gergo9 írta:
Hát nem hinném. Nyugodtan olvassatok utána hogy hogy vélekednek róla idén a pool szurkolók és nem egy olyan fogalmatlan idióta bloggere hagyatkozzatok aki az elmúlt 3évben 3meccsnél többször nem látta.
Sokkal mérvadóbbak a saját szurkolói akik az elmúlt évek teljesítménye alapján nem igazán lehet pozitív irányú elfogultsággal vádolni.
És ezek alapján bizony a szezon egyik legjobb pool játékosa volt.

Hát attól még szörnyű amit itt a Copán művel... Nem brazil válogatott szint szerintem, bár gondolom akkor a Poolban pöttyet jobban játszott mint a mostani tornán - ahogy sokan mások. Végülis lehet, hogy nem emelnék ki annyian a rossz játékát, ha nem Ramiressel ketten szerencsétlenkednének, hanem egyikük helyett egy normális irányító játszana, mert Brazília 2 vkp-vel számomra gyalázat... Ganso még kevés egyedül, kéne mellé egy társ, és lehet, hogy nem csak szenvedést látnánk a pályán. Bár aztán ki tudja...
Én a 2002-es Brazil csapatba szerettem bele, és ami itt lassan 10 évvel később van hát az számomra borzalom. Nem vagyok egyedül szerintem, ha azt mondom, hogy a Brazil csapatról a joga bonito ugrik be, de most még a joga sincs meg belőle... Még a j betű se... Remélem ez a generáció a mostani Copán mutatott játék ellenére be fog érni, és végre szép és attraktív Brazil csapatot fogunk látni, mert modern foci ide, modern foci oda, ha brazil meccset néz az ember, nem azt akarja látni, hogy mennyire szervezetten védekeznek, hanem hogy 50 bicikli csel és 75 sarkazás után valaki beollózza a labdát... Persze ez túlzás, de értitek mit mondok. Nekem már nagyon hiányzik a samba foci, és tartok tőle, hogy még sokáig nem fogom viszont látni...