Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
miihii
KHAL

2009.09.10. 13:37:05

Alapvetően sztem nem feltétlenül kell robosztusnak lennie egy támadónak.Eto'o sem nagy tömegű,bazi combokkal,de mégis nagyon erős,masszív és világklasszis.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.09.10. 13:09:13

MQuC írta:Bojan sem volt valami vastag lábú. Ha meg akarják oldani, akkor tesznek rá egy tizest izomban simán.
Nem kell már rá sztem.Nincs neki a felépítésével semmi baj.Teljesen rendbe van fizikálisan,tök erős.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.10. 13:05:53

Bojan sem volt valami vastag lábú. Ha meg akarják oldani, akkor tesznek rá egy tizest izomban simán.
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2009.09.10. 12:24:31

Találkoztam Németh Krisztiánnal tegnap a meccs után, hát elég vékonyka kis gyerek, pipaszár lábakkal. Én elismerem, hogy technikailag nagyon ott van, de aki látta már Messi combizmát akárcsak képről is, az érti mire célzok a lábakra utalva... :roll:

De azért persze szurkolok neki, hogy nagy karriert fusson be.
cps46
Entrenador del Barça

2009.09.10. 11:32:22

Nekem igazából egy gondom van Koemannal: nem látom a koncepciót. A magyar válogatottnak jelenleg van egy kerete, de csapat nuku. A kapitány mindig úgy küldi pályára a kezdő 11-et, hogy a legjobban alkalmazkodjon az ellenfél taktikájához. Szerintem arra kellene törekedni, hogy legyen 11 ember, akiket ugyanúgy ki lehet küldeni Brazília vagy éppen Lichtenstein ellen, de ezekkel az össze-vissza barkácsolt kezdőkkel csak annyit érünk el, hogy megint elment 2 év, és nem tudjuk, hogy hogy kellene egy magyar válogatottnak felállni. Az meg, hogy 0-1-nél 70 percen keresztül nem vagyunk hajlandók kockáztatni, szimplán amatőr dolog.

A másik amit nem értek, hogy miért kell a portugálokat szapulni. Idejöttek a 3 pontért, és 1-0 után látták, hogy a magyaroknak eszük ágában sincs támadni, persze hogy ők sem erőltették az egészet.

Gyakorlatilag az első 2 meccs volt az, ahol a válogatottunk mutatott valamit, de egyre inkább kezdem azt hinni, hogy az még Várhidi munkája volt. Ott még simán fölényben voltunk jobb nevű ellenfeleinkkel szemben, de ennek azóta sajnos nyoma sincs.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.10. 10:52:34

MQuC írta:Mikaos: Mit gondolsz az U20, U21 -es válogatottrol, Krisztiánéktól? Németh elég jól tolta Athénban. De a többi válogatott éli csapattársa felnőhet a 'nagy'válogatotthoz?
Én csak azt tudom mondani, hogy bízom bennük. Nem ismerem mindegyik játékost: inkább azokat, akik külföldön játszanak, de ez már haladás, hogy ennyi fiatal játékosunk van kinn! Ez tényleg mutat egy szint-növekedést.
Az U20-as válogatott ugye most megy VB-re, de sajnos nem kaphatunk teljes képet róluk, mert vszeg Németh és Kádár nem mehet el, nem engedik el őket klubjaik.
A csoportbeosztásunk viszonylag jó, tovább kéne jutni onnan, ráadásul a legkönnyebbel, Honduras-szal fogunk kezdeni, ami önbizalom növelő lehet (feltéve, ha nyerünk...azért illene).
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.10. 10:42:30

Mikaos: Mit gondolsz az U20, U21 -es válogatottrol, Krisztiánéktól? Németh elég jól tolta Athénban. De a többi válogatott éli csapattársa felnőhet a 'nagy'válogatotthoz?
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.10. 10:38:14

Azokra reagálnék, akik szerint Koeman gyenge / rossz munkát végez.

