a depor helyén.Barcaman14 írta:Én is sajnálom a Deport.Remélem a Betishez hasonlóan ők is egyből feljutnak, mert nem nekik való a 2. osztály. Bíztam benne hogy esetleg a Getafe búcsúzik de nem jött össze.
Szerintem minimum korhatára nincs a csapatba kerülésnek, csak profi szerződést nem kaphat.Capon írta:Egy kérdés. Spanyolországban mi a minimum korhatár a nagy csapatba kerüléshez? 16év?
Igen így van, csak éppen most a 7ik kerül be(Valladolid), mivel a 6ik Barca B, azaz mi lettünk, és mi a szabály szerint nem kerülhetünk fel.bence-barca írta:Ott 3-4-5-6 helyezett rájátszást nyom. Mint Angliában, 3. a 6. ellen, 4. az 5. ellen és aki onnan továbbjünk döntőt játszik a feljutásért. Azt nem tudom, h a döntő 1 v 2 meccs-e. Viszont a kicsik, ugye elvileg bejutottak a rájátszásba, de játszhatnak is ott, v helyettük megy a 7.? Csak mert sok értelme nem lennne nkik játszani, mert motiváltságuk olyan nagy nem lenne...Rewolution5 írta:Nekem is lenne egy kérdésem...
Biztos Felkerülök: Betis,Vallecano, és melyik a harmadik? ott mi dönt, lesznek még mecssek, mert ha nem akkor a harmadik a Granada
Ott 3-4-5-6 helyezett rájátszást nyom. Mint Angliában, 3. a 6. ellen, 4. az 5. ellen és aki onnan továbbjünk döntőt játszik a feljutásért. Azt nem tudom, h a döntő 1 v 2 meccs-e. Viszont a kicsik, ugye elvileg bejutottak a rájátszásba, de játszhatnak is ott, v helyettük megy a 7.? Csak mert sok értelme nem lennne nkik játszani, mert motiváltságuk olyan nagy nem lenne...Rewolution5 írta:Nekem is lenne egy kérdésem...
Biztos Felkerülök: Betis,Vallecano, és melyik a harmadik? ott mi dönt, lesznek még mecssek, mert ha nem akkor a harmadik a Granada
Ez eléggé arcon vágott most. Régen néztem a tabellára, az első 4-5 helyezettet mindig vágom kb.-ra az nekem elég, de ez.fcbarca0827 írta:Deportivo La Coruna. Durva.
bazze...fcbarca0827 írta:Röviden: Kiesett az Almeria és a Hercules mellett a Deportivo La Coruna.
Durva.