Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A srácban van magyar vér, még ha keveredett is, de van. Keresztfiam idén ment Írországban első osztályba, szülei 100 %-ig magyarok, úgy mentek ki oda, a kissrác töri a magyart és perfekt ír akcentusú angol. Ettől függetlenül még magyar.Nero. írta:
Köpködtünk itt a franciákra, mi meg be könyörögtünk a válogatottba egy olyan gyereket aki egy kukkot nem tud magyarul. Van ennél lejjebb?
Összeáll, ami összetartozikzola8787 írta:A lipcsei csk magyar válogatott lett. Csöppet gáz, hogy várt 26 évet a német meghívóért, nem jött erre lesz magyar.
Viszont összeállhat a Kádár - Orbán duó XD
Okés , de azért valljuk be, nem ez a megszokott, sokkal egyszerűbb az edzőket képezni mint gyerekeket meg a családjukat utaztatni-költöztetni.geridoss írta: Barcelonában pl családdal együtt megy ki a gyerek, a La Masian is feltétel, hogy a szülőknek el kell helyezkedni ott a városban. De ez itt már off
Barcelonában pl családdal együtt megy ki a gyerek, a La Masian is feltétel, hogy a szülőknek el kell helyezkedni ott a városban. De ez itt már offhonsapeter írta:Persze értelek, de én éppen azt nem tartom jónak, gyermek korban elviszik Őket külföldre.
Szerintem először a trénereket kellene kiküldeni tanulni, aztán itthon a kicsiknek átadni amit kint tanultak és az a gyerek rá ér majd később is karriert építeni ha alkalmas rá és tényleg van megfelelő tehetsége.
Nem hiszem hogy egy kicsi gyereket el kellene szakítani a családjától.
Én ezt látom a járható útnak!
Sajnos van!geridoss írta:De, az állománnyal is nagy baj van. Mert olyan nincs, hogy egy tehetséges fiatal játékosból 24 éves korára nemzetközi szinten egy sehol sem jegyzett játékos lesz.

Most is azt mondom: nem a magyar játékosállománnyal van baj, inkább a Magyar edzőkkel!!!!!!!!Nero. írta:“
Ennyire jó játékos, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya legyen, de egy most feljutó arab csapat akarja csak leigazolni? Ne legyünk már naivak.“
Nem, a magyar jatekosallomany ennyire gyenge.
Kikessel az az araboknál, jól teszi, ennyi penzt én se tudnek elutasítani.