Nem hiszem, hogy túl sok múlna az edzőn jelen esetben. Szerintem a maximumot hozza ki a csapatból. Lássuk be: teljesen reális, hogy a dánok-svédek-portugálok egy kicsivel magasabb szintet képviselnek. Legalább 50millió eurónyi különbség van kb. a magyar és ezen ellenfél játékosai között általában (portugáloknál persze még több). És ez nem véletlen, mert a kivételes képességű játékosokat megfizetik a világon mindenhol.

Én a Várhidi-érában is azt mondtam, hogy ott sem Várhidi volt a problémás, és most sem Koeman a hibás. És ez elmondható az utóbbi 23 évünkre is: nem a szövetségi kapitány a hibás általánosságban véve, max. 1-1 meccsen elkövetnek bakikat (mint pl. svédek ellen Koeman a "Huszti-középcsatár" taktikával), de ilyet a legnagyobb edzők is elkövetnek. - max. az ő csapatuk (pl. portugál) képes azt kijavítani önmagától a világklasszisai segítségével. Mi hiányt szenvedünk világklasszis játékosban, és ez azért jelentős hátrány: nincs egy olyan játékos, akiben fixen bízhatunk, hogy egy jó passzal, egy jó íveléssel, egy jó szabadrúgással, egy váratlan góllal megold egy meccset legalább X-re. Így viszont nincs VB.

Továbbra is gyenge a keret, és ezért pláne nem a szöv.kap. a hibás. Tényleg a legjobbak vannak benn (legalábbis 95%-ban biztos). Egyet tehetünk: bízunk abban, hogy pár éve észrevették a nagyokosok (valahol a hierarchia csúcsa felé), hogy az utánpótlás nevelés a kulcsa a dolgoknak. Ha erre rájöttek, akkor pár éven belül újra sikeres lehet a magyar csapat. Ha nem, akkor ugyanez marad: a keserűség, és a várakozás.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.10. 10:27:07

Úgy érzem, hogy talán azért valamit mégis megmozgatott Koeman. 40 ezren voltak kint a meccsen, ÉS nem a Portugáloknak szurkoltak. Akkor is szorítanak a srácoknak, amikor kikapunk. Ez sajnos még mindig több, mint amit hozni lehetne.
Hajnal egyenlő a semmivel, Huszti kar, de ő is sok hibával játszik. Sanyit pedig nem tudják úgy megjátszani, ahogy kellene, mivel a passzolásunk még mindig az ablakban :x Labdát nem tudjuk megtartani, és a pontrúgásokra nem tudunk odafigyelni... Nagyjából ennyit látok, és ez elszomorít, mert nagyobb koncentrációval lehetnénk, sokkal jobbak is.
Kép
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.10. 00:17:27

én ezt már több éve mondtam hogy egy kicsit túlértékeltek a portugálok:) jó nyílván ebben benne van az is hogy ki nem állhatom őket...Koemant szó nélkül küldeném el, és hogy miért? szerintem abszolút nem épített semmit ezen a csapaton, ugyanúgy maradtunk a siralmas negyedik helyen. ezzel a kerettel simán meglehetett volna a két meccsből legalább két pont, és máris előrébb lennénk. de ennek az embernek nincs ötlete a focihoz, vagy csak a fiaink nem csinálják azt amit kér tőlük?
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
PCsabi
aka Game90

2009.09.10. 00:04:38

1. Helyzetek nélkül, hogy akarunk meccset nyerni? :roll: Sanyi csak szenvedett elől, a támadó kp-k meg nem támogatták őt eléggé. Labdát meg nem vagyunk képesek megtartani 30 mp-ig. Tudatosan felépített támadásról ne is beszéljünk...
2. Koeman mire várt? Már a félidőben cserélni kellett volna.
3. Védelem ma nem volt rossz, a gól azonban elkerülhető lett volna.
4. Középpályásoktól sokkal többet vártam. Nincs egy olyan játékosunk, aki szervezni tudná a játékot (egy ideje kiderült, hogy Hajnal nem megoldás). Tóth Balázs viszont tetszett.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.09. 23:59:10

