Örök
http://www.youtube.com/watch?v=YtiFjPVZ ... r_embedded
Ezt még nem is láttam

Nem hiszem. Szerintem a játékosok igenis komolyan veszik és a katalánoknak fontos ez a meccs. Az, h a játékosok zöme a spanyol válogatottba játszik, az nem von le semmit a katalán válogatott értékéből és értelméből.Barcaman14 írta:Ezt nyilván mi nem érezzük át mivel nem vagyunk katalánok! De én úgy gondolom hogy ennek csak akkor lenne értelme ha a játékosok kizárólag a katalán válogatottban szerepelnének, indulnának tornákon stb...
De persze nem ellenzem ezt a válogatottat mielőtt valaki félreérti!
Csak itt nem a tét a lényegdaffy írta:tehát akkor a tét az kb a "zidane barátai vs ronaldo barátai" nagyságrendű.Tocy írta: Különösebben semmi, egy meccs év végén, tét nélkül, csak katalán játékosokkal. Nincs több meccs, valakit mindig hívnak év végére egyet játszani, úgy, hogy azért lehetőleg nyerjenek
köszönöm
Nem hiszem, hogy egy autonóm tartomány lakosságának, akik magukat külön országként szeretnék látni, ennyit jelentene. Neked igen, szíved joga, de azért ne mondjuk, hogy ennyit jelent. Mint ahogy biztosan Tunéziának is sokat jelent, hisz a Barca játékosok miatt a világ legjobbjai ellen is játszhatnak, a nézők meg nézhetik. Szóval többet jelent mindenképpen. Kb olyan, mintha felállna egy Székelyföld, vagy Felvidék vagy Délvidék válogatott, szerintem nekünk is - nem beszélve a helyiekről- többet jelentene, mint bármely más válogatott tétmeccse ( nyilván a magyaron kívül).daffy írta:tehát akkor a tét az kb a "zidane barátai vs ronaldo barátai" nagyságrendű.Tocy írta: Különösebben semmi, egy meccs év végén, tét nélkül, csak katalán játékosokkal. Nincs több meccs, valakit mindig hívnak év végére egyet játszani, úgy, hogy azért lehetőleg nyerjenek
köszönöm
Mondjuk ezzel csak megerősítetted hogy ennek semmi értelme!Tocy írta:Különösebben semmi, egy meccs év végén, tét nélkül, csak katalán játékosokkal. Nincs több meccs, valakit mindig hívnak év végére egyet játszani, úgy, hogy azért lehetőleg nyerjenekdaffy írta:és most ennek az egész katalóniai válogatott hercehurcának mi az értelme,célja? hol indulhatnak,miért játszhatnak a spanyol válogatottak?Tocy írta: Valdés-Montoya,Piqué,Puyol,Fontás-Busquets,Xavi,Verdú-Cesc-Sergio Garcia,Bojan. Jó, lehet, hogy sok a Barcás
tehát akkor a tét az kb a "zidane barátai vs ronaldo barátai" nagyságrendű.Tocy írta: Különösebben semmi, egy meccs év végén, tét nélkül, csak katalán játékosokkal. Nincs több meccs, valakit mindig hívnak év végére egyet játszani, úgy, hogy azért lehetőleg nyerjenek
Különösebben semmi, egy meccs év végén, tét nélkül, csak katalán játékosokkal. Nincs több meccs, valakit mindig hívnak év végére egyet játszani, úgy, hogy azért lehetőleg nyerjenekdaffy írta:és most ennek az egész katalóniai válogatott hercehurcának mi az értelme,célja? hol indulhatnak,miért játszhatnak a spanyol válogatottak?Tocy írta: Valdés-Montoya,Piqué,Puyol,Fontás-Busquets,Xavi,Verdú-Cesc-Sergio Garcia,Bojan. Jó, lehet, hogy sok a Barcás
és most ennek az egész katalóniai válogatott hercehurcának mi az értelme,célja? hol indulhatnak,miért játszhatnak a spanyol válogatottak?Tocy írta: Valdés-Montoya,Piqué,Puyol,Fontás-Busquets,Xavi,Verdú-Cesc-Sergio Garcia,Bojan. Jó, lehet, hogy sok a Barcás
Valdés-Montoya,Piqué,Puyol,Fontás-Busquets,Xavi,Verdú-Cesc-Sergio Garcia,Bojan. Jó, lehet, hogy sok a Barcásab1daL írta:Cruyff keretet hirdetett a december 30-án rendezendő Katalónia-Tunézia válogatott mérkőzésre:
FC Barcelona: Valdés, Fontàs, Puyol, Piqué, Busquets, Xavi, Cesc, Cuenca, Muniesa, Montoya y Sergi Roberto.
