Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem tudom elképzelni, hogy az anyagiakon fog múlni a dologSssantiago írta:Sergio Agüero holnap Manchesterbe utazik, hogy egyeztessenek a Cityvel...akár már a héten hivatalossá válhat az ügy.

Meglátjuk mi lesz a Malagaval,de a szezon elején biztos, hogy kell nekik idő míg összeállnak, s azért a többi csapat is elég erős!Szóval szerintem egy EL hely már kifejezetten bravúr lenne tőlük, valószínű kiesési gondjaik nem lesznek!Szerintem 8-12ig helyig várom őket!Herculesnek is tavaly voltak ígéretes igazolásaik, s jól is kezdtek a Ligában, aztán kiestek!Nevek alapján jónak tűnik a Malaga, de a középmezőny nagyon erős!Ebből a szempontból is érdekes lesz a következő szezon, illetve persze a legfontosabb, hogy meglegyen a zsinór 4ik!kudu írta:Jól olvastam, hogy Cazorla is a Malagába igazolt?![]()
Elég ütős csapat lesz ott.

ez is a szleng miatt van, mi?Kash írta:Járja az internetet egy olyan állitás, miszerint Messi azt irta egy üzenetben, amit később a világhálóra is feltett/feltettek, hogy elege van az argentin szurkolókból, és hogy csalódott bennük, mivel copa győzelmet várnak tőlle, közben amikor még kicsi volt, nem voltak hajlandóak egy argentin klub sem álni a gyógyszer árát, még a river plate sem, és egy Külföldi klubb, nevezetessen a barcelona pedig igen, és még a szurkolóknak áll feljebb, hogy Messi nem tud telyesiteni, és még a szurkolóknak van képük leszólni messit, közben meg mindent megtesz a szurkolókért, csak nem veszik észre, mert önzők.

Arról nem beszélve, hogy amikor kiesésre álltak, akkor is meg tudtak szorongatni bárkit, csak nagyon kiegyensúlyozatlanok voltak. Kisebb mértékben, de ma is igaz az, a közvetlenül a Barca-Real páros után jövő alakulatoknál ( Valencia, Villareal stb.) nagy átlagban jobban meg tudják szorongatni a két nagyot. ( persze van kivétel)Lionel85 írta:Nem tudom miért került napirendi fikázásra a Bilbao, mikor most elég jó szezont csináltak. Akkor megértettem volna a lehúzást, amikor majdnem kiestek, de most nem volt erről szó. Az pedig maximálisan érthető, hogy kitartanak a hagyományok mellett, akár egy másodosztály után is. Erről azonban nincs szó, egy jó középcsapat, hozzájuk való remek játékosokkal, megsüvegelendő az a hagyomány, amit képviselnek. Ez viszont persze mehet az eredményesség rovására, de szerintem ez a legkevésbé sem bántja a szurkolókat, amíg tiszta csapat játszik Bilbaóban.
Anno nekem is nagyon tetszett játéka, nagyon tehetségesnek tűnt. Amikor még szó volt, h jöhet egy balszélső felmerült az ő neve is, szívesen láttam is volna. De aztán nem jött balszélső, Henry lett az. Capel meg rendesen alább adta, kár érte.ab1daL írta:Diego Capel a portugál Sporting Lisboa-hoz szerződik.
Meglepett a hír, de igaz, az utóbbi időben (számomra érthetetlen módon, bár ha visszaesett a teljesítménye talán érhető+ ugye Perotti) nem is játszott a Sevillában, pedig nem egy ügyetlen játékos. Mindenesetre a Sporting jövőre elég kemény lesz. Igazoltak már idén elég nagy neveket, plusz a padon Pacienca.