Szerk:megsem

Ez egy dolog, de ettől még baromi jó védő.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.12. 22:20:43Annak a L3nin tekintetű suttyónak pályára sem lenne szabad lépnie amíg nem tisztázza magát, márpedig jelenleg eljárás alatt áll.
Normálisabb világban ez azt jelentené hogy teljes felfüggesztés amíg nem tisztázódik az ügy, de mivel hófehérben van védőhiányban így minden megoldható.
Minket tized olyan súlyos vádakért már leírtak.
Annak a L3nin tekintetű suttyónak pályára sem lenne szabad lépnie amíg nem tisztázza magát, márpedig jelenleg eljárás alatt áll.
Vagy ő lesz a beépített ügynök
Revideáltam közben félig az álláspontom, de a kiemelt rész több éve nem szempont. Természetes testtartás van (eltartott/nem eltartott kar gyakorlatilag). De mindig veszélyes, ha nem testhez szorított kezet talál a laszti, itt most úgy látták, hogy természetesnek lehet vélni. De eltartott kezet kb csak a támaszkodás bírál felül, arra nem fújnak.torotam írta: ↑2025.03.12. 21:35:23Miért volt jogos? Miután Vinicius lebírkózta a védőjét fektében bekotorta a 16-oson belülre a labdát és az a visszafelé futó védő kézfejére pattant. De abszolút nem volt szándékos kezezés, nem kereste a kéz a labdát és ráadásul kapu felé sem tartott a labda.
Ezt nem lehetett befújni.
De azért remélem a Real TV lehozza majd, hogy a LaLiga után már a BL-ben is csalnak ellenük, mert ők olyan jók...![]()
Miért volt jogos? Miután Vinicius lebírkózta a védőjét fektében bekotorta a 16-oson belülre a labdát és az a visszafelé futó védő kézfejére pattant. De abszolút nem volt szándékos kezezés, nem kereste a kéz a labdát és ráadásul kapu felé sem tartott a labda.
Hát, jogos, nem 100%-os, de ezt értelmezés kérdése, eltarotta a testétől, erre azért szerintem többször adnak tizit, mint nem, hogy a VAR szólhatott-e volna, az a kérdés. Én befújtam volna az alapján, amit látni szoktam ilyenekből, de megvagyok ezzel, visszajöhetne végre az a sok feléjük billenő, amit kaptak évekig.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.12. 21:27:53Természetes testhelyzetben találta el egy védő kezét, ezért max a RM-nak fújnak tizit.
Atletinek meg legalább még 1 gólt kell szereznie a hosszabbításhoz mert az fix hogy 1-et minimum bekapnak.
Természetes testhelyzetben találta el egy védő kezét, ezért max a RM-nak fújnak tizit.
Bárhová megy, komoly pénzt fog keresni, ez a baj. Van már neve, jót megy a BL-ben is, prime éveiben van, tippre 8-10 nettót is megkaphat több klubban szabadügynökként, az meg magasabb, mint Ferran fizuja. iIe ő is csak akkor fog jönni, ha nagyon ide akar. Szerintem nagyon nehezen tudnánk megoldani, de ne legyen igazam. Tippre 6 nettó az alja, amikor még dönthet mellettünk, ha nagyon itt akarna lenni. Amúgy nem lenne gond a magas fizuval egy ingyenes igazolásnál, amit a vételáron nyerünk, azt forgatjuk vissza, de ennél az elmebajos LL ffp-nél ez sajna nem így van.
Én annyit szeretnék, hogy le tudjuk igazolni és gond nélkül regisztrálni hetekig tartó brazil szappanopera nélkül.
Mindenképp, jelenleg messze a centerposzt a leggyengébb láncszemünk, ha a kezdőt nézzük, és nem a mélységet és darabszámot, ami azért kicsit lehet, hogy mégiscsak elsőbbséget élvez. Úgy baromi nehéz lesz BL-t nyerni, ha rendre meg kell kerülni, mert úgyis kihagyja, pedig közben tényleg csak góllövésben lenne már jó amúgy is. Nekem nem David az álom, de hogy óriási előrelépés, az nem kérdés.
Ez a gól is mehet a humorosba