Na 8 emberrel Olaszország!!!Hihetetlen milyen meccs!
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Az durva,hogy mennyit játszunk 3 nap alatt és a hosszabításban is jobbak vagyunk!
Grat.!
Minden kis szabálytalanságot be fúj a bíró!Észre kell ezt venni és odafigyelni!
2006-os VB Német -Olasz nem tudom kinek mi jut róla eszébe , de szerintem hasonló a helyzet a kiállitásokat leszámitva :S Ami nekünk nem sok jóval kecsegtet de reménykedjünk
Hiába vagyunk többen,borzasztó nehéz lesz,mert frissebbek az olaszok.Mi meg nem csak fizikálisan,hanem fejben is kezdünk elfogyni.
A kontráink ígéretesek,az egyikkel oda kéne már érni.
Némó úgyis lóg egy góllal
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
A mi pirosunk röhej,egyértelmű kompenzálás..
Nagyon elfáradtunk,hiába az emberelőny,nem fogjuk tudni bedarálni őket.
Hát,nem tudom..
Hajrá fiúk,büszkék vagyunk rátok!
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025