Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Egész pontosan 8!Rivaldo11 írta:...Ehhez képest a keretedben 4 u20-as található...caskbarca írta:Szerintem a fél csapatot el kéne küldeni a [auto_cenzúra]. Én szinte az egész Magyar válogatottat az U20ból állítanám össze.
Nem kell ebből a csapatból kiemelni senkit. Egész egyszerűen ezt a csapatot kell indítani a selejtezőkön. Attól még az Olimpiai részvétel is összejöhet (n nem mintha számítana bármit is). Nem egyedüli eset. 1996-ban pl. az olimpiai futballtorna első három helyezettje szinte a nagyválogatottjával vett részt a tornán.( Nigéria, Brazilia, Argentina.)barca99 írta:Az kéne még, hogy ezt a generációt elrontsuk a felnőtt válogatottal. Az Olimpiáig minimum egyben kellene tartani ezt a társaságot.
Én azon a véleményen vagyok, hogy ha most kivesznek 4-5 jó játékost az U20-as csapatból, akkor abból az égvilágon senki nem fog profitálni. Majd ha egy normális bajnokság kis- és középcsapatainak stabil emberei lesznek ezek a srácok, akkor lehet rájuk válogatottat építeni. Addig szeritem eredménytelen lenne.
Mellesleg a mostani a keretből én is csak Juhászra, Dzsudzsákra, Gerára, Buzsákyra, Babosra, és talán Vadóczra és Husztira számítanak és vérfrissítés során.
...Ehhez képest a keretedben 4 u20-as található...caskbarca írta:Szerintem a fél csapatot el kéne küldeni a [auto_cenzúra]. Én szinte az egész Magyar válogatottat az U20ból állítanám össze.
Elmondanám az én kis keretemet ha nem baj: