Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lövésem nincs, miért nem rakják ki a szélre. Balbekként a csapat egyik legjobbja volt az EB-n is.Vakmacska írta: Ez a Kádár gyerek...

Az általad írt válasz nagy része nem mond ellent nekem.Alcantara írta:Zoli ne haragudj,de nagyon nem értek egyet veled ebben a témában.senkialfonz40 írta:...
Vegyük a PSV korszakát. Együtt játszott egy Afellay nevű gyerekkel, akivel ketten a legtöbb gólt lőtték a csapatban. Sok meccsét láttam, nyilván nem vagyok szaktekintély, de véleményem szerint legalább annyira jól játszott, mint a holland. A következményeket tudjuk, a holland a Barcában kötött ki(ahol mondjuk megégett).
A másik: az oroszoknál, ha mást nem is, kiváló erőnlétet szerzett, nem divat emlékezni, de én emlékszem, hogy az EB selejtezőkön mindenhol felbukkant a pályán, baromi sokat melózott és igazi vezér volt abban a harmatos magyar csapatban.
A harmadik: A románok ellen lőtt gólja örökké emlékezetes marad, mert az nem egy meccs volt, hanem " A MECCS". Valamint számomra mindig emlékezetes lesz a portugáloknak lőtt két gólja, ami egyebek mellett arra elég volt, hogy CR-t lássam rángatózni idegbetegen az eredmény miatt.
Nekünk magyar szurkolóknak ennyi jutott az utóbbi években, ezt is becsülni kell, nem ehet mindenkit Messihez mérni.
A karrierje lefelé ívelt onnan nyilván, hogy az arabokhoz ment és az erőnléte is oda lett.
Én nem vagyok biztos benne, hogy jóval több volt benne, de a magyar foci meghatározó egyénisége volt akkor is Gerával együtt az utóbbi 10 évben. Más kérdés, hogy 30 éve ilyen játékosra fel sem figyeltek volna a sajtóban.
Aki meg találgat a vagyonával, néha olvasson, nem csinált Balázs titkot, hogy milyen ingatlanokba fektette a pénzét. Attól, hogy nem agysebész, volt annyi esze, hogy olyanhoz fordult a pénzével, aki ért a befektetéshez.
Számomra viszont megmosolyogtató, hogy olyanok bírálják ezt az embert, akik pár hete az offtopicban olyanok "problémákat" írtak magukról, ami alapján nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.
Zoli ne haragudj,de nagyon nem értek egyet veled ebben a témában.senkialfonz40 írta: Lehet, hogy így van, lehet, hogy nem. Az igazságot csak ő tudja, az, hogy mit kommunikálnak le, az megint más tészta. Egy játékosnak mindig adott a lehetőség, hogy odategye magát a pályán, nekem Zsuzsiról soha nem ez jut eszembe, csak az, hogy elvolt, akárhová ment. Ha nem tudsz védekezni, akkor megtanulsz, főleg annyi pénzért. Az a baj, rajta nem éreztem azt az elszántságot, amit kellett volna, ezért az a véleményem, ami...
Tehát a véleményemet tartom, egy nagy nulla régóta...
Lehet, hogy így van, lehet, hogy nem. Az igazságot csak ő tudja, az, hogy mit kommunikálnak le, az megint más tészta. Egy játékosnak mindig adott a lehetőség, hogy odategye magát a pályán, nekem Zsuzsiról soha nem ez jut eszembe, csak az, hogy elvolt, akárhová ment. Ha nem tudsz védekezni, akkor megtanulsz, főleg annyi pénzért. Az a baj, rajta nem éreztem azt az elszántságot, amit kellett volna, ezért az a véleményem, ami...recrea írta:Ezerszer le lett írva, h Dzsudzsák senkinek sem kellett, a PSV pedig pénzt akart belőle csinálni. Főleg azért nem, mert nem volt elég védekezésben. Tehát ingyen lehet elvitte volna és Verona, de pénzért egyedül oda tudták eladni, ahova ment. Rohadtul nem ő valaszotta, egyszerűen patt helyzetben volt. Oda ment, ahova megvették. A menedzsere, meg ő is lenyilatkozta párszor.
Ez a pénzt valaszotta duma egy bullshit, marhára nem ő döntött.
Persze vannak fröcsögők, de elkerülhetetlen, hogy h bénázik, akkor ez előjöjjön. De zola-val értek egyet, igenis vállalja a döntéseit. Ha közszereplő, és Magyarország legnagyobb focistája, akkor valamennyire tisztában lehet a tetteinek a következményeivel. Bár debreceni ismerősöktől hallottam, hogy nem egy agysebész.Nero. írta:Arra gondoltam ezzel, hogy egyesek (nso fórum foleg) k.anyázva kérik tole számon hogy miért ide igazolt, és miért nem oda (azt se tudjuk hogy egyáltalán igazak voltak e ezek a pletykák). Ahogy te, én, úgy ő is szabadon dönti el hogy hol keresse meg a kenyérre valót, szép dolog eljutni bizonyos nagycsapatokba, de a legfontosabb dolog a mai világba hogy anyagilag bebiztosítsd magadat és a családodat.