Nos, megint egy gyorsan bekapott rögzített szitus gól,aztán a nagy semmi. és ez most az ellenfélre nézve szégyen, ha csak így tudnak játszani,nem is fogom bánni,h a svédek jutnak ki,és nem a portugálok, pedig ők az egyik kedvenceim,de nagyon íztelen volt a mai produkciójuk is, szerintem persze bőven benne van ennek a tehetségtelen kéróóózsnak a keze is.

A srácok szerintem bőven jobbak voltak mint a svédek ellen, Dzsudzsák az elején nagyon élt, több lövése is ígéretes volt, sajnos megmarat annak.

nem lepett meg a vereség, mivel nem vagyunk olyan jó csapat mint az ellenfél (akik szintén nagyon trék voltak mai este), ahogy a svédek is jobb csapat mint mi. a dánok szárnyalása (idegenben verték svédeket,portugálokat) miatt pedig teljesen reális a 4. hely, annak ellenére is,h ezúttal a kötelezőket hoztuk. (ez is már nagy szó!) én nem vagyok letörve, örülök annak,h mivel hoztuk a kötelezőket,így tovább élhetett a remény,és ismét középpontba került a Foci Magyarországon, persze aki elvetemülten hitt a kijutásban (én "csak" bíztam benne,h megcsípjük egyik neves ellenfelünket a Puskásban,és akkor már elég közel lett volna a PÓT!selejtező (ez nem egyenlő a kijutással) azoknál most megint világvége a hangulat,és követelik a fejeket. Pedig kis józan ésszel be lehet látni,h hiába a zsinórban 12pont, ez a csapat még nem elég arra,h akkor okozzon meglepetést,és fontos győzelmet,amikor az akár egy 2.helyet eredményezhetne.

az első lépést megtette a vezetés,és a csapat, hoztuk a kötelezőket,és egyik vereségünk alkalmával sem lettünk kiütve (egyedül a svédek elleni itthoni meccsen voltunk nagyon nagyon gázak), sőt a DÁnok elleni xnél jobbak voltunk (igaz nem érünk semmit se vele),és az idegenbeli svéd meccsen is bőven partyban voltunk elég sokáig.

folytatni kellene a dolgokat, nem pedig ismét teljesen felzilálni a vezetést,és a csapatot. természetesen csatár ügyileg kellene több név,és playa.

és talán akkor majd előnyre tudjuk változtatni az olyan szitukat, etapokat,mint pl svédek ellen idegenben, amikor egyértelműen jobban játszva,helyzeteket kidolgozva meccseltünk le 30-40percet, most még az ilyenek nem sikerülnek,nem tudjuk gól-gólokkal alátámasztani az adott időszakos fölényünket, már amikor volt.

most sajnos utcsó két hazai meccsnél nem igen voltak ilyen szép időszakok,ez nem annyira örömteli tény.

mindenesetre remélem folytatódnak a dolgok, semmire nem megyünk azzal,ha megint jön egy másik név,másik vezetéssel,és félig kicserélt csapattal. (persze ilyen Hajnalos témákban egyetértek,h amíg így nyomja válogatottban,semmi helye sincs)

HAJRÁ MAGYAROK!

