Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha megtartják a 3-4. helyüket, és nem nyernek BL-t akkor a 3. Vagy 4. Kalapban lesznek, mivel már nem az uefa együttható alapján állítják össze a kalapokat hanem a bajnoki helyezés alapjánS.Agüero írta:Miért lennének 3-4. kalaposok?Ha nem nyerne idén BL-t a RM, vicces is lehetne nekik a következő szezonban a 3/4. kalapból indulni.
Amúgy akkor most az 5-0 sem ér a Ramos-piros miatt?
Miért lennének 3-4. kalaposok?Ha nem nyerne idén BL-t a RM, vicces is lehetne nekik a következő szezonban a 3/4. kalapból indulni.
Tisztában vagyok azzal, hogy pár éve sorfalat állnak a csapatok már egy legokupáért is, csak nem értem! Ha jól tudom, akkor ezért a kupáért először a Barcának álltak sorfalat...na már most az a sorfal konkrétan a korszakos csapatnak és a lenyűgöző játékuknak szólt és örült az ellenfél, hogy van egy "ok", ami miatt kinyilváníthatják az elismerésüket. Szerintem nem konkrétan a semmit sem érő kupának szólt akkor az a sorfal, hanem az addigi lenyűgöző, korszakos és történelmi játéknak. Ha rosszul sejtem, akkor már most elnézést kérek, de csak akkor, ha az akkori sorfalálló játékosok nyilatkozatával vagyok megcáfolvaStalkyard írta:Klub VB győzelem után az elso bajnoki meccsen hagyományosan az ellenfél sorfalat szokott állni. Mi is kaptunk már, a Madrid is. Csak ez nem olyan bevett szokás, mint mikor ligan belüli bajnoki címért áll valaki sorfalat, ezért bujtunk ki alóla, amit egyébként fordított esetben a real us simán megtett volna, csak ilyenkor megy az álszenteskedés.
Hagyjad, mi még sosem vertük meg őket, ők veretik meg magukat, mint ahogy letripláztattak minket, stb...visca el barca írta:ezek soha nem ismerik el ha jobbak vagyunk.... még a 6-2-t is kimagyarázták... mindent... most is tök véletlenül, mákkal kaptak ki egy hullagyenge barcelonától, holott, legalább nekik kellett volna 5 góllal nyerni. igaz h 3 helyzetük volt az egész meccsen, de szétfociztak minket... nyertek zsinórban 2 bl-t, most 50 évig megint ebből fognak élni...
Esetleg a negyediktőlSinya22 írta:Szerintem nyerjük meg a bajnokságot,aztán egy már tét nélküli meccsen verjük meg őket otthon is elütve őket a 2. helytől.
előbbi.MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy a 36. fordulóban fogadjuk a fehéreket, melyik lenne a nagyobb?
Ha már bajnokként kezdenénk a meccset, és sorfalat kellene állniuk Ronaldoéknak, vagy pedig az ha pont az ellenük lejátszott meccsel lennénk bajnokok, és az orruk előtt ünnepelnénk a bajnoki címet?
A 2-6-nál egy BL győztes, szuper Barca vert meg egy hullagyenge Realt, az azért nem számít, a mostani 0-3-nál meg az eddigi leggyengébb Barca vert meg egy amúgy nagyszerű Realt, az meg azért nem számít te butavisca el barca írta:ezek soha nem ismerik el ha jobbak vagyunk.... még a 6-2-t is kimagyarázták... mindent... most is tök véletlenül, mákkal kaptak ki egy hullagyenge barcelonától, holott, legalább nekik kellett volna 5 góllal nyerni. igaz h 3 helyzetük volt az egész meccsen, de szétfociztak minket... nyertek zsinórban 2 bl-t, most 50 évig megint ebből fognak élni...
Jó, mondjuk a BL címvédés, meg a 4 év alatt 3 BL azért komoly siker, ezt kár magyarázni. Hogy közben a bajnokságban többnyire eltángáltuk őket, néha meg is lettek alázva, annak persze minimum árnyalnia kéne ezt a képet, de a közvélemény nagyobb része csak a BL-t követi, ezért sokan tényleg elhiszik, hogy Real micsoda korszakos csapat, vagy hogy CR van olyan jó, vagy még jobb, mint Messi. Ezért én nagyon remélem, hogy ebben a szezonban a BL-ben is föléjük tudunk kerekedni.visca el barca írta:ezek soha nem ismerik el ha jobbak vagyunk.... még a 6-2-t is kimagyarázták... mindent... most is tök véletlenül, mákkal kaptak ki egy hullagyenge barcelonától, holott, legalább nekik kellett volna 5 góllal nyerni. igaz h 3 helyzetük volt az egész meccsen, de szétfociztak minket... nyertek zsinórban 2 bl-t, most 50 évig megint ebből fognak élni...
Igen, de messze volt Leotól és ahogy Írod kívülről "fogta". Amennyiben kivált Kova Rakétára, úgy egy előrepasszal Leo lett volna ugyan abban a pozícióban. Persze lehet nem ugyan ez a befejezés. Mind1, ez így volt jó és Robi tényleg sebészi pontossággal tette át Lallernak. Ez nem az eső ilyen passza az idényben.csababarca írta:
Messin már rajta volt Marcelona, mondjuk kívülről fogta ami szintén hiba, de volt embere Leonak.
Casemiro sem tudom hol kolbászolt elől.![]()
de jó hogy így történt, és hogy Robi átlőtte lézerpontosan a labdát oda, nem volt egy egyszerű passza azt odatenni egyből.