Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kimentek a pályára és azt hitték, hogy ezzel meg is van a meccs. Hát nem kaptak egy hármast. Igenis nagyképűek voltak. Többi része engem nem érdekel...Bányász írta:Ezeket miből szűrted le?Miből következtetsz arra,h nagyképűek?Esetleg az a baj velük,h tetováltak?És arra ez alapján a meccs alapján jutottál,h unszimpatikusak?visca el barca írta:szomorú ezt mondanom de nagyjából ezt vártam a sok nagyképű, tetovált, unszimaptikus kisgyerektől. nem való nekik ez a sportág.
Ezeket miből szűrted le?Miből következtetsz arra,h nagyképűek?Esetleg az a baj velük,h tetováltak?És arra ez alapján a meccs alapján jutottál,h unszimpatikusak?visca el barca írta:szomorú ezt mondanom de nagyjából ezt vártam a sok nagyképű, tetovált, unszimaptikus kisgyerektől. nem való nekik ez a sportág.
Igaz,viszont hozzátartozik a dologhoz,h ha lehetne a szélt játszatni,akkor is inkább középen erőltetjük sokszor.Bányász írta:Hát ezt azért eltalálta a srác...(kevesen fogtuk volna)
Eddig nagyon halovány.Dudás meg Gosztonyi mintha a pályán se lenne.Nincs széle a játékunknak,leginkább középen próbálkozunk ami nem is lenne nagy baj de iszonyat kapkodós és pontatlan eddig a focink.(nem akarok vészmadárkodni de lehetséges,h volt valami igazán jónk de sikerült tönkretennünk...de cáfoljanak rám könyörgöm)
Mire ad lapot ha nem erre???