Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Nero.
Llegenda del Barça

2018.02.02. 01:12:11

És nekem nincs riválisom az életben, mégis egész korrektül haladok benne :)
De azért gondolom azt sejted, hogy nem lennénk ilyen magas szinten ha nem lenne a Real, vagy a fővárosban is égnek a motivációtól meg a revanstól amikor nekünk megy. De lehet hogy Messi vagy a bolond portugál is hamarabb jól laktak volna, ha nem ugyanabban az érában játszanának.

A másik fórumról meg annyit (igazából semennyit nem kéne mert tiltja a szabályzat), hogy amikor tovább mentünk a PSG ellen akkor 15 emberből 1 gratulált, a maradék 14 szidta a Jósitent és a bírót. Most is ahogy olvasgatom az emberek 90%ának ugyanaz a véleménye, "parancsba lett adva hogy idén a Barcának kell bajnoknak lennie." Ma is elmaradt két piros nálunk.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
recrea
Llegenda del Barça

2018.02.02. 01:00:05

Stalkyard írta:
csababarca írta:
meg is nevesítheted őket,
Mondjuk a rikko nevű srác, aki beleszall ezzel a szöveggel egy olyan madridistaba aki nem is aktív a túloldalon, es egy végtelenül korrekt fórumozó (fényévekre van intelligenciaban az említett személytől pl)

De nyugodtan vegyél ide mindenkit, akinek a lelki békéje azon múlik, hogy mit mondd pár realos fórumozó a madridomon. Es emiatt még feszültséget is generál. Remelem segithettem. :)
Nekem is ez a véleményem, kivéve a személyeskedést, azt meghagyom magamnak. Ezt leírtam többször is, nagyon gagyi ironizálva előadni itt 2 ember hülyeségét más fórumokról, de csak nyomjátok :D lehetne ebben a topikban értelmes beszélgetést is folytatni, akár Realosokkal, valódi Realos hírekről, játékosokról, fociról, de sajnos a fórum nagyrésze erre nem érett.

Engem teljesen hidegen hagy, h a madridistáknak rossz a véleményük rólunk, fogalmam nincs, h miről beszélsz Csaba. Ezt írtam lejjebb is, a vesztesek vannak másokkal elfoglalva. És nekem nincs riválisom az életben, mégis egész korrektül haladok benne :)
MatyiG
Adminisztrátor

2018.02.01. 22:27:35

D.i.N.h.O írta:Le kell szrni oket, valamiert mindig sirnak..:D viszont aki ott regelve van emlekeztethetne azt a szerencsetlen dzsihadot h legalabb ne o legyen a leghangosabban rinyalo, amikor par eve miket lemuvelt itt. Erdekes akkor az ertelmesebb madridistak is leoltottak, most meg tapsolnak neki...?
Ezt én sem értem, mi ámokfutás volt az, te jó ég. :lol:
D.i.N.h.O
Jugador del Barça

2018.02.01. 21:00:57

Le kell szrni oket, valamiert mindig sirnak..:D viszont aki ott regelve van emlekeztethetne azt a szerencsetlen dzsihadot h legalabb ne o legyen a leghangosabban rinyalo, amikor par eve miket lemuvelt itt. Erdekes akkor az ertelmesebb madridistak is leoltottak, most meg tapsolnak neki...?
"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
rikko
Capitá del Barça

2018.02.01. 20:53:19

Beleszálltam volna ?

Olvasd vissza.

Beleszálltam viszont te korrekt vagy és úgy ítélkezel felettem, hogy nem is ismersz....
Ha v.ki akkor nem én voltam az aki beleszállt valakibe, hanem éppen te belém....
Stalkyard
Director del Fútbol

2018.02.01. 20:37:11

csababarca írta:
meg is nevesítheted őket,
Mondjuk a rikko nevű srác, aki beleszall ezzel a szöveggel egy olyan madridistaba aki nem is aktív a túloldalon, es egy végtelenül korrekt fórumozó (fényévekre van intelligenciaban az említett személytől pl)

De nyugodtan vegyél ide mindenkit, akinek a lelki békéje azon múlik, hogy mit mondd pár realos fórumozó a madridomon. Es emiatt még feszültséget is generál. Remelem segithettem. :)
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.02.01. 20:29:49

Stalkyard írta:Nem csoda, hogy a legtöbb normális ember menekül a fórumról az ilyen agyhalottak miatt.
meg is nevesítheted őket, ha már ilyen korrekten minősítettél valakiket.

