Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.28. 14:57:19

Természetesen, mint mindenki, úgy én is nagy várakozással ültem le a képernyő elé. A kapott produkció azonban több volt, mint lehangoló. Mindössze csak gondolkodásban, reakcióidőben, agresszivitásban, gyorsaságban, és technikailag bizonyult jobbnak az ellen. Azonban egyet ne feledjünk: Hiba lenne már most ítéletet mondani a srácok felett. Ezt a csapatot láttuk már mindannyian, tudjuk jól, hogy nem ennyit tudnak. Fogaduk el, hogy vannak néha olyan napok, amikor semmi sem jön össze. Ezért azt mondom, várjuk meg, mi lesz a vége. Hiszem, hogy összekapjuk magunkat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.09.28. 14:47:30

Bányász írta:
visca el barca írta:szomorú ezt mondanom de nagyjából ezt vártam a sok nagyképű, tetovált, unszimaptikus kisgyerektől. nem való nekik ez a sportág.
Ezeket miből szűrted le?Miből következtetsz arra,h nagyképűek?Esetleg az a baj velük,h tetováltak?És arra ez alapján a meccs alapján jutottál,h unszimpatikusak?
Kimentek a pályára és azt hitték, hogy ezzel meg is van a meccs. Hát nem kaptak egy hármast. Igenis nagyképűek voltak. Többi része engem nem érdekel...
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.09.28. 14:01:07

Amit a fiúk tegnap műveltek, azt bármelyik megye 1es ificsapat odatette volna a pályára. Nem tudom nem égette-e a bőrüket a magyar címer. Ezért kár volt elutazni, kár volt a közvetítési jogokért pénzt kiadni. Gyengébbek voltak, mint a felnőtt válogatott. Egervári? Miért?
A híres-neves hondurasi U20-as válogatott szinte megalázta, az Európa legjobbjai közé tartozó magyar U20-as csapatot(?).
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Devid16
Jugador d'estrella

2009.09.28. 13:33:30

Tegnap én is "hatalmas" elvárásokkal ültem le a tv elé...végre láthatom Németh meg a Koman megmozdulásait...hát a vége az lett hogy 3-0nál elvonultam aludni...Komolyan vicc volt a csapat.Az első pár percet uraltuk de akkor is feltűnt, hogy középpálya egyszerűen nincs.Zavartalanul jöhettek előre mi meg eszetlenül próbáltuk levédekezni a kontráikat.Azthiszem azt mindenki belátta, hogy egyénileg sem voltunk nagy előnyben ha egyáltalán abban voltunk...Némethet meg szétfaragták és sztem a 2. félidőbe nem is erőltette magát(meg amúgy se nagyon).A Hondurasi srácoknak meg csak az elismerés jut hisz tényleg akartak, futottak szétkűzdötték magukat, csomó lövésünkbe belvetették magukat...és ha kellett természetes húzták az időt, mímelték a focit...Egy szó mint száz, hatalmas arculütés volt ez a nézők és szurkolók felé amit a srácok csináltak és ha nem lesz valami 180fokos fordulat akkor szerintem kezdhetnek pakolni...Remélem focizni is fogunk ezen a VBn és akkor nem lehet baj...

(bocs hogy hosszú lett :) )

písz

(spanyolok kis meccset toltak :shock: )
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.09.28. 12:53:26

visca el barca írta:szomorú ezt mondanom de nagyjából ezt vártam a sok nagyképű, tetovált, unszimaptikus kisgyerektől. nem való nekik ez a sportág.
Ezeket miből szűrted le?Miből következtetsz arra,h nagyképűek?Esetleg az a baj velük,h tetováltak?És arra ez alapján a meccs alapján jutottál,h unszimpatikusak?

A váltást meg sztem senki se tudná megmagyarázni.Valami haszna biztos volt a szövetségnek illetve onnan egy - két embernek ebből a hollandosításból.Aztán amikor látták,h ennek gáz lesz a vége akkor kerestek valami madarat aki vállalja,h esetleg hülyét csinálnak belőle...ez lett Egervári.