Espanyol: Kiko Casilla, Jordi Amat, Raúl Rodríguez, Dídac, Verdú, Álvaro y Sergio García.
Roma: Bojan Krkic.
Nàstic: Sergi Juste.
Girona: Coro.
Sabadell: Puigdollers.
Az könnyen meglehet. Sztem butaság elküldeni az edzőt féltávnál, ha vezet a csapat. Az új edzővel lehet jobb lesz, lehet rosszabb, de szvsz ekkora kockáztatást nem ér a dolog. Megértem a vezetőséget, ha többet akartak, de sztem most már hagyhatták volna szezon végéig, aztán nyáron hozhattak volna egy nagynevű edzőt(pl. pont Ancelotti-t), + új játékosokat, és akkor több idő lett volna csapatépítésre.visca el barca írta:ugy néz ki ancelotti lesz az uj edzo a psgnél. sokan rossz edzonek tartják, sztem annyira azért nem vészes...
mindenesetre tavasszal még el fognak bohockodni az ujboli csapatépitesen, ugyhogy hozni kell rajtuk a pontokat!
eredménytől fuggetlenul várhato volt. aki látott legalabb 2 psg meccset, láthatta h kombouaréval sehova nem fognak haladni.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ps ... ir-2110184
EL búcsú miatt valamelyest érthető, de rég hallottam ilyet, h vezeted a bajnokságot és akkor kirúgnak...![]()
Csak az első félidőt láttam, de nem volt egy könnyű meccs. A lényeg viszont a három pont.visca el barca írta:eddig nagyon jol alakul a hétközi fordulo!
tegnap nagy nehezen ledaraltuk idegenben a nancyt, ma kinyalt a lyon a valencinnestől, a montpellier az asványvíztől kapott ki, a szerencsétlen lille meg otthon nem birt a nizzával, ugy, hogy 2-3-ről, emberelőnyben forditottak, majd a nice a 94. percben egyenlitett 4-4-re
este remélem a szentetyien is odateszi magát a psg ellen, és akkor már csak -6 pont az éllovastól!
AUX ARMES!
valóban profibb (ha persze ilyesmire fel lehet készülni) lett volna,ha csak az első rúgás van,amikor mindketten a levegőben vannak. És utána kivárja,h támad e megint a fickó, nem pedig odamegy a földön fekvő "támadóba" belerúgni kettőt. Viszont azért meg tudom érteni is, hiszen az a gyökér hátulról akarta lerúgni, bennem is felment volna a pumpa.ab1daL írta:A játékosnak ilyenkor nem szabadna közbe avatkoznia. Oké, megpróbálja magát megvédeni teljesen rendben van, de minek rúg oda kétszer is? Nem tudom van e ilyen szabály, de nálam is piros lenne.
jah. aztán a földön fekvo mattrészeg csavo elokap egy kést és megszúrab1daL írta:A játékosnak ilyenkor nem szabadna közbe avatkoznia. Oké, megpróbálja magát megvédeni teljesen rendben van, de minek rúg oda kétszer is? Nem tudom van e ilyen szabály, de nálam is piros lenne.