Daffy,
hidd el, hogy néhány embert zavar ez, hogy kitalálnak ilyen dolgokat. Mint a Pep fóbiájuk pl, vagy hogy Messi dopping miatt lett aranylabdás, vagy hogy tizik miatt nyerünk bajnokságot, vagy hogy Xavi nulla, meg hogy Mourinho leiskolázta folyamatosan Pepet.

Nyilván nem rád vonatkozott, aki itt mindig korrekt volt, és tök normális hangnemben írt, fogalmazott.
De jah, nem kéne ezzel foglalkozni, csak nehéz. Főleg amikor még jobban kiforgatják, és csűrik-csavarják a dolgokat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Stalkyard
Director del Fútbol

2018.02.01. 20:16:51

Nem csoda, hogy a legtöbb normális ember menekül a fórumról az ilyen agyhalottak miatt.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Gaizka
Barça B

2018.02.01. 20:02:38

Én azt nem értem ,miért kötelező mondjuk x meccs után bárki ellen is 11est ítélni, mintha ez elő lenne írva :D . Voltak kétes szituációk ,ahogy más csapatoknál is , de nekem ne mondja már senki ,hogy 74 alkalomnak akár az 50%-án volt ilyen eset.
Túl van fújva az egész, aki akar vergődik rajta ,ha ez megnyugtatja a lelkét.
Személy szerint pont nem érdekel mit mondd a másik oldal, ha nem ebbe ,akkor másba kötne bele az ember, és ez oda-vissza igaz.
daffy
Madridista

2018.02.01. 19:48:41

és ki a herémet érdekel,hogy mi van a másik oldalon? az ilyen idióták miatt [auto_cenzúra] ez a forum is már.
mivel nem sok focit nézek,így azt hiszem jobb kiszállni a forum dologból is.
örültem srácok!
rikko
Capitá del Barça

2018.02.01. 19:42:50

persze, hát mindent olyan távlatban érdemes nézni amiből adott csapat jön ki jobban.
ez kb akkora homály, mint amikor dogmaként tették magukévá azt a kósza beböfögést, hogy Mourinho realja bucira verte sokszor Pep-barcáját.
oké.

Majd megkapjuk a tiziket ellenünk előbb utóbb, nm kell ezen félni.
most a következő 100 meccsen mindegyiken fújnának ellenünk tizit, marhára nem érdekelné őket, csak az előtte lévő 74et óbégatnák mindenfelé.
Erről van szó....

nem a sikereitekre értette nyilván, hanem erre a tizi témára.
Remélem Captain Obvious is értette....
rikko
Capitá del Barça

2018.02.01. 19:37:54

daffy írta:
Szimplán annyit, hogy a történelem során nincs mire vergődnötök....
... :roll:

Kicsit nézz körbe otthon.... idézhetnék, de olyan agyhalott kollégáid mint dzsi meg realista sírnak mint egy óvodás kisgyerek.....
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.02.01. 19:32:19

rikko írta: Milyen érdekes amikor ...
persze, hát mindent olyan távlatban érdemes nézni amiből adott csapat jön ki jobban.
ez kb akkora homály, mint amikor dogmaként tették magukévá azt a kósza beböfögést, hogy Mourinho realja bucira verte sokszor Pep-barcáját.
oké.

Majd megkapjuk a tiziket ellenünk előbb utóbb, nm kell ezen félni.
most a következő 100 meccsen mindegyiken fújnának ellenünk tizit, marhára nem érdekelné őket, csak az előtte lévő 74et óbégatnák mindenfelé.
daffy írta:
nem a sikereitekre értette nyilván, hanem erre a tizi témára.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2018.02.01. 19:30:57

Egyébként tényleg abszurdum ez a 74 meccses sorozat és fura is.
Abszurdum,de a kutyát nem érdekli,mert ettől még a Real nem lesz jobb és semmi nem változna.

*ne általánosíts
rikko
Capitá del Barça

2018.02.01. 19:17:59

daffy írta:
ntibi67 írta:A bajnokságban a javára és ellene megadott büntetők
Barca 486-334
Real. 511-278
Mit szeretnél ezzel mondani?

Milyen érdekes amikor a megnyert bajnokságok és BL-ek számáról van szó, akkor még az őskorba is visszamentek.... Viszont, ha pl erről a büntető témáról van szó, akkor csak bizonyos periódust tudtok nézni.

Egyébként tényleg abszurdum ez a 74 meccses sorozat és fura is.

De emlékszem még nem is olyan régről amikor toronymagasan vezettétek a bajnokságban megkapott büntetők számát és amikor eldőlt, hogy bajnokok vagytok akkor mi kaptunk még arra is tizenegyest amikor az edző kb vizet ivott.....
daffy
Madridista

2018.02.01. 18:50:43

ntibi67 írta:A bajnokságban a javára és ellene megadott büntetők
Barca 486-334
Real. 511-278
Mit szeretnél ezzel mondani?
ntibi67
Capitá del Barça

2018.02.01. 17:27:21

A bajnokságban a javára és ellene megadott büntetők
Barca 486-334
Real. 511-278
Nero.
Llegenda del Barça

2018.01.31. 19:51:31

Mondjuk én is rosszul fogalmaztam mert galaktikus korszak alatt inkább a 98-2004 közötti időszakra gondoltam, amiközben mondjuk a Real nyert 3 BLt mi meg 6 szezonon át bajnoki címet se.
Aztán Rijkaarddal, Ronaldinhoval, Eto’oval meg a többiekkel megforditottuk a kockát.

https://m.youtube.com/watch?v=KmGp0LCNw0E" target="_blank

Ezzel adtuk le az első lövést, és szerintem azóta is tart egy korszak
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2018.01.31. 19:33:59

zola8787 írta:
Nero. írta:foleg a Franco es a galaktikus korszak miatt
Ezt sosem értettem. Miért hívták őket galaktikus csapatnak? Gondolom ez az a korszak, amikor Zidane, Beckham, Figo, Carlos, Ronaldo, Owen stb játszott ott. Szóval amikor megvették mindig a legjobbat.
Gondolom a 2003-2009 közötti időszak lenne. Ennyi idő alatt nyertek 2 bajnoki címet (egyiket pontegyenlőséggel), és bl-t egyet sem, ráadásul ez volt az az időszak, amikor többször is kiestek a legjobb 16 között a bl-ben.

Nem kötekedésképpen és javítsatok ki ha nem így van.
Nem egészen:
http://www.penamadridista.hu/realmadrid/galaktikus-era/" target="_blank
zola8787
Director del Fútbol

2018.01.31. 19:05:33

Nero. írta:foleg a Franco es a galaktikus korszak miatt
Ezt sosem értettem. Miért hívták őket galaktikus csapatnak? Gondolom ez az a korszak, amikor Zidane, Beckham, Figo, Carlos, Ronaldo, Owen stb játszott ott. Szóval amikor megvették mindig a legjobbat.
Gondolom a 2003-2009 közötti időszak lenne. Ennyi idő alatt nyertek 2 bajnoki címet (egyiket pontegyenlőséggel), és bl-t egyet sem, ráadásul ez volt az az időszak, amikor többször is kiestek a legjobb 16 között a bl-ben.

Nem kötekedésképpen és javítsatok ki ha nem így van.
Nero.
Llegenda del Barça

2018.01.31. 15:52:18

"Ez van"=Tokeletes csapat tokeletes emberekkel nem letezik, mindenkinek vannak hibai. De meg mindig inkabb a sajton keresztul ugassunk minthogy a palyan durvuljunk. A Mourinho-korszakot leszamitva is messze mi vagyunk a sportszerubbek a palyan.

Az meg szerintem egyertelmu hogy mindig mi fogunk tobbet ugatni. Hiaba hogy az elmult 10-15 evben kisebb megszakitasokkal szinte mindig oromfoci volt/van Barcelonaban, a Real Madrid lesz mindig is a "kiralyi csapat" (foleg a Franco es a galaktikus korszak miatt), mi mindig jobban megakarjuk verni oket mint ok minket. Ez nem nem jelenti azt, hogy ok a jobb csapat (sot...), de ok felsobbrendunek (nem feltetlen rossz ertelemben) gondoljak magukat.

De mondom, volt 3 ev amikor szinte minden egyes klasszikuson szanaszet lett rugva mindenki, Mournho allandoan provokalt a sajtoban, mi meg sose szoltunk vissza. Nekem jolesett amikor az elkezdett visszatuzelni Pep, Alves (o egy idiota de amugy sokszor voltak jo es nagyon igaz nyilatkozatai) vagz Pique. Pique azota atesett a lo tuloldalra, ez egyertelmu.
A vesztes emberek vannak másokkal elfoglalva :)
Ez szerintem hulyeseg, mindenkinek megvan a maga rivalisa az eletben es a rivalist alatalaban jobban figyeljuk mint masokat. Persze elsorosban mindneki sajat magaval foglalkozzon.
Az viszont tenyleg vesztes mentalitas, hogy az idei tizenakarhany pontos elonyunket valaki a birokra fogja.
recrea
Llegenda del Barça

2018.01.31. 09:58:25

Nero. írta:
Sok mindent nem becsülök a Realban, de azt, h nem foglalkoznak a Barcával, hanem magukkal, azt igen.
Es 2010tol 13ig mi volt? Amugy a mai napig barmikor megeresztenek egy-ket mondatot, csak olyan burkoltan, lenezoen csinaljak. Pl. tavaly CR a FIFA atadon "Sajnalom hogy nincsenek itt a barcasok de megertem az okat"
Az biztos hogy mi joval tobbet ugattunk a sajtoba, de ez van, Piquet leszamitva senki nem vetette el a sulykot.
Jah, h akkor “ez van” :D így már oké, érthető magyarázat.

Semmi nem volt, Mou talált folyamat kifogást a vereségekre meg uszította a játékosait ellenünk.

Pique, Xavi, Dani Alves, Barto...csak 4 ember hirtelen, aki folyamat mondogatott a Realnak, és akkor még nem erőltettem meg magam. Aki akarja érti, amit írok, aki nem vagy nem tudja, az meg nem.

A vesztes emberek vannak másokkal elfoglalva :)
Nero.
Llegenda del Barça

2018.01.31. 09:30:46

Sok mindent nem becsülök a Realban, de azt, h nem foglalkoznak a Barcával, hanem magukkal, azt igen.
Es 2010tol 13ig mi volt? Amugy a mai napig barmikor megeresztenek egy-ket mondatot, csak olyan burkoltan, lenezoen csinaljak. Pl. tavaly CR a FIFA atadon "Sajnalom hogy nincsenek itt a barcasok de megertem az okat"
Az biztos hogy mi joval tobbet ugattunk a sajtoba, de ez van, Piquet leszamitva senki nem vetette el a sulykot.
Chino
Llegenda del Barça

2018.01.31. 09:12:19

recrea írta:
Sok mindent nem becsülök a Realban, de azt, h nem foglalkoznak a Barcával, hanem magukkal, azt igen. És ez bizony megkülönbözteti őket, bármennyire is hányingerem van a mivagyunkarealmadridtól.