Egyébként bármi lesz ennek a VB-nek az eredménye attól még ezek a srácok nem felejtettek el focizni.És én továbbra is azt mondom,h bizony lesz közülük nem egy nem kettő még magyar felnőtt válogatott.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.28. 12:41:56

Én nem azt nem értem, hogy Egervári hogy lehet ott, hanem hogy miért kellett váltani? Azt megmagyarázná nekem valaki?
Kép
senzu
Entrenador del Barça

2009.09.28. 12:37:45

srácok, ne nagyon reménykedjetek a jó szereplésbe, Egervári papa tesz róla :P
nem is értem, hogyan lehet szövetségi kapitány, amikor Győrből is elzavarták (pedig az CSAK Győr)
visca el barca
Presidente del Barça

2009.09.28. 11:54:02

szomorú ezt mondanom de nagyjából ezt vártam a sok nagyképű, tetovált, unszimaptikus kisgyerektől. nem való nekik ez a sportág.

mehetne paris hilton öribarijának a fél csapat :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.09.28. 11:36:24

Látszott az egész mérkőzésen, hogy iszonyatosan dekoncentráltak voltak. Két méterre nem mentek el pontosan a passzok. Futni luxus, vagy csak alapból volt ekkora a különbség...?!
Nem kifogás, viszont a bíró itt is elég nyomorék volt. Attól még, hogy ifi VB, küldhetnének oda felkészült sporikat is. Elég sok mindent nem fújtak.

A másik érdekes dolog a passzoláson kívül az, hogy mi miért nem lövünk el a kapuig. Hihetetlen. 16-osról nem megy el , Honduras játékosai pedig 30ról lődösik a gólokat... :twisted: :cry:
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.09.28. 09:33:20

ez a meccs :evil: hihetlen gyenge volt a középpálya, nekem dudás "játéka" volt a legkirívóbb, egy értelmes megmozdulása se volt. még ott van németh, aki meg csak a mezét vitte fel, hasonlóan simon andrás is, de róla csak akkor tudtam meg, hogy fennt volt a pályán, mikor kiírták, h félidőben lecserélte egervári. présinger nyújtott valami elfogadhatót, de ő se volt az igazi. futács meg azt hiszi, hogy aki 196 cm, annak nem is kell felugrania :evil: de ennek a meccsnek vége, most arra kell törekedni, hogy a játékunk javuljunk, amit csak akkor lehet elérni, ha felfogják a srácok, hogy csak a pályán nyújtott teljesítménnyel, küzdéssel (nem pedig nagyképű, felgma viselkedessél) lehet megnyerni egy meccset. mivel az arab csapat is megviccelte dél-afrikát, így őket se lehet lenézni, mind2 csapat ellen kell a 100%, hogy legyen esélyünk. a döntetlenjük köszönhetően nem vagyunk nagy hátrányban velük szemben, csak most már hozni kell mindkettő meccset. szóval én még dühüs vagyok, mert vagyunk gyengébbek, csak nem voltunk ott fejben, ez amolyan "magyar szokás"...
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.09.28. 08:45:08

Nagyon kíváncsi voltam erre a meccsre, mert annyit hallottam már reklámozni ezt a csapatot és még végig nem láttam egy mérkőzésüket sem.
Hát nagyot kellet csalódjak. Igaziból megszokhattam volna, hogy a magyar sajtó mindig felfúja a dolgokat (gondolok itt arra, hogy minden honnan az hallatszott, hogy a legjobb nyolcba sima az út).
Tegnap borzasztó napot fogott ki az egész csapat ezt még a vak is láthatta. Mi lehet ennek az oka szerintem egyszerű az egész csapat nagy mellényel állt fel.
Remélem össze tudják magukat szedni és bízunk a jobb folytatásba.
Hajrá Magyarok!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.28. 00:03:00

Itt többet vártam, mint a nagy válogatottnál. Azért lássuk be, Svédország és Portugália kevésbé tűnt verhető ellenfélnek, mint Honduras. Ráadásul az ifi EB bronz után jogosan reménykedhettem.

