Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor 2 pont a Nyíregyháza előnyeRaziel írta:Nyíregyháza - Vecsés
Fradi - Baktalórántháza
Ezt még nem ismertemRaziel írta:Tudod van egy olyan mondás hogy: "Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség"
Szóval szeretnél te olyan meleg lenni és ugy tudni focizni(de recseréltem,hogy ne zavarja a szemed) peace.
Tudod van egy olyan mondás hogy: "Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség"Game90 írta:Max ellenfélnekRaziel írta:miskolci vagyok,igy itt a fradi ellenségnek számit...![]()
Off: asszem a mostani aláírásodat belinkeltem a "Bannerek" topicba. És odaírtam, hogy melegeknek...![]()
![]()
Max ellenfélnekRaziel írta:miskolci vagyok,igy itt a fradi ellenségnek számit...
Ha pesti lennék akkor biztos nem lenne velük bajom,de mivel miskolci vagyok,igy itt a fradi ellenségnek számit...persze a nyíregyháza is ,de az ő feljutásuknak jobban örülnék.Game90 írta:Érdekes, ez a Fradi ellenesség. Most komolyan, mi bajotok van velük?
Dehogy pártoltam elLos Banditos írta:Ne foglalkozzatok már Raziellel! Ő nagyon elfogult a Fradival szemben ráaádsul a Barçától is elpártolt már...![]()
Ádám02 írta: Kikaptunk de ti 2 x annyit kapnátok.Egyébként meg lehet hogy jobb ha a itt maradtok mert az nb1 ben nem lenne sok sikerélmnyetek.Még azt is megkockáztatom hogy a kiesés ellen mennétek!
Máskor olvasd végig a hsz-emet. Azt is írtam h egy ilyen kerettel nem reménykedhetnek jó helyben még ha fel is jutnak.Raziel írta:Dehogynincs bajnokság fradi nélkül,most is voltszted pl a Debrecen ellen ilyen csapattal mennyi esélyük lenne
![]()
[/b]
Kikaptunk de ti 2 x annyit kapnátok.Egyébként meg lehet hogy jobb ha a itt maradtok mert az nb1 ben nem lenne sok sikerélmnyetek.Még azt is megkockáztatom hogy a kiesés ellen mennétek!el fuero írta:Nektek mennyi esélyetek van? Kikaptatok ti is! És ne gyere azzal h jobbak voltunk meg minden ez a foci. Most nekünk is nyernünk kellett volna, de ez van.
noname írta:A feljutásról ennyit.Pedig a Borsodi liga nem az igazi a Fradi nélkül. Ha nem jön egy befektető, akkor csak rosszabb lesz. Jövőre a jelenlegi játékoskeret ki tudja harcolni a feljutást, de az első osztályban nem lehetnek reményei egy jó helyben.
Ennyi erővel +4 csapat is ott lehetne...Raziel írta:Olyan nincs h jogtalan kizárás,mert vmiért kizárnak egy csapatot,pl.olaszország,most hiába mondja egy pár ember h jogtalan volt...NB2-ben vagytok? ottvagytok ennyi.