Olyan szinten vakon vagytok néhányan a témában, és még el is hiszitek egymásnak :D Átmentek a sötét oldalra, elolvassátok 2 hülye hozzászólását, aztán ugratok rá, és beirjátok ide viccesnek gondolt iróniával, aztán rájuk húzzátok. A lelkesebbek meg megmagyarázzák amott, h Suareznél büntető maradt el :D Az :D
Ezzel nagyjából egyetértek, de azért ez nem teljesen igaz. Nem tudom pontosan mikor volt, úgyhogy nem tudom alátámasztani pontosan az érvem, de odaát is vették már be a bírót nyilatkozatokba. Most pont a profizmusmintaképe Cr-nek ugrik be egy burkolt nyilatkozata, illetve Ramosnak is volt egy ilyen. A videobíróótól sem várok hatalmas előrelépést ebben az ügyben. Max. annyi, hogy ha befújnak egy büntetőt utána vissza lehet nézni, de ha mondjuk nem adnak meg egyet kivitelezhetetlen. Plusz még videobíró sem lehet egyértelmű.Egyrészt például Paco eseténél senki sem reklamált még a partjelző esetében sem merült fel a les. Ezt hogy anulálják? A mi két jogtalanul elvett gólunkkal sem lehet nagyon mit csinálni, mert utólag nem lehet visszaadni, legfeljebb könnyebb szívvel fújnnak be a bírók kétes helyzeteket. De még akkor is ott van a szubjektivitás, hogy mit ítélnek meg visszanézés után a sporik. Az NFL-ben is hiába van videobíró, a szabálytalanságot nem lehet visszanézetni, csak ami egyértelműsíthető (kint volt-e a láb, földet ért-e a labda, birtokolta-e, áthaladt a vonalon stb.) Szóval szerintem ugyanúgy lesznek viták, legfeljebb kevesebb, az a bírózás mindig is a foci része volt, az is marad. A vesztes/"hátráltatott" csapatok ugyanúgy emlegetni fogják.

De a Realra visszatérve érdekes ez a Mbappé-féle nyilatkozat, hogy nem is akart Madridba menni. Lehet, hogy a pénznek köze van hozzá, de Peretz megalomániáját ismerve, nem hiszem, hogy nem adott volna komoly fizut neki. A PSG-nél, ha jól tudom most 18-at keres, Bale évekkel ezelőtt megkapta a kezdő 17(?)-et, legalábbis a keret második legjobban fizetett játékosa volt. Manapság pedig még jobban elszálltak az árak. Ha annyira akart volna menni, nem hiszem, hogy az az 1-2-3 millió döntött volna, pléáne, hogy egy minden fronton esélyes csapatba került volna, ahol az állítólagos példaképe az edző plusz Cr.
Szerintem egyszerűen nem tudják megemészteni, hogy nem mindenkinek a Real az álma és inkább abba a hitbe ringatják magukat, hogy azért nincs ott, mert Perez tökös volt.
Arra kíváncsi leszek, hogy ha letrejön ez az Icardi üzlet mi fog történni. Állítólag 100 körül adnának érte, de nagy kérdés, hogy Benzema helyére vagy padra hozzákl-e, mint tavalyx Moratát. Legalábbis az elmúlt sszezonban is hasonló teljesítményt tett le a francia, Morata mégis padozott.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2018.01.31. 07:01:27

Tegyük már tisztába, h általában Pique meg Xavi szokott utalgatni meg ostobaságokat nyilatkozni a Reallal és a bírókkal kapcsolatban, nem pedig a Real játékosok. Ramosnak volt néhány odaszólása Piquenek, miután nem bírt leállni a gagyi bejegyzéseivel, azon kívül se vezető, se játékos nem igazán nyilatkozott rólunk náluk. Pont mi vagyunk azok, akik kussba vannak, mióta megy a szekér, 19 pont lemaradásban vannak, mégsem nyilatkoznak marhaságokat.

Sok mindent nem becsülök a Realban, de azt, h nem foglalkoznak a Barcával, hanem magukkal, azt igen. És ez bizony megkülönbözteti őket, bármennyire is hányingerem van a mivagyunkarealmadridtól.

Olyan szinten vakon vagytok néhányan a témában, és még el is hiszitek egymásnak :D Átmentek a sötét oldalra, elolvassátok 2 hülye hozzászólását, aztán ugratok rá, és beirjátok ide viccesnek gondolt iróniával, aztán rájuk húzzátok. A lelkesebbek meg megmagyarázzák amott, h Suareznél büntető maradt el :D Az :D

Az lenne marha elegáns és mes que un club, ha Barca részről sosem lenne említve a spori és a Real, ha igen, akkor pedig tisztelettel, ahogy mondjuk EV csinálja. Ő az a szerencsés, aki tovább maradt a sor elején ész osztásnál.
Válasz küldése