Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Igen, de ez annyira arsenalos...Initom írta:Elvileg válogatottal nem megy,de utána bevethető lesz

PCsabi írta:Bocs a dupláért, de ez megérdemel még egy hsz-t.
Danny Welbeck picked up a knock in training. Unlikely to be risked v Norway on Wed.
Nem súlyos, de azért hihetetlen...
Depth chart: Koscielny, Mertesacker, Chambers, Monreal. Kabaré.Varatrix írta:Most jól látom hogy gyakorlatilag 2 db klasszikus belső védővel vág neki a senál?
PCsabi írta:16 millió font Welbeck-ért (Balotelli ugyanennyi volt), miközben nincs normális DM-ünk és alig van védőnk.

Jah, bocsi! Nem volt időm az összeállítást megnézni, de így már teljesen érthető, miért nyert a Stoke! Na, persze így könnyű, kihasználni a lehetőséget.visca el barca írta:csak azért kaptak ki, mert mangala még nem volt a pályán. teljesen egyértelmű... vele a bajnokság további részében gólt sem fognak kapni...Alcantara írta:Most értem haza, mit látok? City-Stoke 0:1!![]()
Európa félelmetes gépezete!
Akkor jobb lesz ha BL-ben nem kerülünk össze velük mert egyedül leszedi a pályáról a Neymar-Messi-Suarez triót!visca el barca írta:csak azért kaptak ki, mert mangala még nem volt a pályán. teljesen egyértelmű... vele a bajnokság további részében gólt sem fognak kapni...Alcantara írta:Most értem haza, mit látok? City-Stoke 0:1!![]()
csak azért kaptak ki, mert mangala még nem volt a pályán. teljesen egyértelmű... vele a bajnokság további részében gólt sem fognak kapni...Alcantara írta:Most értem haza, mit látok? City-Stoke 0:1!![]()

És most gólt még nem is kaptak, de viszont gólt se szereztek, de ennél támadóbban már kb nem tudnak felállni...visca el barca írta:ha nem tudnám h a mu játszik, simán vmi kiscsapatnak gondolnám őket. idén se lesz meg a bl ennyi töltelék játékossal...

Rojo-t valószínű kh-ként, Blind-et meg vkp-ként játszatja majd LvG, csak 2.-3. megoldás lesznek Shaw után bhv-ként.bence-barca írta:
szerk.: amúgy értem, h Evra nagy űrt hagyott maga után, de Shaw és Rojo után már a 3. bhv t igazolta le a MU, nem?

Megmondom én neked az én összeesküvés elméletem szerint.bence-barca írta:Liverpool can today confirm that @DanielAgger has completed a return to his former team, Brondby.
Hát ez igencsak érdekes, lazán befért volna még egy nagycsapatba, kíváncsi vagyok mi lehetett a háttérben.