recrea írta:
Sok mindent nem becsülök a Realban, de azt, h nem foglalkoznak a Barcával, hanem magukkal, azt igen. És ez bizony megkülönbözteti őket, bármennyire is hányingerem van a mivagyunkarealmadridtól.
Olyan szinten vakon vagytok néhányan a témában, és még el is hiszitek egymásnak

Átmentek a sötét oldalra, elolvassátok 2 hülye hozzászólását, aztán ugratok rá, és beirjátok ide viccesnek gondolt iróniával, aztán rájuk húzzátok. A lelkesebbek meg megmagyarázzák amott, h Suareznél büntető maradt el

Az
Ezzel nagyjából egyetértek, de azért ez nem teljesen igaz. Nem tudom pontosan mikor volt, úgyhogy nem tudom alátámasztani pontosan az érvem, de odaát is vették már be a bírót nyilatkozatokba. Most pont a profizmusmintaképe Cr-nek ugrik be egy burkolt nyilatkozata, illetve Ramosnak is volt egy ilyen. A videobíróótól sem várok hatalmas előrelépést ebben az ügyben. Max. annyi, hogy ha befújnak egy büntetőt utána vissza lehet nézni, de ha mondjuk nem adnak meg egyet kivitelezhetetlen. Plusz még videobíró sem lehet egyértelmű.Egyrészt például Paco eseténél senki sem reklamált még a partjelző esetében sem merült fel a les. Ezt hogy anulálják? A mi két jogtalanul elvett gólunkkal sem lehet nagyon mit csinálni, mert utólag nem lehet visszaadni, legfeljebb könnyebb szívvel fújnnak be a bírók kétes helyzeteket. De még akkor is ott van a szubjektivitás, hogy mit ítélnek meg visszanézés után a sporik. Az NFL-ben is hiába van videobíró, a szabálytalanságot nem lehet visszanézetni, csak ami egyértelműsíthető (kint volt-e a láb, földet ért-e a labda, birtokolta-e, áthaladt a vonalon stb.) Szóval szerintem ugyanúgy lesznek viták, legfeljebb kevesebb, az a bírózás mindig is a foci része volt, az is marad. A vesztes/"hátráltatott" csapatok ugyanúgy emlegetni fogják.
De a Realra visszatérve érdekes ez a Mbappé-féle nyilatkozat, hogy nem is akart Madridba menni. Lehet, hogy a pénznek köze van hozzá, de Peretz megalomániáját ismerve, nem hiszem, hogy nem adott volna komoly fizut neki. A PSG-nél, ha jól tudom most 18-at keres, Bale évekkel ezelőtt megkapta a kezdő 17(?)-et, legalábbis a keret második legjobban fizetett játékosa volt. Manapság pedig még jobban elszálltak az árak. Ha annyira akart volna menni, nem hiszem, hogy az az 1-2-3 millió döntött volna, pléáne, hogy egy minden fronton esélyes csapatba került volna, ahol az állítólagos példaképe az edző plusz Cr.
Szerintem egyszerűen nem tudják megemészteni, hogy nem mindenkinek a Real az álma és inkább abba a hitbe ringatják magukat, hogy azért nincs ott, mert Perez tökös volt.
Arra kíváncsi leszek, hogy ha letrejön ez az Icardi üzlet mi fog történni. Állítólag 100 körül adnának érte, de nagy kérdés, hogy Benzema helyére vagy padra hozzákl-e, mint tavalyx Moratát. Legalábbis az elmúlt sszezonban is hasonló teljesítményt tett le a francia, Morata mégis padozott.