Azért ez nem úgy működik, mint az NBA, hogy oda mész, ahova cserélnek.recrea írta:Ezerszer le lett írva, h Dzsudzsák senkinek sem kellett, a PSV pedig pénzt akart belőle csinálni. Főleg azért nem, mert nem volt elég védekezésben. Tehát ingyen lehet elvitte volna és Verona, de pénzért egyedül oda tudták eladni, ahova ment. Rohadtul nem ő valaszotta, egyszerűen patt helyzetben volt. Oda ment, ahova megvették. A menedzsere, meg ő is lenyilatkozta párszor.
Ez a pénzt valaszotta duma egy bullshit, marhára nem ő döntött.
Aki azt írja, hogy jól döntött, az olyan igazi "magyar". Mi sokmindent másképp látunk. Ez akkor tűnik fel leginkább, ha olyan közegbe kerülünk, ahol nincs simli, összekacsintás, hanem minden egyértelműen fehér vagy fekete. Dzsudzsák egy nulla már régóta az én szememben, semmi keresnivalója a válogatott környékén...csababarca írta:Mivel írtam azt le? hogy nagyságrendileg van valamennyivel több pénze?
Lehetett volna emellett sportszakmailag is egy értékelhető karrierje, mint Gerának pl, aki nem hiszem hogy éhezik.
Kommentelők írtak ilyeneket, sőt még ezen a fórumon is volt aki azt írta, hogy jól döntött hogy a pénzt választotta. de visszakeresem ha akarod.
Meg talál az is, hogy mindig jókor jött pár nagy szabadrúgásgólja, és el lehetett adni, mint a legjobb magyar játékos, holott, azért nincs benne annyi, mint várnak tőle.visca el barca írta:egyébként zsuzsinál az is benne van a pakliban, hogy psv-ből se akarta anno semmi komolyabb csapat elvinni ezért ment mahacskalába ahol azért akkor elég komoly pénz volt meg elég komoly csapatot akartak építeni. csak hát bedőlt a projekt zsuzsi meg a pad alá csúszott és onnan már nem biztos hogy volt visszaút.

Az lehet, hogy 1-2 újságíró "mosdatja" (mondjuk én nem olvastam ilyet se), de hogy személyesen nem hallottam senkit, aki dicsérte a döntéseit, az tuti.csababarca írta: én több helyen is olvastam már hogy okos volt, mert így meg tud élni stb...meg hasonló dumák.
Persze, hogy azt csinál, amit akar, nem értem mit akarsz ezzel.Nero. írta:Plusz nálam mindenki azt csinál az életével amit akar.

De egyben le is írod, hogy neki lett igaza. Ha mindig a szakmát nézi és nem a pénzt, játszhatna egy olasz vagy német középcsapatban. Még 30 évesen is. A többi pedig mind megvan neki. A válogatottból is most marad ki először, de még visszakerülhet.karrierje során egyszer sem hozott sportszakmai döntést, csak anyagit. nyilván a magyarok szemében, akik tök pénzorientáltak, egy zseni a gyerek, mert milyen jól gondolkozott.
de ha huszad annyi akarat lett volna benne mint Céerben, vagy akárkiben, akkor lehet egy top bajnokság középcsapat szintjéig eljutott volna, nem bohóc csapatokban játszott volna csak és kizárólag. (kivéve psv)
jah, hogy akkor csak 100 milliárd helyett 94 milliárdja lenne. bocsánat. érthető tényleg.
emellett fociban is megrekedt a psv-s szinten, majd lezüllött onnan.. beadások...
én több helyen is olvastam már hogy okos volt, mert így meg tud élni stb...meg hasonló dumák.davi10 írta:
Én soha senkitől nem hallottam, hogy mekkora zeni.
Sőt lehet a pénzorientáltság és a jó magyar sárga irigység miatt mindenhol csak azt, hogy a k..va anyját, hogy mennyi pénze van.
Én soha senkitől nem hallottam, hogy mekkora zeni.csababarca írta: nyilván a magyarok szemében, akik tök pénzorientáltak, egy zseni a gyerek, mert milyen jól gondolkozott.

zsuzsinak volt talán egy jó fél éve a psv-ben azóta abból él.csababarca írta:emellett fociban is megrekedt a psv-s szinten, majd lezüllött onnan.. beadások...

dettó, irritáló egy ember, aki karrierje során egyszer sem hozott sportszakmai döntést, csak anyagit. nyilván a magyarok szemében, akik tök pénzorientáltak, egy zseni a gyerek, mert milyen jól gondolkozott.zola8787 írta:Dzsudzsák nincs a keretben! Annyira, de annyira örülök, jó kis fiatal csapatot szedett össze, egy kalappal.
Csodát nem várok, szerintem tök utolsók leszünk azon a kupán, de legalább nem ezt a majmot kell nézni, vagyis egy jó ideje nem nézek válogatott meccset, most várni fogom.