Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Főleg az egyenes kiesésben durva az utóbbi években, itt bizony Messire is komolyan rávert.csababarca írta:4.MatsMessi írta:Hany golos Ronci most az ideiben?
10ig elmehet idén is.
Régebben a kontra is bűnnek számított, amíg LE alatt nem kezdtük el mi is használni.Amúgy mit lovagoltok a beadásokon?

4.MatsMessi írta:Hany golos Ronci most az ideiben?
Tényleg?recrea írta:Mindkét meccs rohadt jó volt, miről beszélsz?MatyiG írta:180 perc tömény fociölés. Látványos párharc.
Nem lepődtem meg. Nagyobb arca már nem is lehetne.Ronaldo azért mekkora troll, hogy Simeone odavágós megnyilvánulását utánozta![]()
![]()
Komplexusos paraszt.MessiNeymarSuarez írta:Ronaldo azért mekkora troll, hogy Simeone odavágós megnyilvánulását utánozta![]()
Mindkét meccs rohadt jó volt, miről beszélsz?MatyiG írta:180 perc tömény fociölés. Látványos párharc.

Ilyet ne mondj, mert mindjart jonnek az emberek, hogy 1920 meg 50 kozott mennyi kupat nyertek. Tipikus Atletico. Ott vannak valaminek a kapujaban de rendre csodot mond az egesz csapat.MatyiG írta:Én sem vagyok biztos a büntetőben, de nem reklamált Correa.
Vesztes banda ez a Tico.
Annyit látszott, igazi buta focista.MatyiG írta:Én sem vagyok biztos a büntetőben, de nem reklamált Correa.