Kezdeném az edzői hibával, ami -szerintem- a legnyilvánvalóbb volt. A 4-4-2-es felállás akkor jó, ha a 4 középpályásnak van kondija. Nos, ezt egyik középpályásunkról sem lehetett teljességgel állítani, talán Korcsmár volt az egyedüli, aki hajlandó volt visszafutni egy ellentámadásnál. Ez már régen rossz.
Az első 10 percben már látszódott a probléma: védelmünk és a középpályánk között több 10méteres szakadék "tátongott". Nem is értettem, hogy mi van?!!! A grundon szoktak így focizni, már elnézést.
Rejtély, hogy miért nem lépett időben Egervári?! A legpoénosabb azonban az volt, hogy a félidőben sem javította e hibáját. Kettős cserét csinált, de a 4-4-2-öt megtartotta. Holott láthatta volna, hogy NINCS KÖZÉPPÁLYÁNK. (Benitez belátta e hibáját 2005-ben a BL-döntő szünetében...ugye ismeritek a sztori végét?)

És befejezném a leggyötrelmesebb hibával, amely az egész magyar labdarúgást érinti évtizedek óta: az MLSZ gondolkodásmódja. Nem hagyták Sisa Tibort nyugodtan dolgozni, aki a 4-5-1-es rendszerrel csodát művelt (amúgy jó, hogy nem 4-3-3-al játszottunk ma...). Be kell látni, hogy csak megerősített középpályával vagyunk képesek sikert elérni, ez a titka minden kiscsapatnak (is), ez a minimum. Csak ehhez azt is be kéne látni végre, hogy kiscsapat vagyunk. Viszont ahhoz talán túl nagy az "étvágya" az elnökségi tagoknak, hogy elfogadják a kevés-de-biztos "vacsorát".
Gali
Capitá del Barça

2009.09.28. 00:02:00

A Magyar Válogatottat csak egy dolog zavarta, de az nagyon, a labda. Ebben a korban a labdát levenni és odapasszolni a társamhoz alapvető követelmény. Ma egyik sem sikerült. Ez a futball karikatúrája volt.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Xavinho
Capitá del Barça

2009.09.27. 23:44:38

Ezen a meccsen nagyon jól kijött mi is a hiányosság a magyaroknál úgy általában football terén. A fiatalokat nem tanítják meg normálisan az összjátékra,így felnőtt válogatott sem lesz képes elérni,semmit,mert az alapokat gyerekfejjel kellene megtanulni.Így történhet meg az is,hogy külföldi légiósaink a klubjukban jó teljesítményre képesek - mert megfelelő a közeg és a hiányosságokat a megfelelő taktika és a felkészült szakember edzők pótolni tudják. A válogatottban viszont sem Hajnal,sem Huszti,sem Gera nem képes tartósan jó formát mutatni,mert klubjukban más-más taktikát sajátíttatnak el velük és az alapok hiánya miatt nem képesek átállni a válogatott taktikájára.Lehet Nyilasi meg Várhidi meg a többi nagy szakember okos a stúdiókban,de ha csak a szájuk jár soha sem lesz nagy csapatunk. Előbb utánpótlás szinten kellene szétnézni...
Bányász

2009.09.27. 23:30:19

Hát ez nagyon szomorú...és elgondolkodtató.

Szerintem ez egy igen összetett probléma. :) (már ha így rögtön az első meccs után lehet ilyet mondani,de sajnos nem nagyon láttam biztató jeleket)

A világon melyik országban fordulhat elő az,h szétkapnak egy sikeres csapatot?Mert valljuk be siker volt az,h kijutottunk.A világ más tájain bizony elképzelhetetlen lenne,h egy ilyen Eb után leváltsák az edzőt.

Aztán meg hol máshol fordulhat elő az,h miután ezt megteszik 2X3 illetve egyszer 6 napot kap az edző egy új csapat felépítésére?

Ezeknek a remek lépéseknek isszuk most meg a levét sztem.

Aztán itt van a közvélemény.Mindenhol negyeddöntőről olvasunk (közbe lehet,h örülhetünk ha nyerünk egy meccset) ezt elhisszük mi is és ami a legszomorúbb,h a játékosok is elhitték magukról,h Ők egy negyeddöntős csapat.(de tuti továbbjutók)

Aztán lever minket egy olyan csapat amelyiknek sztem az egyetlen igazán jó focistája az a Martinez gyerek volt...

