Ligue 1 - Franciaország
1981
Andreas Isaksson- Andrea Barzagli-Nicolás Burdisso- Cristian Zaccardo- Mikael Dorsin- Owen Hargreaves- Park Ji Sung-Michael Carrick- David Villa-Zlatan Ibrahimović-Joe Cole(ahogy az egyik jó képességű sportriporter emlegette:Csó-Kól)
Andreas Isaksson- Andrea Barzagli-Nicolás Burdisso- Cristian Zaccardo- Mikael Dorsin- Owen Hargreaves- Park Ji Sung-Michael Carrick- David Villa-Zlatan Ibrahimović-Joe Cole(ahogy az egyik jó képességű sportriporter emlegette:Csó-Kól)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
KoSzi FecoooFecooo írta: Ez tetszik, de most én előre kizárnám azt a fórumozót a játékból, aki 87-es...Az nem fair
(Piqué-Messi-Lalyos-Vidal kapásból 87-es)
(

-
- Capitá del Barça
'98-ból jobbat nem tudok kihozni jelenleg pár év múlva talán jobban fest majd az összkép
Mbappé - Cutrone
Sarr - Alena - Locatelli - Pulisic
Cucurella - Upamecano - Militao - Alexander-Arnold
Zidane
csak hogy jól hangozzon hogy Zidane is itt van a csapatban mégha csak Luca is
Mbappé - Cutrone
Sarr - Alena - Locatelli - Pulisic
Cucurella - Upamecano - Militao - Alexander-Arnold
Zidane
csak hogy jól hangozzon hogy Zidane is itt van a csapatban mégha csak Luca is

PCsabi írta:Veled egy évben született játékosokból milyen csapatot állítanál össze?
Ez tetszik, de most én előre kizárnám azt a fórumozót a játékból, aki 87-es...

(Piqué-Messi-Lalyos-Vidal kapásból 87-es

Neuer
Monreal-Ramos-Kompany-Godin
Joao Moutinho-Marchisio-David Silva
Bacca-Giroud-Dzeko
Elég béna

Én utánanézés nélkül tudom sajnos, hogy az én csatársorom mindenkiét übereli:
Cantona-Romario-Sztoicskov.
Cantona-Romario-Sztoicskov.

A 92-es nem lehet rossz, hát én is akkor jöttem a világra
ter Stegen
Zappacosta,de Vrij, Mustafi,Alaba,
Verratti, Xhaka
Coutinho,Isco,Eriksen,
Salah
Kicsit nyakatekert a felállás, szerintem úgy védekeznénk mint Kalányosék.
Mustafit nem tudtam kihagyni valami okból.
Találtam egy ilyen gyöngyszemet is:Yago Pikachu

ter Stegen
Zappacosta,de Vrij, Mustafi,Alaba,
Verratti, Xhaka
Coutinho,Isco,Eriksen,
Salah
Kicsit nyakatekert a felállás, szerintem úgy védekeznénk mint Kalányosék.

Találtam egy ilyen gyöngyszemet is:Yago Pikachu
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Ez mókás
1991
Zoet - Florenzi, van Dijk, Bartra, Alex Sandro - Kante, Thiago, James Rodriguez - Hazard, Griezmann, Insigne

1991
Zoet - Florenzi, van Dijk, Bartra, Alex Sandro - Kante, Thiago, James Rodriguez - Hazard, Griezmann, Insigne
sojal írta:85: Ochoa - Jansen Marcell, Philippe Senderos, Phil Bardsley, Elad Gabai - Mohamed Sissoko, Hedwiges Maduro - Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney - Lukas Podolski, Salomon Kalou
Gyengébb védősor, de a támadósor nem rossz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2019.02.09. 10:17:13-kor.
Alex Méret - Jesus Vallejo, Joe Gomez, Milenkovic, Theo Hernandez - Tielemans, Bentancur, F. de Jong - Dembélé, Gabriel Jesus, Rashford
1997
Kicsit orrnehéz.

1997
Kicsit orrnehéz.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- geridoss
- Director del Fútbol
92'
ter Stegen - Alaba, de Vrij, Mustafi, Carvajal - Koke, Verratti, Eriksen - Coutinho, Neymar, Salah
vagy lehetne egy
Courtois - Alex Telles, Willi Orban, Murillo, Sergi Roberto - Isco, Casemiro, Brozovic - Son, Morata, Mané
Remek évjárat
Amúgy transfermarkton ha beírjátok a születési évszámot keresőbe, úgy listázza az összes profi játékost.
ter Stegen - Alaba, de Vrij, Mustafi, Carvajal - Koke, Verratti, Eriksen - Coutinho, Neymar, Salah
vagy lehetne egy
Courtois - Alex Telles, Willi Orban, Murillo, Sergi Roberto - Isco, Casemiro, Brozovic - Son, Morata, Mané
Remek évjárat

Amúgy transfermarkton ha beírjátok a születési évszámot keresőbe, úgy listázza az összes profi játékost.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Én https://en.wikipedia.org/wiki/1972_in_a ... n_football innen puskáztam.visca el barca írta:ezt hol lehet megnézni h ki született az adott évben? gondolom nem mindenki fejből nyomta
Egészen az aljáig kell görgetni.

