Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Sejtettem hogy Puyol lesz a legegyedibb!Gareth Tello írta:Egy portugál karikaturista unatkozott:
![]()
VAMOS!

Zseniális megmozdulásai voltak. Ahogy egyszerre elfektetett 3 védőt is, aztán egy bokából elcsavarta a bal felső felé. Gólt érdemelt volna, kár, h csak kapufa lett.#David Villa# írta:Meccs embere egyértelműen Iniesta. Zseniális játékos. Szép volt Ini.
A bilbaoiakkal együtt egy hét pihenőt kaptak, most csatlakoztak csak a válogatotthoz.visca el barca írta:barcás különitmennyel mi a rák van? multkori meccsen sem játszottak...
No meg Jordi Alba is.Lionel85 írta:Szerintem pihennek. Annyi meccs van a lábukban, hogy nem hiszem, hogy a két ázsiai csapat elleni felkészülési meccsekkel hátrányba kerülnének a többiekkel szemben. Biztos vagyok benne, hogy az első Eb meccsen már ott lesz Xavi, Iniesta, Piqué és Busquets a kezdőben!visca el barca írta:barcás különitmennyel mi a rák van? multkori meccsen sem játszottak...
Szerintem pihennek. Annyi meccs van a lábukban, hogy nem hiszem, hogy a két ázsiai csapat elleni felkészülési meccsekkel hátrányba kerülnének a többiekkel szemben. Biztos vagyok benne, hogy az első Eb meccsen már ott lesz Xavi, Iniesta, Piqué és Busquets a kezdőben!visca el barca írta:barcás különitmennyel mi a rák van? multkori meccsen sem játszottak...