Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én nem emlékszem már rá, de a kommentátor szerint U17be nagyon jól tolta, akkor még az Arsenal is kiváncsi volt rávan Bommel írta: és Dudás(!) megvételét,
Nem tudom ki irányít a Sampban, de Komant simán betenném a Pazzini-Cassano kettős mögé...Master19 írta:Eredetileg Sampdoria viszont kölcsön adták a Bari-nak ebben az évbenkleno04 írta:Koman hol is játszik most klubszinten![]()
Nyugi van ember. Voli eleinte összekeverte a 8as buszt a B-s busszal is. Ami azért vicces, mert B-s busz nincs is.Forcabarca8 írta:Koman meg... az egyik szemem sír, a másik meg nevet. örülök, hogy az utánpótlás válogatottunknak van egy ekkora tehetsége. de én úgy érzem, hogy az ő neve sose fog szerepelni magyar felnőttválogatott meccsén. lehet rosszul tudom, de mintha egyszer mondta is volna, h ő az ukrán felnőtt válogatott meghívóját várja (plusz zavart, h rajta kívül mindenki énekelte a himnuszt, csak ő nézett ki bambán a fejéből) de NE legyen igazam!