Az a baj, én sem tudom, csak azt, hogy Balotellivel születtem egy napon.visca el barca írta:ezt hol lehet megnézni h ki született az adott évben? gondolom nem mindenki fejből nyomta

85: Ochoa - Jansen Marcell, Philippe Senderos, Phil Bardsley, Elad Gabai - Mohamed Sissoko, Hedwiges Maduro - Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney - Lukas Podolski, Salomon Kalou
88: Rui Patricio - van der Wiel, Boateng, Hummels, Marcelo - Busi (klasszis korában), Özil, Rakitić , di María - Agüero, Lewandowski
- visca el barca
- Presidente del Barça
ezt hol lehet megnézni h ki született az adott évben? gondolom nem mindenki fejből nyomta 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

—————Oblak———
——Varane—Umtiti——
-Semedo———Guerrero-
——-—Kondogbia————
——Pogba———Dybala-
-Kane——Lukaku—Draxler
93
——Varane—Umtiti——
-Semedo———Guerrero-
——-—Kondogbia————
——Pogba———Dybala-
-Kane——Lukaku—Draxler
93
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
'72 José Alberto Guadarrama, Lilian Thuram, Daniel Prodan, Markus Babbel, João Carlos dos Santos, Zinedine Zidane, Pavel Nedvěd, Luís Figo
, Karel Poborský, Goran Vlaović, Mariano Bombarda.
Támadóból nem volt nagy választék, de a középpálya elég ütős még úgy is hogy McManaman kimaradt.

Támadóból nem volt nagy választék, de a középpálya elég ütős még úgy is hogy McManaman kimaradt.

- terrer
- Jugador del Barça
1991: Bono (Girona) - Alex Sandro, Bartra, Van Dijk, Meunier (napra pontosan) -Thiago, De Bruyne, Kanté - Hazard, Tello, FirminoPCsabi írta:Veled egy évben született játékosokból milyen csapatot állítanál össze?
-
- Entrenador del Barça
'95: Rubén Blanco - Kimmich, Skriniar, Lenglet, Lucas Hernández - Lo Celso, Naby Keita, Lemar - Martial, Correa, LozanoPCsabi írta:Veled egy évben született játékosokból milyen csapatot állítanál össze?
Egész szimpatikus csapat lenne.

-
- aka Game90
Veled egy évben született játékosokból milyen csapatot állítanál össze?
Enyém, 1990: De Gea - Walker, Musacchio, Sakho, Marcos Alonso - Kroos, Gündogan, Pjanic - Douglas Costa, Immobile, Ramsey.
Enyém, 1990: De Gea - Walker, Musacchio, Sakho, Marcos Alonso - Kroos, Gündogan, Pjanic - Douglas Costa, Immobile, Ramsey.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Számomra Puskásék "megfoghatatlanok", mert annyira távol állnak attól a képtől, ami a mai állapotok miatt él bennem a magyar fociról. Tényleg hatalmas élmény lehetett, amikor a magyar foci még minden szinten meghatározó volt, de akik már akkor éltek, azoknak milyen fájó lehetett végig nézni a hanyatlást és elviselni a mai nihilt. Mi (legalábbis a legtöbben) meg már ebbe születtünk bele, így könnyebb megemészteni.geridoss írta:Nekem is az Aranycsapat a legnagyobb "vágyam". Gondoljatok vissza az EB-re, milyen hangulat volt az egész országban. Mindig irigyeltem a brazilokat, spanyolokat, németeket, franciákat, hogy milyen érzés lehet az, hogy minden világversenyen esélyesként indulnak, és még az elődöntőben kiesni is csalódás.
Persze van sok játékos, akit megnéznék szívesen "élőben", Ronaldinho miatt kezdtem el focit nézni, Cruyff, Pep, Stoichkov, Baresi, Maradona, Pelé mind-mind meghatározó alakjai a focinak, de Puskásék azért mégiscsak közelebb állnak hozzánk.
De majd hamarosan Barca szurkolóként is koppanunk, hiszen megjósoltáka bölcs madridisták, hogy Messi visszavonulása után törtélemi visszaesés lesz. Pontosabban csak a helyünkre kerülünk, hiszen csak 10 éves a történelmünk, előtte sehol sem voltunk, utána sem leszünk.

- geridoss
- Director del Fútbol
Nekem is az Aranycsapat a legnagyobb "vágyam". Gondoljatok vissza az EB-re, milyen hangulat volt az egész országban. Mindig irigyeltem a brazilokat, spanyolokat, németeket, franciákat, hogy milyen érzés lehet az, hogy minden világversenyen esélyesként indulnak, és még az elődöntőben kiesni is csalódás.
Persze van sok játékos, akit megnéznék szívesen "élőben", Ronaldinho miatt kezdtem el focit nézni, Cruyff, Pep, Stoichkov, Baresi, Maradona, Pelé mind-mind meghatározó alakjai a focinak, de Puskásék azért mégiscsak közelebb állnak hozzánk.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Örökké bánni fogom, hogy nem láttam Xavi-t élőben focizni, illetve Ronaldinho és Rivaldo.
+ a komplett Aranycsapat. Micsoda élmény lehetett úgy magyarként szurkolni, hogy mindenki ellen esélyesebbek vagyunk.
+ a komplett Aranycsapat. Micsoda élmény lehetett úgy magyarként szurkolni, hogy mindenki ellen esélyesebbek vagyunk.
Én ettől a meccstől vagyok Barca szurkolóChino írta:Nekem a VB-n vált igazi kedvencemmé, bár ez igazán később tudatosult bennem. Még a nevét sem tudtam, csak amikor 10 éves fejjel az "öregekkel" leültem nézni a meccseket ámultam rajta. A Barcaban sajnos már nem sokat láttam, de ez a momentum egyszerűen beleégett az agyamba. VHS-en legalább 50x visszanéztem már:
1:35-től
https://www.youtube.com/watch?v=GZ3F-IMQIJM" target="_blank

Kérdésre válaszolva: Puskás, Maradona és Van Basten.