torotam írta: ↑2025.03.08. 13:00:20
Valószínűleg Vinicius még most szeretne egy brutál fizetést kiharcolni, mielőtt Bappe végleg margóra rakja. Azért két játékos ekkora bértömegét (+Bellingham) már lehet ők is megérzik. Nekünk alapvetően csak jó, ha a sztárjaik magas fizetései miatt nem tudják majd a védelmüket rendbe tenni.
Azt meg csak remélem, hogy emiatt egy Rapha nem fog sokkal magasabb fizetést kérni.
Yamalnak meg ennyire magas fizut 18 évesen talán nem is lenne szabad adni, mert mi lesz így ha 23-27 éves lesz, azaz a top éveiben? 50 milliót kér majd? ...
Persze nagyon jó játékos, meg kell tartanunk, de még bőven van mit letennie az asztalra és van is rá még bőven ideje, nagyon fiatal még. Lehet jobb lenne kisebb alapfizu és inkább ösztönző bónuszok, prémiumok a teljesítménye függvényében.
Ráadásul ott van még Bellingham. Róla úgy szóltak a hírek, hogy Viniciussal azonos szintű fizetésen lesz a Realos karrierje alatt, úgyhogy valamennyit ő is jó eséllyel kaphat.
Tippre azt mondanám a brazillal kapcsolatban, kiegyeznek abban, hogy megkapja Mbappé alapfizetését annak a bónuszai nélkül. Ugyanakkor Modrictól megszabadulnak. Alaba lesz kérdéses, neki baromi magas a bére és lejáró szerződése van, ráadásul ki tudja mennyit bír a lába. Viszont középső védő kérdésben nagyon rosszul állnak. Lesz egy széthajtott, 33 éves Rüdiger, egy Miltao, aki 2 éve alig játszott komolyabbnál komolyabb sérülések miatt meg egy nagyon távolról sem klasszis Ascenció. Ha az osztrák menne minimum 2 ember kell nekik oda, bár nem hiszem hogy szívesen távozna Alaba. Egy évig még kapna 30 milliót, aztán ingyen távozhatna. Biztosan nem adnának neki máshol komoly bért. Azt sem nagyon tudni, hogy adna-e bárki pénzt egy 33 éves, egy teljes évet keresztszalag szakadással kihagyott játékosért.
bence0330 írta:
Nyilván én is örülnék, ha a Poolban maradna, csak nekem van egy sanda gyanúm, hogy a nem túl nagy számú technikás és ésszel is játszó, de emellett melós játékos közül egyet biztos meg fog szerezni nyáron a Reál, tippre ez lesz a nagy igazolásuk idén.
Szobonak passzol a PL és a Pool is, szerintem ő marad még ott.
Wirtz meg elvileg eléggé lokálpatriota, szereti Németországot, a Bundes ligát is, a családját sem szívesen hagyná el, neki valószínűleg a BM lesz az útja.
[/quote]
Wirtz szerintem is a Bayernben köt ki, bár felmerül a kérdés mennyire férne meg ott Musialával, a Realban sem érezhetné magát otthonosan, legfeljebb a jobb oldalon lehetne helye. Viszont nem tartom kizártnak, hogy De Bruyne utódjaként a City bankot ne robbantana érte.