U.i.. dánok ellen idegenben meglehet a becsület pont,pontok is még akár, addigra könnyen biztosra válhat Dánia elsősége...úgy azért könnyebb lenne.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gali
Capitá del Barça

2009.09.09. 23:43:23

Nézzük már reálisan a helyzetet! Kalap1988, Te tényleg komolyan gondolod, hogy a mieink jó eséllyel pályáznak az EB-re? Az x-edik kalappból fognak minket megint kisorsolni. Mit akarunk, ha dán-svéd-portugál trió ellen lejátszott 4 meccsből mindösszesen csak 1 pontra vagyunk képesek, és nagy valószínűséggel a hátralévő 2 meccsen sem szerzünk pontot. Úgy nem lehet kijutni egy VB-re vagy EB-re, ha az úgymond nagy csapatok ellen legalább hazai pályán nem tudunk nyerni.
Évek óta ugyanazt az elképzelés nélküli, minden kreativitást nélkülöző játékot mutatja be a magyar válogatott (kivéve egy-két barátságos mérközést, de az kit érdekel). Málta és Albánia ellen sem játszottunk jól, hanem erőlködtünk, de legalább nyertünk. Ez azonban a továbbjutáshoz édes kevés.
A mai meccsel kapcsolatban sem voltak tulzó elvárásaim, de azt nem gondoltam volna, hogy Koeman bekkelni küldi ki a játékosokat. Ezzel a felálással, hogy akartunk gólt lőni. A legszomorúbb az, hogy a svédek és a portugálok ellen, jó ha 3-szor eltaláltuk a kaput. Egy normális támadást nem láttam a 2 meccsen, csak ívelgettük előre a labdát, azt is pontatlanul. Száz szónak is egy a vége, én nem sok fejlődést látok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gali 2009.09.10. 00:26:01-kor.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
benjoBARCA
Barça B

2009.09.09. 23:32:17

Fecooo írta:egy dolgot én azért nem tartok elhanyagolható ténynek...
3 vereségünk van ugyan, DE:
1-2,1-2,0-1 ( a mi szempontunkból)
sztem annyira nem elszomorító a helyzet, mint volt az előző érában...akkor 3-4 gólokat kaptunk meccsenként...ez egy hosszú útnak lehet a kezdete...mondhatni ez az egész selejtező elment arra, h a védelmünk vmivel stabilabb legyen... nincs kétségem afelől(akármennyire naiv is vagyok...), h a csapatunk lesz jobb is, ha lesznek csatáraink... egyszerűen bizalmat kell adni kúmannak, mert kérdeznék én vmit:
mikor volt az, h két fordulóval a vége előtt még +4-es gk-gel álltunk?
azt mondom, ez a realitás jelenleg, de legalább 1 kalappal tuti feljebb kerülünk(ha igaz...). erre a vb-re még nem álltak készen... jobb is, ha a kövi sorozatra egy Szalaival és egy Némethtel megerősített csapat fog kiállni...
MINDÖRÖKKÉ HAJRÁ MAGYAROK!
A védelem esetében tényleg komoly fejlődés volt látható, viszont a támadóink (elsősorban a "rettegett" támadó-középpályánk) nem igazán remekelt, más kérdés hogy ehhez szükség lenne bővebb csatár választékra.
Az érem egyik oldala, hogy pontrúgásból szereztünk jópár gólt, míg a másik, hogy akcióból emlékeim szerint csak Tiranában és Stockholmban tudtunk betalálni....(egyik sem egy mintaszerű támadásból)....
Reméljük a luzitánok otthonában sikerül betalálni, szerintem annyiból könnyebb lesz, hogy nem lesz rajtunk ez a görcsösség, ami valószínűleg a téttel járt.
HAJRÁ MAGYAROK!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.09.09. 23:14:45

egy dolgot én azért nem tartok elhanyagolható ténynek...
3 vereségünk van ugyan, DE:
1-2,1-2,0-1 ( a mi szempontunkból)
sztem annyira nem elszomorító a helyzet, mint volt az előző érában...akkor 3-4 gólokat kaptunk meccsenként...ez egy hosszú útnak lehet a kezdete...mondhatni ez az egész selejtező elment arra, h a védelmünk vmivel stabilabb legyen... nincs kétségem afelől(akármennyire naiv is vagyok...), h a csapatunk lesz jobb is, ha lesznek csatáraink... egyszerűen bizalmat kell adni kúmannak, mert kérdeznék én vmit:
mikor volt az, h két fordulóval a vége előtt még +4-es gk-gel álltunk?
azt mondom, ez a realitás jelenleg, de legalább 1 kalappal tuti feljebb kerülünk(ha igaz...). erre a vb-re még nem álltak készen... jobb is, ha a kövi sorozatra egy Szalaival és egy Némethtel megerősített csapat fog kiállni...
MINDÖRÖKKÉ HAJRÁ MAGYAROK!
benjoBARCA
Barça B

