Nekem meg az, mikor 17 évesen kupameccsen megcumiztatta a juvét.

Akkor még úgy nézett ki, lesz belőle vki...
De sajnos annyira ostoba, h még a tehetsége ellenére sem lesz igazán soha nagy játékos. Sztem ha így folytatja, eléri majd, h ne kelljen egy nagy csapatnak sem a hangulatot bomlasztani. Mert sztem a Citynél, ahol amúgy is csatárbőség van, nagyon gyorsan megunják a cirkuszait. Mehetne a Milánba Ibra, és a többi takony mellé, ott beleillene a gépezetbe.
Nyugodtan példát vehetünk Uruguayról. 3 milliós ország, sokkal nehezebb tehetségeket keresni az utánpótlás számára. Ês mégis fel tudmak mutatni legalább vmit. Nem mondanám, hogy hûdeszép focit tolnak. De tökéletesen gazdálkodnak abból amilyük van.
Nekem ennek a csapatnak nagyon tetszik a szisztémája. Van elől két sztár, mögöttük meg csak szorgalmas ütközőgépek vannak akik leveszik a védekezés terhét és ezáltal a sztárok szárnyalhatnak.
Valóban nem túl szép a játékuk, és már az U17-s VB-n is ezt az elég defenzív futballt játszották, szóval valószínűleg tudatosan építik így csapatot. Mindenesetre masszívak, és elég hatékonyak, eredményesek is. Sokkal szimpatikusabbak, mint BRA vagy ARG. És mostanság jobbak is.