De megérdemelten kaptunk ki azt kell,h mondjam.Hihetetlenül ötlettelenül játszottunk.A sztárjaink kritikán alulit nyújtottak.

Minden esetre bízom a jobb folytatásban és a továbbjutásban.De egy ilyen nyitómeccsel nagyon nehéz lesz.

Hajrá srácok!Hajrá Magyarok!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
danko94
Entrenador del Barça

2009.09.27. 23:24:15

Az a nagy helyzet, hogy a Hondurasi srácoknak ez a VB az ugródeszka, aki itt jól teljesít az könnyen egy europai topcsapat keretében találhatja magát, a mi játékosaink meg már most elkényelmesedett sztárocskák, akik még semmit sem értek el és ha így folytatják nem is fognak :?
Pavel
Entrenador del Barça

2009.09.27. 23:19:47

Jóval többet vártam a srácoktól, de valami iszonyuan játszanak. Mintha kényszerből kellenne fellépni a VB-n. A 'nagy' sztár Németh mintha nem is itt lenne hanem valahol a világűrben. A többiek is nagyon gyengék. Az előrepasszok nem jöttek be, távoli próbálkozások nincsennek, a széleket nem használják ki és az egyéni villanások is hiányoznak.
A hátralévő két meccsen nagyon öszze kell szednünk magunkat, ha akarunk valamit a vb-n elérni. :(
nagyi
Jugador del Barça

2009.09.27. 23:19:36

nm kis gólt vert a srác... nem vagyunk a pályán se.
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
hau30
Capitá del Barça

2009.09.27. 23:18:58

Én pedig azt mondom,hogy szégyelhetik magukat! 19-20éves gyerekek mire rakják ki a cipőt a pályára?Mert megkeresett 4db Bundeliga II-es csapat?Elképesztő! Esélytelenek ezek ajátékosok arra,hogy külföldi első osztályú csapatban szerepeljenek.Mindent elárul,hogy a 2.félidő közepénél Gosztonyi rosszul passzol hátra.Tökön rúgja magát,aztán nézi,hogy elviszi a labdát.Engem,mint amatőr MegyeI/B-s játékost lehoz edző egy ilyen mozdulatsor után. Ez a jövőnk! Mégha a következő meccseket hozzák is!
miihii
KHAL

2009.09.27. 22:33:06

Bányász írta:Hát ezt azért eltalálta a srác...(kevesen fogtuk volna :P )

Eddig nagyon halovány.Dudás meg Gosztonyi mintha a pályán se lenne.Nincs széle a játékunknak,leginkább középen próbálkozunk ami nem is lenne nagy baj de iszonyat kapkodós és pontatlan eddig a focink.(nem akarok vészmadárkodni de lehetséges,h volt valami igazán jónk de sikerült tönkretennünk...de cáfoljanak rám könyörgöm)

Mire ad lapot ha nem erre??? :shock:
Igaz,viszont hozzátartozik a dologhoz,h ha lehetne a szélt játszatni,akkor is inkább középen erőltetjük sokszor.

A zárójeles részhez pedig annyit,h eddig nem tűnik nagy húzásnak megbolygatni a bevált keretet... :-#

Talán a félidő segít összekapni magukat a fiúknak,mert ennél biztos több van bennük.Csak látszik az összeszokatlanság meg naon bizonytalan az egész.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2009.09.27. 22:19:25

Honduras lelkesebb,élesebb,mint mi,megérdemlik sajnos a vezetést.
Fel kell pörögni fejben,hiszen nem egy óriási csapattal játszunk-elég csak megnézni a kapusukat mondjuk-,a második félidőben gólok kellenek.
Hajrá fiúk!
Bányász

2009.09.27. 22:10:29

Hát ezt azért eltalálta a srác...(kevesen fogtuk volna :P )

Eddig nagyon halovány.Dudás meg Gosztonyi mintha a pályán se lenne.Nincs széle a játékunknak,leginkább középen próbálkozunk ami nem is lenne nagy baj de iszonyat kapkodós és pontatlan eddig a focink.(nem akarok vészmadárkodni de lehetséges,h volt valami igazán jónk de sikerült tönkretennünk...de cáfoljanak rám könyörgöm)

Mire ad lapot ha nem erre??? :shock:
Kép

Válasz küldése