2009.09.09. 23:13:01

az minden esetre pozitívum a latin és viking túrúra nézve, hogy nyomás nem-igen lesz rajtunk.... :wink:
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.09.09. 23:10:15

bizony azt hozta ki, amit lehet
ez a lényeg :) hoztuk oda vissza két kötelező meccset meg döntetlent sikerült elérni Dánok ellen... nem kötekedni akarok, de ezt még én is kihozom, és pár üveg sörért még el is vállalnám :) (szerintem eddig se Erwin érdeme volt... 1. sorsolás kedvezett 2. portugálok szenvedtek 3. svédek szenvedtek, és ezzel nem a csapatot bántom, sőt...)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.09. 23:02:45

Koeman Isten volt hetekig, most szépen elő fogják venni majd. Lehet, hogy tévedett taktikailag néhányszor, ma én sem értettem ezt a 8 védős szisztémát, de összességében egy dolgot azért objektíven jegyezzünk meg: ebből a tudású keretből, ilyen fizikai-technikai adottságokból és ebből az alapanyagból bizony azt hozta ki, amit lehet, egy jó taktika nem fogja kompenzálni azt a tényt, hgoy a játékosaink többsége nem bír futni 50 percnél többet példának okáért.

Ja és persze az is tuti, hogy egy magyar edző a táskáját nem viheti. Tetszik vagy nem. Ez is tény.

Ennyi van ebben, nem kell elkeseredni, sokkal szebben kaptunk valós képet és válaszokat, mint egy Bicskei vagy egy Csank-érában.

Be lehetett volna mázlizni egy pótselejtezős, ha Isten is úgy akarja és lehetett volna kapni egy akkora frászt, mint 1997-ben.

Ez a válogatott nem VB-szint, tetszik vagy nem.

És attól, hogy kimondom, bizony magyar ember vagyok Dzsudzsák Úr :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.09.09. 22:59:21

Bányász írta:Sztem sokkal inkább az a szégyen,h egy életéért küzdő magyar csapat ellen megengedheti magának a Portugál válogatott,h hátul passzolgat teljes nyugalomban...

A Portugálok annyit játszottak amennyit kellett sztem.
Nem ez a szégyen, hanem az edzői utasítás! nézzük már vissza a Várhidi féle válogatott és a mostani közötti különbséget! Bántó a különbség és gázul szerepeltünk vele is, de a játékunk támadó volt és kombinatív, szép... mostmeg? Halmosi balbekk, Hajnal jobbszélső Gerával váltogatva, Huszti meg középen van mikor szélre megy, egyből jobban tudja a sebességét használni... és a legcsúnyább hogy egy csatárral játszunk! Svédek ellen még egyse volt első félidőben... Erwin, remélem eltávolodsz minél messzebb a válogatottól, próbáljunk meg valami szakmailag is jó edzőt keresni, ha meg nem megy, mert túl nagy lét kér, jöjjön vissza Várhidi... Ezt ő is hozza, csak még szebb játékot is nyomat... :roll:
Egy szó mint száz, Erwin miatt buktuk a dolgot szerintem, nagyon eltaktikázta magát... A srácoknak azért gratulálok, kívülről könnyű mérgelődni, hogy ne ívelgessenek, de ha nincs középpálya megszervezve támadásra, az sajnos nem az ő hibájuk! Mostmár csak azért is piszkoljunk oda a portugáloknak, ne jussanak ki :) Hajrá magyarok!
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
kompalor
Jugador d'estrella

