Dave87 írta:albicelesteX írta:...kicsit merészebbeket kéne húzni!Pl. egy Németh Krisztián akit a liverpool szurkolók a legjobbnak választottak a felkészülési meccsek után!Szegény Fehér Miki óta nincs egy valamire való középcsatárunk!
Erről van szó. Huszti Szabi nem tud megküzdeni a fizikálisan már-már brutálisnak mondható svéd védőkkel. Felörlődik 60 perc után (és ezt nem az ő kárára mondom)!
És megint a brusztolós, verekedős svéd futball....
Középcsatár poszton erősítenünk kellene. Némethnek a válogatottban a helye! Ilyen szinten klasszis "erőcsatárunk" nincs, hát mozgékony, hajtós csatárra van szükség. Németh Krisztián minden szempontból megfelel (és mindeddig meg is felelt) ezeknek a követelményeknek.
Ez az én véleményem.
Portugálok ellen remélem könnyebb dolgunk lesz!
Ameddig remény van, addig menni fogunk!!!! HAJRÁ MAGYAROK!
Ti most komolyan NÉMETH KRISZTIÁNOZTOK?
Miért?? Hol játszott ő első osztályú, felnőtt futballt?
Meg Szalai neve is szóba került a Castillából.
Ez igen..
Tudom elkeserítő ez hogy csatár nélkül játszottunk, és "megkönnyebbült" mindenki amikor behozták az augsburgi Sanyinkat.
De kérdem én, HOL VOLT RUDOLF??
Meg miért nem játszottuk a futballt?
Miért ívelgettünk?
Mit keres Dárdai Pali a csapatban?
Kicsit letört és fáradt vok, mert volt szerencsém több mint 500 km-t utazni ezért. Mondjuk megtenném akármikor és minden hiba felett elsiklanék ha nincs az a retkes pudvás gól a végén.
Egyszer, majd, ha tényleg beérik Németh, játszana egy közép-erős csapatban, megnézném. Mert csapatot kell majd építeni mint minden selejtezősorozat végén..
De majd ha kipihentem magam részletezem.
Még talán annyi, hogy ha egy embert kéne tőlünk kiemelni az Szélesi.
Nah jó éjt!