2009.09.09. 22:52:19

Szégyen, hogy a magyar válogatott otthon, 42 ezer ember előtt ilyen felállásban játszott. 1 csatárral + 3 védekező kp-val. Mit akartak ezek? Így nemhogy győzni, még gólt lőni se lehet! Koeman egy gyáva nyuszi! És még szerződést is hosszabítottak vele! komolytalan az egész, ami itt megy... :evil:
Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.09.09. 22:52:09

Sztem pedig nem az arccal volt a baj. Ezt nyilatkozták igen, de ha mást mondanak, akkor az lett volna a baj és sztem az inkább jogosan felróható lett volna nekik, hisz minek futunk ki a pályára, ha nem akarunk nagyot álmodni. Azt pedig nem lehet mondani, hogy a srácok nyilatkozatai és általad nagyképűségnek nevezett megnyilvánulásai a pályán is látszódtak volna. Nem lehet, mert maximálisan odatették magukat, mi több inkább azzal volt baj, hogy nem voltak elég nyugodtak, nem volt önbizalmuk. Az edzőnek már inkább fel lehet róni egy-két dolgot, de ez természetes is. Azt mondom, hogy akkor legyünk szurkolók és igazán magyarok amikor baj van, amikor a csapatnak szüksége van ránk. ennek ellenére azt mondom, hogy,ha nem is lesz meg a pótselejtező sem, már akkor is óriásit lépett előre ez a csapat és igazán szerethető brigád. A hibáikat mindannyian látjuk, a tálalással és a srácok szapulásával van bajunk. Aki sportolt már az tudja, hogy nem egy és nem két este történhet meg az, hogy bármennyire meghalsz a pályán nem jönnek be a megmozdulásaid. Azt mondom az a társaság nagyon jó eséllyel pályázik az eb részvételre,ha már ez a vb elúszóban is van.( nyilván nem adjuk fel!) RIA-RIA-HUNGÁRIA
UI: a szurkolóknak pedig óriási dicséret jár, az jutott eszembe meccs közben, hogy bárcsak ilyen rendőrségünk vagy hadseregünk lenne ( ezt meg se hallja, akit provokál,csak nem bírtam ki :D )
Guardiola
Capitá del Barça

2009.09.09. 22:51:16

Jól védekeztünk ez azért mindenképpen pozitívum de sajnos azért még mindig elmaradunk attól a szinttől ami egy vb-hez kell. De mint örök optimista azt mondom, Hajrá Magyarok! meg lehet szerezni még 6 pontot azért küzdeni kell, mert minden mérkőzésen van esély.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.09. 22:48:00

Kérdezze már meg valaki Koemant, hogy 8 védekező emberrel mit akart (kapussal együtt) egy meccsen, amin nyerni akartunk :roll:

Hiába volt jó a Tóth Balázs, mit gondolt, hogy lesz helyzetünk, ha a félpályán tántorgunk és nincs szervező emberünk? :roll:

1-3-ra tippeltem, 0-1 lett. A jelentés ugyanaz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
barcafan93
Barça B

2009.09.09. 22:45:46

Szerintem sokkal több lenne ebben a csapatban,ha nem ezzel a felálással játszanánk! De ez csak az én szerény véleményem.
BraunA
Jugador del Barça

2009.09.09. 22:45:15

Azt hiszem ennyi volt, itt most már elszálltak az esélyek (a matekot hagyjuk)
Ha valaminek, azt hiszem annak ezért örülhetünk, hogy volt esélyünk huzamosabb ideig a továbbjutásra, magam részéről ennek is tudok örülni.
hát sajnálom, hogy MEGINT nem jött össze...
azért szép volt fiúk, hajrá magyarok!

ps: van még két meccs, ott a becsületért, és a szurkolókért menni kell- mert megérdemlik (megérdemeljük :oops: )
Barca més que un club
Válasz küldése